Jakto, že zatím není WIG cache třeba v hlavním městě ?
Já mám jednu zpola připravenou, ale protože tu přes prázdniny nebudu, publikace se dočká až asi v září...
Publikováno 14 June 2008 - 12:58
Jakto, že zatím není WIG cache třeba v hlavním městě ?
Publikováno 14 June 2008 - 14:43
Jojo, taky jsem si všiml, škoda. Ale nedivím se, pokud se má dosáhnout určité kvality, dá to makačku, a málokdo má na to čas... já už teď bohužel taky ne.Fénix napsal/a:
Nějak nám přestaly wherigo cache přibývat, a je to škoda
Chtěl jsem udělat naučnou kvízovou wig cache v ZOO Praha s finálovkou kousíček mimo, ale když jsem zjistil, že občas je nutné kvůli novým playerům hratelnost cartridge přetestovat přímo v terénu, upustil jsem jako "mimopražák" od tohoto záměru. Zrovna tento týden mi totiž na Davli martinek "otestoval", že se mu cartridge dostala do stavu, kdy se nedalo pokračovat dál a bylo nutné začít hrát od začátku. Přitom při mém přetestování stejným stylem vše šlapalo. Takže u Wherigo cartridgí a playerů bych si nebyl nikdy 100%ně jistý hratelností, a to je věc, která mne na současném beta-WIG asi vadí nejvíce... ale třeba na Davli je vidět, jak se dá udělat skvěle hratelná cartridge pro všechny přístroje....
Publikováno 14 June 2008 - 23:02
Publikováno 15 June 2008 - 12:19
Publikováno 15 June 2008 - 13:27
Publikováno 15 June 2008 - 13:34
Publikováno 15 June 2008 - 13:44
Publikováno 15 June 2008 - 13:50
Publikováno 15 June 2008 - 16:14
petegeo napsal/a:
Diky za vysvetleni, ja to ale myslel tak, ze si stahnu cartrige do PC, udelam jedno "operaci" a pak si na PC prohlednu vsechny body jako waintpointy kam se ma jit, nebo co ohranicuji, udavaji atd... (samozrejme bez popisu )
Publikováno 15 June 2008 - 20:17
Mion napsal/a:
A proč to děláš? Není nejjednodušší to nedělat a mít pak z odlovu wherigo cache lepší zážitky, když nevíš, co tě kde bude čekat, než si cartridge rozpitvat předem?
Publikováno 15 June 2008 - 21:28
Publikováno 16 June 2008 - 6:01
Publikováno 16 June 2008 - 6:31
petegeo napsal/a:
Takze v te tve cartridgi je 6 bodu. 5 klasika, stejne rozlozeni jako u vsech cartridgii, a jeden "mimo". Souradnice toho "mimo" pres profil. (GC)
Publikováno 28 July 2008 - 12:56
Publikováno 29 July 2008 - 6:38
No protože asi je možno cartridge odehrát, ale nedohrát, takže to můžeš taky zalogovat.. Ne, je to asi chyba, ale myslím si, že stejně tak jak je builder verze beta, tak je i beta tahle verze keší... doufám, že bude časem větší propojení na gc.com a běžné keše.Fénix napsal/a:A mimochodem, k čemu je vlastně Unlock, když jde cartridge logovat jako Played i bez dohrání ? A owner ani nemá šanci si vyjet seznam lidí, co opravdu Unlockli ... Nebo mi něco uniká ?
Publikováno 29 July 2008 - 10:24
sobikovi napsal/a:
No protože asi je možno cartridge odehrát, ale nedohrát, takže to můžeš taky zalogovat.. Ne, je to asi chyba, ale myslím si, že stejně tak jak je builder verze beta, tak je i beta tahle verze keší... doufám, že bude časem větší propojení na gc.com a běžné keše.Fénix napsal/a:A mimochodem, k čemu je vlastně Unlock, když jde cartridge logovat jako Played i bez dohrání ? A owner ani nemá šanci si vyjet seznam lidí, co opravdu Unlockli ... Nebo mi něco uniká ?
Zatím svoji cartridge nemám, ale taky by mne od těch, co již funkční vlastní zajímalo, jak je to s autorem... dostává nějaké notifikace nebo má přístup k nějakým statistikám?
Publikováno 29 July 2008 - 10:27
Publikováno 12 September 2008 - 7:53
Kouka, ze napad jsme meli stejny, ale uz jsem to taky vzdal...Mion napsal/a:
Chtěl jsem udělat naučnou kvízovou wig cache v ZOO Praha s finálovkou kousíček mimo, ...
Publikováno 06 October 2008 - 10:03
Publikováno 06 October 2008 - 20:59
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů