Huste, sem se uz bal ze tema zemrelo.... kladivem na ne... Ja pisu obecne vsude, ze se mi princip challengi nelibi obecne a neni mi stydno dosahnout logu na danne challegi jakymkoli zpusobem... Nicmene mam v okoli veci, co jsou naprosto nedostupne i s timhle, namatkou mit 3k kesi za rok... ja jsem na max 1500. A jak to ted na to? Kdo mi poradi? Jo, ignorelist znam, ale cista mapa je cista mapa... (Pro sledujici, co jsem se tak dozvedel na poslednim evetu, ma dneska jen 10ks hostomice Fabian 10.) Hehe.
Hele, seedcorpe, když se ti challenge nebo cokoliv jiného nelíbí, tak je nelov, to je přece jasný. Máš ignorelist, ten ti taky vyčistí mapu. Mě keška na ignorelistu z mapy zmizí, tobě snad ne, nedáváš je do špatného bookmarku? No jestli máš problém, že musíš mít čistou mapu i bez ignorelistu, tak chápu, že tě challenge štvou. Nedají se zfinálkařit a často ani obejít (když si představím některé kačery, co apríl brali vážně, těšili se na challenge nebo záznamy do D/T tabulky a pak jim najednou ty body zmizely, to muselo bolet, že jo ).
No jo, není to náhodou diskriminace, že některé kešky nedají všichni? Zkus napsat Šabatové, třeba ti zařídí archivaci Chtěl jsi radu? Zajdi na svůj event, dej si pár kousků a jestli ti nepomůže ani tohle, tak už vážně nevím. Jestli tě trápí, že nejsi mistr světa, tak se s tím buď smiř nebo víc trénuj.
Tento příspěvek byl upraven od bejcci: 09 duben 2016 - 22:21