bobasso napsal/a:
Pro Sedmitecka
Při přihlašování se na wherigo.com stačí zakliknout to "Remember Me" a stránka si tvé přihlášení bude pamatovat.
Co se týče stahování cartridge do founu, tak se nabízí jednodušší způsob.
Do počítače stáhni cartridge určenou pro "Pocket PC Device"
Tvá symbianová N5230 umí připojit USB kabelem a taky má paměťovku microSD.
Pokud máš doma k Nokii kábl, tak ji připíchni k PC. Je li připojena káblem k počítači prvně, tak nech najít počítač ovladače a poté zvol na displeji Nokie "Velkokapacitní uložiště" a v PC se ti otevře paměťová karta , kterou máš v Nokii. V PC si pak na té paměťovce vytvoř novou složku s názvem např. "Wherigo" a do této složky si pak přetáhni tu cartridge předtím staženou do PC. Poté nabídku paměťové karty červeným křížkem v pravo nahoře zavři, poté klikni v PC na Start>Počítač>najdi v nabídce okna paměťovou kartu z Nokie>klikni na ni pravou myší> a dej "Bezpečně odebrat">mobil odpoj od PC (postup u Visty)
Pokud kábl k Nokii nevlastníš, tak výjmi paměťovku microSD z Nokie, vlož ji do toho adaptéru SD a pak jako SD kartu vlož do čtečky počítače. Karta se načte, otevře se její nabídka. V ní si vytvoř tu složku "Wherigo" z PC sem přetáhni tu cartridge a kartu křížkem v pravo nahoře zavři. Pak opět Start>Počítač>pravou myší na ikonu karty>Bezpečně odebrat>Poté vyndat kartu ze čtečky.
Při zpuštění OpenWIGu si pak cartridge načteš z paměťovky, z té vytvořené složky "Wherigo"
Co se týče stahování cartridge mobilem přímo do něj přes net (sítí mobilního operátora), tak nevím proč, ale jak prohlížeč Opera Mobile pro symbian Nokie, tak i java prohlížeč BOLT stahuje chybně cartridge. Soubor gwc je poškozený a OpenWIG jej nepříjme. No a u vestavěného prohlížeče v Nokii se zase nedá na wherigo.com přihlásit, protože ten přihlašovací odkaz nereaguje na potvrzení Nokii.
Takže stahuju cartridge do mobilu přes počítač. Mám Nokii E52.
Wow, tak to je vyčerpávající odpověď
Díky:)
Myslím, že se bude hodit i dalším lidem co sem zabloudí
Jinak, postup přes comp mi je jasný, bohužel jsem včera neměla po ruce kabel. Tak jsem si právě myslela, že to stáhnu rovnou z webu do mobilu. Ale jak píšeš, tak to stejně nejde i kdyby mě nakrásně wigo.com nechal přihlášenou a stáhutí mi dovolil. Tím je to vyřešeno a stahovat wigo půjde zkrátka jen přes comp ať už kabelem nebo přes SD, případně tím emailem.
Jo ještě tedy dotázek, když si tu cartridge pošlu z compu do Nokie přes blue-tooth, tak to tedy taky nejde? Mi to hlásí, že funkce není podporována.
Ještě jednou díky za vyčerpávající info, ověřila jsem si, že nejsu úplně mimo;)