Přejít na obsah

Fotka

Garmin Colorado

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1072 odpovědí na toto téma

#621 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2008 - 19:07

suplere napsal/a:

Na ploše máš jen instalačku. Vlastní mapu máš na 90 procent v adresáři
D:\mapy_gps\Garmin\FAM_795\, teda pokud jsi nic nemenil....

Ale myslim si ze je uplně jedno kam si ty trasy do PC dáš a otevřeš je třeba v Mapsource (součást instalace TopoCzech)....

děkuji za radu, prošlé trasy jsem si exportoval do počítače
  • 0

#622 hopa

hopa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2008 - 20:44

Můžu jen malou rekapitulaci? :| Jestli jsem to dobře vysledoval tak převední prošlých tras z Colorada do MapSource provedu tím, že z navigace (Colorada) z adresáře Garmin/gpx/nazev/ překopíruji soubor s prošlou trasou, který má přednastavený formát datum+nějaké číslo (lze to při ukládání změnit) do počítače, tedy adresáře s nainstalovaným MapSource. Tedy do Garmin/FAM_795/. Pak se mi prošlé trasy zobrazí v Map Source, tudíž jsem dosáhl toho co jsem chtěl. :P Je to tak ??? :o
  • 0

#623 pepin52

pepin52

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2008 - 21:34

Asi 4 dny testuji sve nove Colorado a stale nemohu prijit na to, jak nastavit vetsi rozliseni nez 20m. 60CSx me az na 5m. Pro hledani cache se mi zda 20m prilis hrube. Poradi mi nekdo? Dik
  • 0

#624 Tragedie_v_JZD

Tragedie_v_JZD

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2008 - 21:39

pepin52 napsal/a:
Asi 4 dny testuji sve nove Colorado a stale nemohu prijit na to, jak nastavit vetsi rozliseni nez 20m. 60CSx me az na 5m. Pro hledani cache se mi zda 20m prilis hrube. Poradi mi nekdo? Dik

No .. me to jde uplne normalne... koleckem ... na 5m .. (s tim poslednim, beta firwmarem)
  • 0

#625 pepin52

pepin52

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2008 - 22:10

Tragedie_v_JZD napsal/a:

pepin52 napsal/a:

No .. me to jde uplne normalne... koleckem ... na 5m .. (s tim poslednim, beta firwmarem)

a muzes mi napsat jak mas nastaveni mapy-jestli nemam nejakou spatnou kombinaci?
  • 0

#626 Tragedie_v_JZD

Tragedie_v_JZD

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2008 - 22:26

pepin52 napsal/a:
[

a muzes mi napsat jak mas nastaveni mapy-jestli nemam nejakou spatnou kombinaci?

ted tak uplne nechapu co mas na mysli ...
  • 0

#627 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 5:57

hopa napsal/a:
Můžu jen malou rekapitulaci? :| Jestli jsem to dobře vysledoval tak převední prošlých tras z Colorada do MapSource provedu tím, že z navigace (Colorada) z adresáře Garmin/gpx/nazev/ překopíruji soubor s prošlou trasou, který má přednastavený formát datum+nějaké číslo (lze to při ukládání změnit) do počítače, tedy adresáře s nainstalovaným MapSource. Tedy do Garmin/FAM_795/. Pak se mi prošlé trasy zobrazí v Map Source, tudíž jsem dosáhl toho co jsem chtěl. :P Je to tak ??? :o

je to tak, až na to, že trasy můžete přenést do počítače kamkoliv do kteréhokoliv adresáře a poté je otevřít pomocí mapsource
  • 0

#628 Mikecood

Mikecood

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 8:20

Stopy ve formátu ***.gpx ukládám do adresáře STOPY-PROJETÉ, posléze je mohu prohlížet nebo i editovat ve spoustě programů k tomu určených.(MapSource,Trackmaker,G7towin,MapEdit atd.) Na prohlížení se skvělá on-line aplikace http://utrack.crempa.net/ která trasu zobrazí na amapy.cz včetně rychlostního a výškového profilu.
  • 0

#629 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 8:46

Mikecood napsal/a:
Stopy ve formátu ***.gpx ukládám do adresáře STOPY-PROJETÉ, posléze je mohu prohlížet nebo i editovat ve spoustě programů k tomu určených.(MapSource,Trackmaker,G7towin,MapEdit atd.)
Na prohlížení se skvělá on-line aplikace http://utrack.crempa.net/ která trasu zobrazí na amapy.cz včetně rychlostního a výškového profilu.

uvedenou aplikaci http://utrack.crempa.net/ doma vyzkouším
dík za tip
  • 0

#630 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 17:52

Petr1868 napsal/a:
uvedenou aplikaci http://utrack.crempa.net/ doma vyzkouším
dík za tip

opravdu dobrá aplikace, budu ji používat. Díky
  • 0

#631 1gato1

1gato1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 18:37

Muze mi nekdo poradit,kdyz mam soubory s kesemi v Coloredu,najdu tam nekde cislo kolik kesi tam je ulozeno celkem? Dekuji za radu.
  • 0

#632 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 19:16

Colorado to stale neumi. A buhvi, jak dlouho to bude trvat, nez to umet bude. Poslednim fw po vice jak mesici opravili sotva 0,5% chyb, natoz aby se zamerili na rozsireni schopnosti. :@ Ale lze ty GPX soubory v coloradu otevrit v Mapsource a ten ti rekne, kolik kesi/waypointu dany GPX obsahuje.
  • 0

#633 takerudavis

takerudavis

TakeruDavis

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 20:19

Zítra jdu kupovat Garmin Colorado 300. bude to moje první GPSka :) bude s českými TOPO mapami, ale rád bych taky sehnal nějaký z Londýna. nevíte kde se daj sehnat nějaký free mapy?
  • 0

#634 pepin52

pepin52

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 20:57

Blahopreji k royhodnuti. Ja se s timto pristrojem seznamuji uz tyden. Dnes jsem psal na dovozce jak je to s tim meritkem ( viz vyse) a odpoved znela - tak to je a bude to resit novy firmvare, beta verzi nedoporucuji.??? A s timhle meritkem se cahe hledat moc nedaji...Jen se divim, ze to tu nekdo neventiloval, nebo jsem neco prehledl???
  • 0

#635 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 20:58

Mapa Londýna a free? No tak to by mne zajímalo, kdo by se dělal s vektorovou mapou Londýna, potažmo třeba i celé GB a pak ji nabízel zdarma...
  • 0

#636 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 21:06

pepin52 napsal/a:
Blahopreji k royhodnuti. Ja se s timto pristrojem seznamuji uz tyden. Dnes jsem psal na dovozce jak je to s tim meritkem ( viz vyse) a odpoved znela - tak to je a bude to resit novy firmvare, beta verzi nedoporucuji.??? A s timhle meritkem se cahe hledat moc nedaji...Jen se divim, ze to tu nekdo neventiloval, nebo jsem neco prehledl???

Nevím proč by se nedaly hledat keše s meřítkem mapy 20 m. Mne colorado dovedlo zatím vždy témeř ke keši s odchylkou 2 - 3 m.
  • 0

#637 marekl

marekl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 876 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 21:07

Taky myslim, ze jsem u kese jeste meritko 5 m nepouzil. Na mape v nem uz stejne neni nic videt, to radeji pouziji kompas. K mapam zdarma: doporucuji tento web - http://www.garminmapsearch.com/?l=cs
  • 0

#638 pepin52

pepin52

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 21:17

Asi je to na zvyku jak se orientovat v mape vzhledem k hledanemu mistu. Musim se jeste ucit. Ale stejne se tesim na 5m.
  • 0

#639 Tragedie_v_JZD

Tragedie_v_JZD

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 21:34

pepin52 napsal/a:

ja osobne pouzivam 80m meritko ... pak jeste jedno dolu ... a pak uz kompas a sipka a odpocet vzdalenosti ... mapa uz je pak k nicemu.

Hmm.. ten beta firmware mam .. a nenarazil jsem na zadny problem, nebal bych seho
  • 0

#640 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2008 - 21:38

Já to trochu nechápu... těch 5m tam mám zcela funkčních od počátku od zakoupení colorada...:o Jakto že tobě to jde jen na 20m?
Nemáš tam nějaký starý prehistorický firmware?

pepin52 napsal/a:
Asi je to na zvyku jak se orientovat v mape vzhledem k hledanemu mistu. Musim se jeste ucit. Ale stejne se tesim na 5m.

• 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka