Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#961 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 13:48

MaFa napsal/a:

Nedalo by se do GG naimplementovat menší uprava, která by brala čas i jako druhou hodnotu ze zápisu např. #165 15:10 jelikož si myslím, že asi hodně lidí zapisuje takto své nálezy...

Cti: http://geoget.ararat...doc:user:nalezy

Jinak tohle je spis dotaz na GG2 nez na GgStat

Takže to přenáším sem... Dokumentaci jsem četl a tam se nepíše nic jiného co jsem uvedl. Moje prosbě směřuje k tomu, že by mohlo být doplněno do skriptu na načítání časů i další formát zápisu, který používá jistě řada kačerů. Jedná se hlavně o starší zápisy, teď už to píšu jak to GG umí...
  • 0

#962 filki

filki

filki

• Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 14:26

Nainstaloval jsem si poslední verzi GeoGetu a při spuštění je databáze prázdná a ani opakované mačkání F5 nepomáhá. Přitom výchozí filtr je nastaven tak, jako vždycky. Ale i když jsem udělal nějaké změny, tak se mi keše opět nezobrazily. Přitom další filtry, co tam defaultně jsou (Found, My own, Unresolved mystery) fungují spolehlivě. Na zobrazení všech neodlovených keší jsem si nakonec vytvořil filtr vlastní (na základě jednoho z defaultních, ale ne z Výchozího, protože to mi nefungovalo) a vše funguje, jak má. Jen mě mrzí, že mi to tak nejde už při spuštění. U minulé verze bylo vše v pořádku. Kde by mohla být chyba?
  • 0

#963 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 14:38

Vychozi (default) filtr lze libovolne zmenit a ulozit. Pak se po spusteni bude aplikovat zmeneny filtr. Verze 2.1.0 se, v pripade prepnuti do cestiny, koukala chybne po pocestenem jmenu vychoziho viltru misto po 'default'. takze zakopany pes bude v tom, ze mas zmeneny ten default filtr tak, ze ti nic nevybere. Nejjednodussi bude, kdyz si vlezes do datoveho adresare a smazes soubor default.ggf. Po dalsim spusteni geogetu by to melo fungovat s vychozim nezmenenem nastaveni filtru.
  • 0

#964 filki

filki

filki

• Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 14:44

Jj, super, už to funguje jak má, díky :)
  • 0

#965 fat

fat

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 16:49

HaLuMa napsal/a:
Vychozi (default) filtr lze libovolne zmenit a ulozit. Pak se po spusteni bude aplikovat zmeneny filtr.

Verze 2.1.0 se, v pripade prepnuti do cestiny, koukala chybne po pocestenem jmenu vychoziho viltru misto po 'default'.

takze zakopany pes bude v tom, ze mas zmeneny ten default filtr tak, ze ti nic nevybere.

Nejjednodussi bude, kdyz si vlezes do datoveho adresare a smazes soubor default.ggf. Po dalsim spusteni geogetu by to melo fungovat s vychozim nezmenenem nastaveni filtru.

A mám stejný problém jako kolega s 2.1.0 . V datovém adresáři mám jen default.po. Nechtěl jsem do toho lézt bez nějaké rady...
  • 0

#966 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 17:07

To by mne zajimalo, jak se ti tam tenhle soubor ocitl, protoze ten se v datovem adresari normalne urcite nevyskytuje. Ten se vyskytuje v adresari 'locale', coz je podadresar instalacniho adresare, ne datoveho.
  • 0

#967 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 17:27

Na keši GC1FW49 je v listingu vaypoint s nazvem FINAL a prazdnymi souradnicemi a prefixem SF. V GG se mi nedari ulozit skutecny FINAL (s prefixem FI) a spravnymi souradnicemi. Proste se tam ten bod neobjevi... Domnival jsem se, ze by to mohlo byt konfliktem dvou bodu FINAL, ale ten puvodni FINAL bez souradnic se mi nedari prejmenovat. Zatim mam finalni souradnice v poznamce, ale to neni ta nejlepsi volba - delam neco spatne? Diky!
  • 0

#968 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 18:08

_Tom napsal/a:
Na keši GC1FW49 je ...
V GG se mi nedari ulozit skutecny FINAL ... mohlo byt konfliktem dvou bodu FINAL,

Konfliktem to není, finálek můžeš mít víc.
  • 0

#969 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 18:33

ProKesTom napsal/a:

_Tom napsal/a:
Na keši GC1FW49 je ...
V GG se mi nedari ulozit skutecny FINAL ... mohlo byt konfliktem dvou bodu FINAL,

Konfliktem to není, finálek můžeš mít víc.

nemůžu napsat vyřešeno, protože jsem nic nevyřešil, ale je každopádně po problému, po dalším startu GG už to v pohodě jde...
  • 0

#970 fat

fat

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 21:15

HaLuMa napsal/a:
To by mne zajimalo, jak se ti tam tenhle soubor ocitl, protoze ten se v datovem adresari normalne urcite nevyskytuje. Ten se vyskytuje v adresari 'locale', coz je podadresar instalacniho adresare, ne datoveho.

Jo, jo... Tam i je. Přiznám se, že jsem jinde "default" nenašel. Kde je tedy asi u mě chyba? Mezi klávesnicí a židlí nebo je to něco sofistikovanějšího? Díky
:-)
  • 0

#971 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 18:25

Dotaz na Halumu... Jak vytáhnu prosím tě z tagu Hodnocení jen jednu jeho část. Tedy např. jen procento hodnocení? Do statistik jde vložit teď i tag z GG, ale zobrazuje se tam ta dvoj hodnota a to nechci. Dík za radu.
  • 0

#972 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 20:29

fat napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

Jo, jo... Tam i je. Přiznám se, že jsem jinde "default" nenašel. Kde je tedy asi u mě chyba? Mezi klávesnicí a židlí nebo je to něco sofistikovanějšího?

Hledat v datovem adresari, tedy v tom, ktery se ti pise v Geogetu vpravo dole.
  • 0

#973 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 20:30

sobikovi napsal/a:
Dotaz na Halumu... Jak vytáhnu prosím tě z tagu Hodnocení jen jednu jeho část. Tedy např. jen procento hodnocení? Do statistik jde vložit teď i tag z GG, ale zobrazuje se tam ta dvoj hodnota a to nechci. Dík za radu.

V makru? Rozdelis ten retezec s hodnotou na znaku mezery. ;)
Ale potesim te, uvazuji, ze to rozdelim do dvou tagu.
  • 0

#974 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 20:37

HaLuMa napsal/a:

sobikovi napsal/a:

V makru? Rozdelis ten retezec s hodnotou na znaku mezery. ;)
Ale potesim te, uvazuji, ze to rozdelim do dvou tagu.

Ne, v GGstatu... rozdělení do dvou samostatných tagů by bylo asi nejjednodušší..
  • 0

#975 fat

fat

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 22:01

HaLuMa napsal/a:

fat napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

Jo, jo... Tam i je. Přiznám se, že jsem jinde "default" nenašel. Kde je tedy asi u mě chyba? Mezi klávesnicí a židlí nebo je to něco sofistikovanějšího?

Hledat v datovem adresari, tedy v tom, ktery se ti pise v Geogetu vpravo dole.

Asi jsem naprostá lama, ale KDE? Můžeš mi, prosím, nějak poslat printscreen? Přiznávám, že to nějak nezvládám... :-(
  • 0

#976 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 23:13

fat napsal/a:
Asi jsem naprostá lama, ale KDE? Můžeš mi, prosím, nějak poslat printscreen? Přiznávám, že to nějak nezvládám... :-(

Vložený obrázek
vpravo dole (tech zakrozkovanejch pluginu si nevsimej, je to starej screen)
  • 0

#977 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 8:39

sobikovi napsal/a:
Ne, v GGstatu... rozdělení do dvou samostatných tagů by bylo asi nejjednodušší..

No to jsem si zase nabehl. Vcera vecer jsem to zkusil rozdelit a koukam, ono to makro zacalo bezet desne pomalu. Respektive, zacalo se v prubehu zpracovani desne zpomalovat, az na konci bezelo vylozene snecim tempem. Bylo jasne, ze je nekde chyba a travil jsem vecer prolejzanim zdrojaku...

Nakonec se ukazalo, ze v jednom databazovem dotazu si optimalizator v SQLite vybral ten nejmene vhodny index. Po rucnim vnuceni spravneho indexu to uz zase bezi jako z praku. Uf!
  • 0

#978 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 9:12

Šlo by dodělat do GG nějaký mechanismus, abych si, nejlépe v kontextovém menu u keše, mohl dát keš mezi oblíbené a pak si vyfiltrovat oblíbené ??? Protože když třeba luštím průběžně nějaké mystérky a potřeboval bych je na jedno až dvě kliknutí zobrazit ... Asi bych to dokázal otagovat a třídit tak, ale tam není splněné to snadné označení.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#979 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 9:18

kolombo napsal/a:
Šlo by dodělat do GG nějaký mechanismus, abych si, nejlépe v kontextovém menu u keše, mohl dát keš mezi oblíbené a pak si vyfiltrovat oblíbené ???

Protože když třeba luštím průběžně nějaké mystérky a potřeboval bych je na jedno až dvě kliknutí zobrazit ...

Asi bych to dokázal otagovat a třídit tak, ale tam není splněné to snadné označení.

Na to si muzes udelat nekoli oblibenych.Kes si ulozis/pridas do seznamu a pak si muzes kdykoli zobrazit ten seznam.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#980 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 10:06

HaLuMa napsal/a:

sobikovi napsal/a:

No to jsem si zase nabehl. Vcera vecer jsem to zkusil rozdelit a koukam, ono to makro zacalo bezet desne pomalu. Respektive, zacalo se v prubehu zpracovani desne zpomalovat, az na konci bezelo vylozene snecim tempem. Bylo jasne, ze je nekde chyba a travil jsem vecer prolejzanim zdrojaku...

Nakonec se ukazalo, ze v jednom databazovem dotazu si optimalizator v SQLite vybral ten nejmene vhodny index. Po rucnim vnuceni spravneho indexu to uz zase bezi jako z praku. Uf!

Díky.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama