OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu
Publikováno 16 June 2010 - 21:50
Publikováno 17 June 2010 - 7:26
matejcik napsal/a:
ty vaše vobrázky ... ;e) můžeš mi poslat tu cartridge mailem? úplně ideálně v gwz s vypnutým šifrováním
Vobrazek je preci krasne nazorny. No nic, gwz, gwl a urwigo odeslano mailem.
Publikováno 20 June 2010 - 19:40
Publikováno 20 June 2010 - 20:19
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 20 June 2010 - 21:28
Publikováno 28 June 2010 - 10:28
Publikováno 30 July 2010 - 22:00
Publikováno 03 August 2010 - 13:52
Publikováno 09 August 2010 - 22:06
Tipnul bych si na špatnou verzi Javy. Pošli mi do SZ Tvůj mail, pošlu Ti verzi, se kterou to 100% chodí.towerr11 napsal/a:
Ahoj, prosim o radu s instalaci a nastavenim aplikace na HTC HD2, stahnu aplikaci z internetu openwig-0.4.zip. dam nainstalovat pres Jblend a pri instalaci nastanane error a dal nic. co delam spatne, Ostatni pisi ze wherigo odehrali na hd2ce!?!
predem dekuji za radu
Publikováno 10 August 2010 - 7:43
na hd2 opravdu nepotrebujes javu k wig playerutowerr11 napsal/a:
Ahoj, prosim o radu s instalaci a nastavenim aplikace na HTC HD2, stahnu aplikaci z internetu openwig-0.4.zip. dam nainstalovat pres Jblend a pri instalaci nastanane error a dal nic. co delam spatne, Ostatni pisi ze wherigo odehrali na hd2ce!?!
predem dekuji za radu
Publikováno 17 August 2010 - 10:32
Publikováno 17 August 2010 - 11:53
Publikováno 17 August 2010 - 15:03
Tenhle odkaz by ti taky mohl poradit:towerr11 napsal/a:
predem dekuji za radu
http://www.geomanie....tc-touch-pro-2/
Publikováno 27 August 2010 - 18:50
Publikováno 28 August 2010 - 9:05
Z dálky je to dobré, metry ubývají plynule, daleko rychleji, než nastavený 4s update. Cca 20m od zóny to obvykle zatuhne na poslední hodnotě. Pomohlo, když jsem běžel, to doběhnu do zóny (někdy).
Vysvětluji si to tak, že od jisté vzdálenosti začne java počítat s tvarem zóny a tento výpočet už mobil nestíhá, je zahlcen updaty souřadnic a nic nedopočítá do konce.
Může to někdo potvrdit? Ví někdo co s tím?
Or_Mi napsal/a:
Ahoj. Mám Samsung Omnii (i900) a stáhnul a nainstaloval jsem si Wherigo Playera. Zkoušel jsem hrát Zámecké schody a Stínadla, nicméně je hrozně těžké se dostat do správné zóny i když v ní podle fotky už jsem. Musím chodit sem a tam 20 minut a stále to mám do zóny stejně daleko, mapa se prostě zasekne. Když si ale spustím GeoScouta, tak ten mi najde mou polohu na své mapě téměř okamžitě s přesností do 2 metrů. Takže chyba není v citlivosti GPS čipu ani ve slabém signálu mezi domy, ale podle mě tím programem Wherigo Player, který přistupuje špatně k tomu čipu.
A proto, že jsem slyšel spousty chvály na openWIG, rozhodl jsem se, že to s ním zkusím. Nicméně ho nemůžu nainstalovat, hází mi to chybu 910. Co s tím, abych ho zprovoznil?? Operační systém nemám Javu, ale Windows Mobile 6.1 Professional.
Publikováno 28 August 2010 - 10:10
Jira_K napsal/a:
Mám asi stejný problém, konečně jsem rozchodil Openwig na N6300. Na E61 to tuhlo a bylo nepoužitelné. Teď je zřejmě jen problém s příchodem do zóny.
Z dálky je to dobré, metry ubývají plynule, daleko rychleji, než nastavený 4s update. Cca 20m od zóny to obvykle zatuhne na poslední hodnotě. Pomohlo, když jsem běžel, to doběhnu do zóny (někdy).
Vysvětluji si to tak, že od jisté vzdálenosti začne java počítat s tvarem zóny a tento výpočet už mobil nestíhá, je zahlcen updaty souřadnic a nic nedopočítá do konce.
Může to někdo potvrdit? Ví někdo co s tím?
teoreticky možné to je, ale prakticky to nezní moc pravděpodobně - výpočty souřadnic jsou dost rychlé na to, aby je bez větších potíží zvládaly i mnohem starší a pomalejší telefony než n6300
na některých symbianech byl problém s tím, že se bez jakékoliv příčiny přestal updatovat displej, takže hra "zamrzla", ačkoliv engine běžel dál a zaznamenával události. to jsem se pak podíval do logu, a viděl "tady jsi přišel do zóny a zobrazila se ti zpráva" - a hráč řekl "no, to já jsem už neviděl, měl jsem jen bílou obrazovku."
s tím už se nedalo nic, jedině vypnout zapnout a nahrát uloženou pozici
jestli je tohle něco podobného, tak bych asi celkem rád viděl logy
---
ad instalace na windows mobile: tady jsem sepsal poměrně podrobný návod jak to zprovoznit - anglicky. kdyby se vám někomu chtělo překládat, nebo sepsat vlastní návod, iniciativa je vítána
---
a omlouvám se, že se teď o to moc nestarám, ale nemám na to vůbec čas a nejdřív ho budu mít na konci září
Publikováno 29 August 2010 - 2:36
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů