Takže to přenáším sem... Dokumentaci jsem četl a tam se nepíše nic jiného co jsem uvedl. Moje prosbě směřuje k tomu, že by mohlo být doplněno do skriptu na načítání časů i další formát zápisu, který používá jistě řada kačerů. Jedná se hlavně o starší zápisy, teď už to píšu jak to GG umí...MaFa napsal/a:
Nedalo by se do GG naimplementovat menší uprava, která by brala čas i jako druhou hodnotu ze zápisu např. #165 15:10 jelikož si myslím, že asi hodně lidí zapisuje takto své nálezy...
Cti: http://geoget.ararat...doc:user:nalezy
Jinak tohle je spis dotaz na GG2 nez na GgStat
Geoget 2
Publikováno 30 leden 2009 - 13:48
Publikováno 30 leden 2009 - 14:26
Publikováno 30 leden 2009 - 14:38
Publikováno 31 leden 2009 - 16:49
HaLuMa napsal/a:
Vychozi (default) filtr lze libovolne zmenit a ulozit. Pak se po spusteni bude aplikovat zmeneny filtr.
Verze 2.1.0 se, v pripade prepnuti do cestiny, koukala chybne po pocestenem jmenu vychoziho viltru misto po 'default'.
takze zakopany pes bude v tom, ze mas zmeneny ten default filtr tak, ze ti nic nevybere.
Nejjednodussi bude, kdyz si vlezes do datoveho adresare a smazes soubor default.ggf. Po dalsim spusteni geogetu by to melo fungovat s vychozim nezmenenem nastaveni filtru.
A mám stejný problém jako kolega s 2.1.0 . V datovém adresáři mám jen default.po. Nechtěl jsem do toho lézt bez nějaké rady...
Publikováno 31 leden 2009 - 17:07
Publikováno 31 leden 2009 - 17:27
Publikováno 31 leden 2009 - 18:33
ProKesTom napsal/a:
Konfliktem to není, finálek můžeš mít víc._Tom napsal/a:
Na keši GC1FW49 je ...
V GG se mi nedari ulozit skutecny FINAL ... mohlo byt konfliktem dvou bodu FINAL,
nemůžu napsat vyřešeno, protože jsem nic nevyřešil, ale je každopádně po problému, po dalším startu GG už to v pohodě jde...
Publikováno 31 leden 2009 - 21:15
HaLuMa napsal/a:
To by mne zajimalo, jak se ti tam tenhle soubor ocitl, protoze ten se v datovem adresari normalne urcite nevyskytuje. Ten se vyskytuje v adresari 'locale', coz je podadresar instalacniho adresare, ne datoveho.
Jo, jo... Tam i je. Přiznám se, že jsem jinde "default" nenašel. Kde je tedy asi u mě chyba? Mezi klávesnicí a židlí nebo je to něco sofistikovanějšího? Díky
:-)
Publikováno 01 únor 2009 - 18:25
Publikováno 01 únor 2009 - 20:29
Hledat v datovem adresari, tedy v tom, ktery se ti pise v Geogetu vpravo dole.fat napsal/a:
Jo, jo... Tam i je. Přiznám se, že jsem jinde "default" nenašel. Kde je tedy asi u mě chyba? Mezi klávesnicí a židlí nebo je to něco sofistikovanějšího?HaLuMa napsal/a:
To by mne zajimalo, jak se ti tam tenhle soubor ocitl, protoze ten se v datovem adresari normalne urcite nevyskytuje. Ten se vyskytuje v adresari 'locale', coz je podadresar instalacniho adresare, ne datoveho.
Publikováno 01 únor 2009 - 20:30
sobikovi napsal/a:
Dotaz na Halumu... Jak vytáhnu prosím tě z tagu Hodnocení jen jednu jeho část. Tedy např. jen procento hodnocení? Do statistik jde vložit teď i tag z GG, ale zobrazuje se tam ta dvoj hodnota a to nechci. Dík za radu.
V makru? Rozdelis ten retezec s hodnotou na znaku mezery.
Ale potesim te, uvazuji, ze to rozdelim do dvou tagu.
Publikováno 01 únor 2009 - 20:37
Ne, v GGstatu... rozdělení do dvou samostatných tagů by bylo asi nejjednodušší..HaLuMa napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Dotaz na Halumu... Jak vytáhnu prosím tě z tagu Hodnocení jen jednu jeho část. Tedy např. jen procento hodnocení? Do statistik jde vložit teď i tag z GG, ale zobrazuje se tam ta dvoj hodnota a to nechci. Dík za radu.
V makru? Rozdelis ten retezec s hodnotou na znaku mezery.
Ale potesim te, uvazuji, ze to rozdelim do dvou tagu.
Publikováno 01 únor 2009 - 22:01
HaLuMa napsal/a:
Hledat v datovem adresari, tedy v tom, ktery se ti pise v Geogetu vpravo dole.fat napsal/a:
Jo, jo... Tam i je. Přiznám se, že jsem jinde "default" nenašel. Kde je tedy asi u mě chyba? Mezi klávesnicí a židlí nebo je to něco sofistikovanějšího?HaLuMa napsal/a:
Asi jsem naprostá lama, ale KDE? Můžeš mi, prosím, nějak poslat printscreen? Přiznávám, že to nějak nezvládám... :-(
Publikováno 01 únor 2009 - 23:13
fat napsal/a:
Asi jsem naprostá lama, ale KDE? Můžeš mi, prosím, nějak poslat printscreen? Přiznávám, že to nějak nezvládám... :-(
vpravo dole (tech zakrozkovanejch pluginu si nevsimej, je to starej screen)
Publikováno 02 únor 2009 - 8:39
sobikovi napsal/a:
Ne, v GGstatu... rozdělení do dvou samostatných tagů by bylo asi nejjednodušší..
No to jsem si zase nabehl. Vcera vecer jsem to zkusil rozdelit a koukam, ono to makro zacalo bezet desne pomalu. Respektive, zacalo se v prubehu zpracovani desne zpomalovat, az na konci bezelo vylozene snecim tempem. Bylo jasne, ze je nekde chyba a travil jsem vecer prolejzanim zdrojaku...
Nakonec se ukazalo, ze v jednom databazovem dotazu si optimalizator v SQLite vybral ten nejmene vhodny index. Po rucnim vnuceni spravneho indexu to uz zase bezi jako z praku. Uf!
Publikováno 02 únor 2009 - 9:12
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 02 únor 2009 - 9:18
kolombo napsal/a:
Šlo by dodělat do GG nějaký mechanismus, abych si, nejlépe v kontextovém menu u keše, mohl dát keš mezi oblíbené a pak si vyfiltrovat oblíbené ???
Protože když třeba luštím průběžně nějaké mystérky a potřeboval bych je na jedno až dvě kliknutí zobrazit ...
Asi bych to dokázal otagovat a třídit tak, ale tam není splněné to snadné označení.
Na to si muzes udelat nekoli oblibenych.Kes si ulozis/pridas do seznamu a pak si muzes kdykoli zobrazit ten seznam.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 02 únor 2009 - 10:06
Díky.HaLuMa napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Ne, v GGstatu... rozdělení do dvou samostatných tagů by bylo asi nejjednodušší..
No to jsem si zase nabehl. Vcera vecer jsem to zkusil rozdelit a koukam, ono to makro zacalo bezet desne pomalu. Respektive, zacalo se v prubehu zpracovani desne zpomalovat, az na konci bezelo vylozene snecim tempem. Bylo jasne, ze je nekde chyba a travil jsem vecer prolejzanim zdrojaku...
Nakonec se ukazalo, ze v jednom databazovem dotazu si optimalizator v SQLite vybral ten nejmene vhodny index. Po rucnim vnuceni spravneho indexu to uz zase bezi jako z praku. Uf!
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů