Díky. On i ten popis některých přepínačů není jasný... viz. dotaz na kešky v okruhu od wpt.HaLuMa napsal/a:
No, trosku v tom okne vylepsim napovedu.
Geoget 2
Publikováno 05 červenec 2009 - 19:25
Publikováno 05 červenec 2009 - 22:32
Publikováno 06 červenec 2009 - 7:16
Publikováno 07 červenec 2009 - 22:42
Publikováno 07 červenec 2009 - 22:46
Publikováno 07 červenec 2009 - 23:00
Publikováno 07 červenec 2009 - 23:09
sobikovi napsal/a:
Dá se někde nastavit, aby Google maps byly default pro všechny keše?
Někde a nějak se to nastavit určitě dá ... ale proč myslíš, že v nastavení v menu "náhledové mapy" na záložce "Google maps" chybí zátržítko "povolit" a je tam upozornění: "Stahováno jen na požádání, limit je 1000 map na den"...? Odpověď je jednoduchá...aby se to stahovalo jen na požádání
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 08 červenec 2009 - 6:53
Přesně, ono se 1000 zdá moc, ale poměrně nedávno se mi google mapy z podobného důvodu na 24 hodin zablokovaly a sekly na rozlišení asi jeden pixel na 100 km čtverečních :-( Tak bych doporučoval to nedráždit :-)HuntBehind napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Dá se někde nastavit, aby Google maps byly default pro všechny keše?
Někde a nějak se to nastavit určitě dá ... ale proč myslíš, že v nastavení v menu "náhledové mapy" na záložce "Google maps" chybí zátržítko "povolit" a je tam upozornění: "Stahováno jen na požádání, limit je 1000 map na den"...? Odpověď je jednoduchá...aby se to stahovalo jen na požádání
Publikováno 08 červenec 2009 - 7:10
To je mi jasný... spíš jsem to napsal špatně. Chtěl bych nastavit, aby se zobrazovaly Google maps pro zahraniční kešky defaultně místo těch Yahoo maps, které jsou k ničemu. Jinak mapy.cz jsou OK.HuntBehind napsal/a:
Publikováno 08 červenec 2009 - 7:22
sobikovi napsal/a:
Nedalo by se nějak zajistit, že když zobrazím listing keše, stáhnou se obrázky a mapky, tak to zůstane na disku? Jde mi o to, že pak při offfline práci s GG jsou tyto informace nedostupné a to je škoda, když už se to jednou stáhlo...
Vse co se stahne, tak na tom disku zustava a uz se to znova tahat nepokousi. Pokousi se to stahnout jen to, co se mu stahnout nepodarilo.
Publikováno 08 červenec 2009 - 7:29
Publikováno 08 červenec 2009 - 7:31
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 červenec 2009 - 7:47
To mě zaujalo a provedl jsem tedy praktický test s tímto výsledkem: Vždy se mi načetl celý listing, ať jsem ho otevřel jakkoli (při fyzicky odpojeném kabelu s internetem, takže jednoznačně offline). Při označení více keší se při poklepání na jednu z nich ve vypsaném seznamu zobrazí právě ta jedna. Ovšem při použití pravého tlačítka myšky a stlačení Zobrazit kešku se otevřou listingy všech označených kešek.gord napsal/a:
Pokud si vzpominam, tak je rozdil mezi zobrazenim listingu pkliknutim na ID kese a na jmeno kese. Prvni se nacita vzdy ze servery, druhe lokalne (pokud neco lokalne je k dispozici).
Publikováno 08 červenec 2009 - 8:21
Publikováno 08 červenec 2009 - 9:53
A když kliknu na keš v seznamu? To podle mne když nejsem v offline režimu načítá ze serveru..gord napsal/a:
Pokud si vzpominam, tak je rozdil mezi zobrazenim listingu pkliknutim na ID kese a na jmeno kese. Prvni se nacita vzdy ze servery, druhe lokalne (pokud neco lokalne je k dispozici).
Publikováno 08 červenec 2009 - 9:59
Fajn, to varování tam je, takže by asi nebyl problém, kdyby to někde bylo jako možnost nastavit si, který mapy chci stahovat... pokud si zablokuji google mapy, pak je to můj problém a mám smolíkaHaLuMa napsal/a:
Ad googlemapy - kvuli zminenym prisnym limitum jsem tam tu moznost schvalne nedal. Ono pokud je tech kesi malicko, tak se to snadno stahne rucne. Pokud je jich vic, pak se zase snadno dosahne onoho limitu.
Publikováno 08 červenec 2009 - 15:29
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 08 červenec 2009 - 15:42
lukabike.com napsal/a:
Mozna natvrdla otazka: GG mi pri startu radi kese podle casu jejich vzniku. Da se nejak nastavit aby je pri startu radil napr podle vzdalenosti od domovskych souradnic?
Ne, nedá. Budeš si muset pak kliknout na sloupec vzdáleností a seznam se Ti přerovná.
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 08 červenec 2009 - 15:45
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 08 červenec 2009 - 16:10
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů