Omezení pro nováčky při zakládání keší
Publikováno 07 November 2008 - 13:16

Publikováno 07 November 2008 - 13:16
Publikováno 07 November 2008 - 13:21
Publikováno 07 November 2008 - 13:59

Publikováno 07 November 2008 - 14:29

Publikováno 07 November 2008 - 14:31
Něco takovýho existuje, používá to třeba Mel-Man tady GCYYE5, bohužel jsem nevyzkoumala, kde jinde by to bylo vidět než když se klikne na příslušný odkaz k oznámkování. Tenhle systém se mi ale líbí, je to dobrý začátek, třeba se časem něco podobného stane jedním ze základních „poznávacích znamení“ cache vedle obtížnosti a atributůMedoMys napsal/a:
Mám takovou vizi - jednoho dne nějakému nadšenci, který má patřičné schopnosti, dojde trpělivost, a naprogramuje jednoduchou aplikaci s databází, do které budou moct kešeři jednoduchým a rychlým způsobem zadat hodnocení ke každé kešce, tzv. "zajímavost" udaná číslem 0 .. 10. Tato aplikace bude umět vytvořit nějaký výstup (filtr), který budou ostatní přebírat a který bude postupně integrován do GSaků, GeoGetů, MoZiGa atd a půjdou z nich seznamy kešek prohnané právě tímto filtrem. Pak už nebudou nikoho strašit "špatné" kešky a tyto samy zaniknou díky tomu, že neprojdou přes tento filtr a nikdo na ně chodit nebude ...

Publikováno 07 November 2008 - 14:34
Publikováno 07 November 2008 - 14:37
Publikováno 07 November 2008 - 15:06
..na výtku, že keš je 450m od souřadnic autor odepsal, že by to stejně lépe zaměřit nešlo .....hotové, vymalováno [ditka napsal/a:
A jedna žhavá novinka GC1HPZ1....alespon byla legrace

Publikováno 07 November 2008 - 15:33
Uff, to je teda hustec. A to má docela pár založeno a není to jeho první krabička. Nechápu.ditka napsal/a:
..na výtku, že keš je 450m od souřadnic autor odepsal, že by to stejně lépe zaměřit nešlo .....hotové, vymalováno [ditka napsal/a:
A jedna žhavá novinka GC1HPZ1....alespon byla legrace]
Publikováno 07 November 2008 - 15:40
Není, to je realitaFénix napsal/a:
to je zlej sen.derilin napsal/a:
Koukam, ze vcera byla pekna uroda kesi k tomuhle tematu
GC1HV4D
GC1HJPY
GC1HXN8

Ráno jsem si vyzkoušel Obecnou školu. Musím říct, že zaměření předchozích 4 míst bylo OK a tak najednou chyba o cca 30m nás rozhodila. No nic, už jsem zase vyléčený na pár týdnů z FTF u těchto keší i když je mám cestou do práce a je nálada na ranní procházku.
Publikováno 07 November 2008 - 15:51
sobíku nebrečsobikovi napsal/a:
Není, to je realita![]()
Ráno jsem si vyzkoušel Obecnou školu. Musím říct, že zaměření předchozích 4 míst bylo OK a tak najednou chyba o cca 30m nás rozhodila. No nic, už jsem zase vyléčený na pár týdnů z FTF u těchto keší i když je mám cestou do práce a je nálada na ranní procházku.

Hon na FTF byl a vždycky bude rizikovým podnikáním, chybička se občas vloudi i u zkušených a nemá cenu pak remcat... Obecná škola se mi náhodou moc líbila!
--
I always use ROT13 twice for extra security
Publikováno 07 November 2008 - 15:54
NebrečímPaBa napsal/a:
sobíku nebreč!
Hon na FTF byl a vždycky bude rizikovým podnikáním, chybička se občas vloudi i u zkušených a nemá cenu pak remcat... Obecná škola se mi náhodou moc líbila!

Publikováno 07 November 2008 - 15:55
Tak této keše se musím zastat. Že bude blbě zaměřená, s tím jsem počítal, tito autoři měli všechny dosavadní kešky špatně zaměřeny. A čekal jsem, že budu prohrabovat nějaký bordel. Geoobjekt byl ale jasný, keš je magnetická, stačí se zohnout a odlovit. Je to čisté. Napsal jsem pochvalný log, protože to byla nejlepší keš těchto autorů. A jednookej mezi slepejma je král.mottyrt napsal/a:
Priklad- brnenska GC1FMJ3- spatne zamerena tiktakovka, ktera je umistena zevnitr reklamniho sloupu, kterej je obech*anej kdejakym psem, ale v logu o tom nikde neni ani slovo.

Horší od těchto autorů je GC1FMFZ. Je to tiktakovka pohozená v parčíku na zemi mezi psými výkaly a zahrabaná listím. Hint je "u stromu", ale těch stromů je tam aspoň dvacet a jak je u autorů tradicí, tak je špatně zaměřena.

Publikováno 07 November 2008 - 16:25
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 07 November 2008 - 16:47
Publikováno 07 November 2008 - 17:08
rodinka veverek napsal/a:
Tak této keše se musím zastat. Že bude blbě zaměřená, s tím jsem počítal, tito autoři měli všechny dosavadní kešky špatně zaměřeny. A čekal jsem, že budu prohrabovat nějaký bordel. Geoobjekt byl ale jasný, keš je magnetická, stačí se zohnout a odlovit. Je to čisté. Napsal jsem pochvalný log, protože to byla nejlepší keš těchto autorů. A jednookej mezi slepejma je král.mottyrt napsal/a:
Priklad- brnenska GC1FMJ3- spatne zamerena tiktakovka, ktera je umistena zevnitr reklamniho sloupu, kterej je obech*anej kdejakym psem, ale v logu o tom nikde neni ani slovo.
Horší od těchto autorů je GC1FMFZ. Je to tiktakovka pohozená v parčíku na zemi mezi psými výkaly a zahrabaná listím. Hint je "u stromu", ale těch stromů je tam aspoň dvacet a jak je u autorů tradicí, tak je špatně zaměřena.
Lovil jsi univerzitu obrany? GC1FNZE Ta má psí dáreček přímo pod krabicí. A to, že při vytahování keše na tebe může ukápnout hned několik holubích je taky krásný pocit ...
Publikováno 07 November 2008 - 19:28
Jasně, že jsem ji lovil, od těchto autorů se ničeho lepšího nedočkáme.LittleBeaver napsal/a:
[Lovil jsi univerzitu obrany? GC1FNZE Ta má psí dáreček přímo pod krabicí. A to, že při vytahování keše na tebe může ukápnout hned několik holubích je taky krásný pocit ...
Publikováno 07 November 2008 - 19:34
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů