Absurdity a poklady v keši - pochlubte se
Publikováno 17 srpen 2009 - 21:37
Publikováno 17 srpen 2009 - 23:22

Publikováno 18 srpen 2009 - 0:06
Publikováno 18 srpen 2009 - 7:03
DATaTEAM napsal/a:
Nedávno mě u jedné keše zamrzelo, že někteří kačeři jsou prasata.
Takový svinčík, šutry (to je trade jako blázen), "šnutichly" nevalného vzhledu (leda na trade bacilů), rozlámaná propiska (asi puzzle?), nějaké letáčky-co to má za hodnotu?
Do takové keše ani nic nedávám. Možná je to sobecké, ale je vidět, že ownerovi je obsah putna a nakoupila jsem si krásné přívěsky s kamínkama na trade, těch je tam škoda.
Owner třeba za to až tak nemůže, některé snadno přístupné cache se zaneřádí docela rychle, a pokud má keš dál od bydliště, tak toho času nazbyt taky není. Jiná otázka je, jestli jsi bordel z keše vyházela, nebo ho nechala pro další kačery. Ono by to nemělo viset jenom na ownerech...
Publikováno 18 srpen 2009 - 9:35
Publikováno 18 srpen 2009 - 10:11
Publikováno 18 srpen 2009 - 10:49

Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.
Publikováno 18 srpen 2009 - 23:28
Publikováno 19 srpen 2009 - 10:15
Publikováno 19 srpen 2009 - 10:21
S tema mikrokesulema to taky neni az tak pravda, staci aby byla schovana na nejakym obskurnim miste ve meste, to kolikrat taky sahas do peknyho sajrajtu, ikdyz asi porad lepsi, nez podelana plinkaLOBOtomy6 napsal/a:
V jedné kešuli u Slapské přehrady jsem našel konzervu s luncheonmeatem půpvodem z Holandska. Sice jsem jí vzal, ale nenašel jsem nakonec odvahu ji skonzumovat. člověk nikdy neví co v té konzervě může být. Takže skončila v odpadcích.
Možná nejlepší je hledat mikrokešule. :-) Pravda nenarazíš na žádné zajímavé věcičky, které se mohou hodit, ale taky nešáhneš do nějakého sajrajtu. Příště už ta plínka nemusí být čistá. ;-)

Publikováno 19 srpen 2009 - 10:36
polas N85 napsal/a:
Včera mě zaujal plně funkční nový stříbrný fab zámek..
Kaplicka sv. Vaclava ze

Publikováno 19 srpen 2009 - 11:13
Jani007 napsal/a:
potom napriklad hodne narazim na ruzne elektrosoucastky s vyrobou nekdy v sedmdesatych osmdesatych letech, tzn. rekla bych ze uz nepouzitelne.
Jsou lidi kteří takové věci sbírají, především staré elektronky. Skoro mi to připomíná pochopitelnější než sbírat kinderfigurky

Publikováno 19 srpen 2009 - 11:26
Aviatik napsal/a:
Jani007 napsal/a:
potom napriklad hodne narazim na ruzne elektrosoucastky s vyrobou nekdy v sedmdesatych osmdesatych letech, tzn. rekla bych ze uz nepouzitelne.
Jsou lidi kteří takové věci sbírají, především staré elektronky. Skoro mi to připomíná pochopitelnější než sbírat kinderfigurky
Zajimavy sberatelsky konicek

Publikováno 19 srpen 2009 - 14:35
pavels napsal/a:
Owner třeba za to až tak nemůže, některé snadno přístupné cache se zaneřádí docela rychle, a pokud má keš dál od bydliště, tak toho času nazbyt taky není. Jiná otázka je, jestli jsi bordel z keše vyházela, nebo ho nechala pro další kačery. Ono by to nemělo viset jenom na ownerech...
Podívej se brouku, já už vyházela takových krávovin.. rozdrcené keramické cosi (co bylo víc puzzle než předmět), teď v létě ráda vyhazuju rozteklé bonbony, baterky, zapalovače (tam dělám trade, těch mám nedostatek) a podobné pitomosti.
Je milé, že se mě takto ptáš.
Publikováno 19 srpen 2009 - 14:48
Publikováno 19 srpen 2009 - 21:58
ProKesTom napsal/a:
Taky dobrý ... bezcenný kus papíru, odpadek, za hned dvě CWG, tomu říkám krádež.
JAk to,vždyť chudáci dali za ten lístek 16Kč,to je skoro jako dvě CWg .Takže je to vlastně v pořádku

Publikováno 19 srpen 2009 - 22:38

Publikováno 20 srpen 2009 - 7:56
MildaPajda napsal/a:
vcera jsem nasel v kesi dva prezervativy... NEPOUZITE... ale chtel bych videt toho odvazlivce, kdo by ho trejdnul a pouzil (k ucely pro ktery je vyroben - nemyslim tim obaleni zapalek aby nenavlhli!..)
I kdyz teda... kousek pod kesi (kes byla kousek v lese u lesni cesticky) na ceste (parkovistatku u silnice) jich bylo pozehnane teda i pouzitejch...
A to prosim nejde o zadnou E55ku, nebo podobne prihranicni bordelcesty.. ale kousek od male vesnice nedaleko Rudny u Phy..
Takový propíchnutý nepoužitý prezervativ to by byla sranda. To se pak nedivím, že kačerů je víc a víc

Publikováno 20 srpen 2009 - 8:05
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů