OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu
Publikováno 02 červenec 2011 - 7:37
Publikováno 02 červenec 2011 - 7:50
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 02 červenec 2011 - 8:17
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 02 červenec 2011 - 8:33
Netušìm. Může to být problém konkrétního HW. Příští týden bych snad měl mít k dispozici javový telefon C905, tak to zkusím porovnat. Pokud bychom se byli schopni domluvit na nějakém společném troubleshootingu, přivítal bych to.WAW napsal/a:
mtauf. Mám PDA Mio P560 a tento problém nemám. Co mám udělat abych ten problém nasimuloval a mohl tak použít tvoje řešení?
Publikováno 02 červenec 2011 - 9:15
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 02 červenec 2011 - 12:06
domluvíme se přes mail nebo Skype.WAW napsal/a:
okolo 20.7 se chystám na lineho kačera.
Publikováno 02 červenec 2011 - 12:43
Díky za popis zajímavého řešení. Nikdy není na škodu vědět jak to uvnitř funguje .mtauf napsal/a:
...
Protože není vyloučeno, že někteří autoři mohou tuto funkci využívat jako ochranu proti různým emulátorům, popíši zde dočasné řešení, které matejcik navrhl.
...
Apeloval bych ale na autory wherigo cartridgí, aby to s "ochranami" nepřeháněli. Resp. jinak -- jako programátor chápu že každá technická zajímavost může člověka svádět k tomu aby ji vyzkoušel a zapracoval do cartridge. Ale přeci jen tady nejde o prachy ani o body, a nevidím důvod k tomu snažit se za každou cenu znemožnit dohrání cartridge jinak než jak to autor zamýšlel, a přitom tím zkomplikovat hraní spoustě "nevinných" hráčů kteří mají jen tu smůlu že Wherigo hrají na jiném HW než s jakým autor počítal ...
Publikováno 02 červenec 2011 - 17:55
Publikováno 03 červenec 2011 - 0:00
Publikováno 03 červenec 2011 - 8:26
Publikováno 03 červenec 2011 - 10:21
Publikováno 07 červenec 2011 - 13:59
Já to až za tak velký nesmysl nepovažuji. Když pominu to, že mnou zmiňovaná wherigo je na principu měření výšky založena, tak rozumná ochrana v podobě detekce výšky by byla velice účinná. Sice nevím, ja Urwigo a podobné nástroje fungují, ale kontrola typu "detekuji výšku - ANO/NE" nebo výška má být XY +-500m by byla velice účinnou ochranou a neznám emulátor, kde by se to dalo ošidit (ikdyž český kačer na to určitě přijde ). Pochopitelně kontrola výšky +-5m je stejný nesmysl, jako 5m průměr skryté zóny a víc lidí to naštve než že by to přineslo nějaký užitek. To už je ale jen na soudnosti autora a pokud tam někdo potřebuje podobnou kontrolu přidat, toto považuji za nejméně "bolestivé" a velice účinné.Mimon_team napsal/a:
Apeloval bych ale na autory wherigo cartridgí, aby to s "ochranami" nepřeháněli.
Publikováno 13 červenec 2011 - 22:34
Publikováno 14 červenec 2011 - 11:37
Publikováno 01 září 2011 - 20:16
Publikováno 01 září 2011 - 20:20
Nejprve musíš nastavit to, jak tvůj mobil přijíma GPS signál. Je to hned na první stránce v Options. Poté stačí jen stáhnout cartridge, kterou si chceš zahrát a dát Start. Najdeš ji na SD kartě v mobilu a pak hraješ. Snad jsem to vysvětlil jednoduše :-)Sedmitecka napsal/a:
Možná úplně blbá otázka:) ale procházet tu 34 stran diskuse, když půlka minimálně je pro mě latinsky, to je moc:)
Právě jsem zjistila, že na Nokii 5230 jde hrát Wigo, stáhla jsem si tento OpenWIG, ale brala bych někde návod co dál. Co vše nastavit a jak se s tím zachází a pokud možno v češtině
Díky a případně si přimyslete blonďatou paruku:D
Publikováno 01 září 2011 - 20:28
Popina napsal/a:
Nejprve musíš nastavit to, jak tvůj mobil přijíma GPS signál. Je to hned na první stránce v Options. Poté stačí jen stáhnout cartridge, kterou si chceš zahrát a dát Start. Najdeš ji na SD kartě v mobilu a pak hraješ. Snad jsem to vysvětlil jednoduše :-)Sedmitecka napsal/a:
Možná úplně blbá otázka:) ale procházet tu 34 stran diskuse, když půlka minimálně je pro mě latinsky, to je moc:)
Právě jsem zjistila, že na Nokii 5230 jde hrát Wigo, stáhla jsem si tento OpenWIG, ale brala bych někde návod co dál. Co vše nastavit a jak se s tím zachází a pokud možno v češtině
a tu cartridge tam dostanu přes kabel, co? ten zrovna nemám po ruce...
Publikováno 01 září 2011 - 20:51
Sedmitecka napsal/a:
Popina napsal/a:
a tu cartridge tam dostanu přes kabel, co? ten zrovna nemám po ruce...
bud si ho tam stáhneš z netu (wifi, mobil net), nebo Ti ho někdo pošle MMS-kou či Blue-toothem neb někde seženeš kabel..... tot asi veškeré možnosti, ještě si ji můžeš taky sama napsat :-)
Publikováno 01 září 2011 - 20:54
Publikováno 01 září 2011 - 21:18
Sedmitecka napsal/a:
PaTTrick napsal/a:
bud si ho tam stáhneš z netu (wifi, mobil net), nebo Ti ho někdo pošle MMS-kou či Blue-toothem neb někde seženeš kabel..... tot asi veškeré možnosti, ještě si ji můžeš taky sama napsat :-)
Přes blue-tooth jsem to zkusila, ale mobil mi píše, že funkce není podporována, abych to mohla uložit... ¨
no a net v mobilu mě na wherigo.com, když chce cartridge stáhnout, pořád odhlašuje a jakmile se znova přihlásím a dám stáhnout, tak mě zase odhlásí a píše, že se mám přihlásit... grrrr:@
moje vyzkoušená finta je stáhni si to normálně v pc, pošli si to poštou sama sobě a pak si to v mobilu stáhni z pošty....
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů