Geoget 2
Publikováno 25 leden 2009 - 20:48
Když se načítá nějaký filtr, tak tam napsaný není a jak jsi správně poznamenal, nemusí se vlastně ani správně v tu chvíli jmenovat. No, aspoň jsem si to ujasnil
Publikováno 25 leden 2009 - 22:04
Publikováno 25 leden 2009 - 22:12
DA+RA napsal/a:
Ahoj, mám dotaz k geogetu - když dám download found caches přes geojarry, tak mi to hodí hlášku soubor nemohl být importován, protože: bad section closed.Co s tím? dík za radu
Otevri si v prohlizeci libovolnou kesku na webu geocaching.com, a zkus si stahnout LOC soubor. Vybehne na tebe strabnka, ktera bude vyzadovat potvrzeni licence na ziskavani dat. Tu musis odsouhlasit.
A az pote ti bude GJ cokoliv koretne stahovat.
Publikováno 25 leden 2009 - 22:21
Publikováno 25 leden 2009 - 22:27
Publikováno 25 leden 2009 - 22:40
DA+RA napsal/a:
LOC soubor se normálně stáhne, ale hláška se neobjeví.Není problém v tom,že nejsem PM?
V te chybove hlassce bsy e melo psat i jakeho se to tyka souboru. ten najdi a podivej se , jestli je v poradku. (evidentne neni!)
Publikováno 25 leden 2009 - 22:41
urbanb napsal/a:
Ahoj, už jsem se jednou ptal, ale bez odpovědi. Mám jednu kešku, která byla nejdřivě tradicional - tu jsme odlovili, potom byla disablovana a adoptovana a zmeněna na multi, kdy finale je zcela jinde. Zůstalo GC. Tuto novou jsme odlovili take. V PQ se načtou správně dva logy, ale v GG je pouze ten novější. V dřivější verzi GG šlo přidat kešku, kterou jsem upravil a GG ji počítal. V současně verzi, když zkusím - nová keš, tak se objeví okno - zadej unikátní ID - ať zadám cokoliv, tak se nic nestane. Jak dostat do GG ty dvě kešky. Dělá mi to rozdíl mezi statistikou z GG a Stat barem. Díky
Musis zadat takovy identifikator, ktery formalne vypada jako GC ID. tedy musi zacinat na GC a nasleduje nejaka rada alfanumerickych znaku.
Publikováno 25 leden 2009 - 22:57
Publikováno 25 leden 2009 - 22:58
Publikováno 26 leden 2009 - 7:42
Publikováno 26 leden 2009 - 7:43
Publikováno 26 leden 2009 - 8:52
K tomu jen poznamka... Neustale prekreslovani toho okna stoji nemalo casu.mikrom napsal/a:
myslim, ze zlicinaci maji na mysli asi to jak to mam v makrech ja: mam v PluginWork GeoBusyKind(UtfToAscii(GC.Name)); takze to tam vypisuje prave zpracovavane kese..
Publikováno 26 leden 2009 - 8:54
Publikováno 26 leden 2009 - 9:01
Qnik napsal/a:
Sem tam se prostě nedostanu k netu ale přitom bych si chtěl přečíst listing a zalogovat "offline", to už jsem tu ale několikrát zmiňoval.
Ja to vim, ja te chapu, ale dokud se nejaky GJ nenauci posilat log na server, nema smysl na tom cokoliv delat.
Cesta pres clipboard, jako ma treba GSAK, mi prijde skoda prace. To uz si to rovnou mohu matlat v poznamkovem bloku a pak pres clipboard placnout na web.
Publikováno 26 leden 2009 - 9:04
bodlak napsal/a:
Asi by musela být nějaká položka v DB geogetu, ale pro výstup by šlo vytvářet soubor geocache_visit.txt jako to dělá Colorado. Ten pak lze nahrát na gc.com Jen nevím, jestli to není jen pro PM.
Na to tu existuje program GClogger, ktery si pustis na PDAcku nebo na notebooku, a logujes to do nej... on ti ten soubor vyrobi take.
Jenze i pres ten soubor je vysledne logovani trosku otrava... kazdy log musis potvrdit, atd. Lepsi reseni je opravdu si v klidu udelat uplne zneni logu se vsim vsudy, a pak to nechat nalit na server a o vic se nestarat.
Publikováno 26 leden 2009 - 9:10
HaLuMa napsal/a:
bodlak napsal/a:
Asi by musela být nějaká položka v DB geogetu, ale pro výstup by šlo vytvářet soubor geocache_visit.txt jako to dělá Colorado. Ten pak lze nahrát na gc.com Jen nevím, jestli to není jen pro PM.
Na to tu existuje program GClogger, ktery si pustis na PDAcku nebo na notebooku, a logujes to do nej... on ti ten soubor vyrobi take.
Jenze i pres ten soubor je vysledne logovani trosku otrava... kazdy log musis potvrdit, atd. Lepsi reseni je opravdu si v klidu udelat uplne zneni logu se vsim vsudy, a pak to nechat nalit na server a o vic se nestarat.
Nevím, nepřipadá mi dnešní postup, tj. vytvořit log na gc.com a pak ho naimportovat s listingem do GG tak nepoužitelný.
Kolik asi je lidí, co by psali logy do něčeho s GG, co není on-line na Internetu, a pak, dodatečně, je nahrávali na server.
Vždycky je možnost napsat si je do texťáku a pak je jen překopírovat, ač ručně.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 26 leden 2009 - 9:17
Nene, tohle jsem nemyslel.mikrom napsal/a:
myslim, ze zlicinaci maji na mysli asi to jak to mam v makrech ja: mam v PluginWork GeoBusyKind(UtfToAscii(GC.Name)); takze to tam vypisuje prave zpracovavane kese..
Publikováno 26 leden 2009 - 10:36
njn.. na tom neco bude, ale kdyz nm rikal ucitel na programovani v c# ze pri dnesnim vykonu pocitacu.. (kdyz obsadila aplikace na 50radku kodu treba 30MB RAM)HaLuMa napsal/a:
K tomu jen poznamka... Neustale prekreslovani toho okna stoji nemalo casu.
okzlicinaci napsal/a:
Nene, tohle jsem nemyslel.
Publikováno 26 leden 2009 - 10:45
mikrom napsal/a:
njn.. na tom neco bude, ale kdyz nm rikal ucitel na programovani v c# ze pri dnesnim vykonu pocitacu.. (kdyz obsadila aplikace na 50radku kodu treba 30MB RAM)HaLuMa napsal/a:
K tomu jen poznamka... Neustale prekreslovani toho okna stoji nemalo casu.
Zkus si zmerit probehnuti databaze s a bez vypisovani. Uvidis, jestli to stoji za to.
Publikováno 26 leden 2009 - 11:46
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů