Omezení pro nováčky při zakládání keší
Publikováno 05 listopad 2008 - 9:07
Publikováno 05 listopad 2008 - 9:10
JarMar napsal/a:
Drsně, ale přesně. Podepisuji.galdra napsal/a:
A tos jeste asi nevidel Galdru "nazivo"

Publikováno 05 listopad 2008 - 10:01
Publikováno 05 listopad 2008 - 10:13
To je stejné jako říkat, že není nutné bojovat proti spamům, protože "Nikomu z nás přece nic nebrání v tom, podívat se na nový email, kdo je autorem, jaký je obsah mailu a pak ho vymazat."sobikovi napsal/a:
Nikomu z nás přece nic nebrání v tom, podívat se u nové keše na to kolik má autor nalezeno a čeho, jaký je listing a jaké jsou reakce v logu.
Publikováno 05 listopad 2008 - 12:03
Publikováno 05 listopad 2008 - 13:23
To je stejné jako říkat, že není nutné bojovat proti spamům, protože "Nikomu z nás přece nic nebrání v tom, podívat se na nový email, kdo je autorem, jaký je obsah mailu a pak ho vymazat."
To je hodně blbý přirovnání. Jsou prostě situace, kdy si musíš vybírat. Se spamem to nemá nic společného. Zvláš'tě proto, že se nelze dohodnout na tom, co je to dobrá keš. Já třeba mám rád ty často tak opovrhované městské mikro.
Publikováno 05 listopad 2008 - 13:32
Chudák Olinka, nemá žádnou nalezenou a tak už jinou než GC1F4EP neudělá. Ale dobře jí tak, je to ženská. Ty bych také ZAKÁZAL. Ženy rozptylují ty správné lovce co budou lovit jen ty nádherné kešky. VIVA CUBA!
Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo
Publikováno 05 listopad 2008 - 13:34
Publikováno 05 listopad 2008 - 13:35
Olivin napsal/a:
Chudák Olinka, nemá žádnou nalezenou a tak už jinou než GC1F4EP neudělá. Ale dobře jí tak, je to ženská. Ty bych také ZAKÁZAL. Ženy rozptilují ty správné lovce co budou lovit jen ty nádherné kešky. VIVA CUBA!
A navíc je to blondýna...to bych taky zakázal

Publikováno 05 listopad 2008 - 13:43
Rekls to presne, chyba je na moji strane a nestydim se za to.. Chtel bych svet krasnejsi, se samyma smajlikama kolem baraku. A az se mi objevi dalsi, ktera bude lezet na skladce, tak kolem smetiste budu chodit kazdy den a rikat si - tam je ta hnusna kes, tam nepujdu, protoze je to hnusna kes a takovy ja nesbiram.kaote napsal/a:
Myslím, že veškerý problém s nováčkovskými kešemi vystihl BUKCI - prostě má nutkání chodit všude a neumí si keše vybírat - to se na mě ale nezlobte, to je problém a chyba na straně BUKCIho, nikoliv autora keše. A GC1773P znam - neni to zadna spickova kes, ale ze by bylo treba takove kese rusit? Ja jsem rad, ze tam je - neco jsem se dozvedel a ziskal lepsi orientaci v koncinach, kde je umistena.
To by za chvíli někdo mohl chtít cenzurovat filmy v kině podle svého vkusu, protože přeci musí chodit na vše, co se dává, a komedie ho ukrutně nebaví.

Nemluvim o zakazovani.. Mluvim o soudnosti zacinajicich kaceru, Je spousta krasnych kesi, ktery vytvorili zacinajici a nechali si udelat aspon beta testing..
Publikováno 05 listopad 2008 - 13:54

Publikováno 05 listopad 2008 - 13:58
kaote napsal/a:
Ale neumět si vybírat a mít pocit, že povinné je posbírat všechny body v okolí, to mi přijde jako nějaká velice nezdravá obsese.
Stoprocentní souhlas, bohužel takových, jak píšeš, je čím dál víc, a proto se ozývají, že jsou ošklivé keše, protože seberou každý h***o.
Publikováno 05 listopad 2008 - 14:04
kaote napsal/a:
Vidíš, a já udělal krásnou i bez beta testuPodstatné ale je, že neexistuje žádné objektivní měřítko krásy. Někdo má rád vdolky a někdo holky. Já mám rád poznávání, a pokud poznám nové místo, je to pro mě pozitivní i v případě, že je tam smetiště, i když lesní studánku v neprostupném hvozdu mám raději. Holky preferuju s větším zadkem.
Ale neumět si vybírat a mít pocit, že povinné je posbírat všechny body v okolí, to mi přijde jako nějaká velice nezdravá obsese.
Kazdy ma nejakou uchylku a ja se za svoje nestydim.. Ale mirne bych te poopravil. Kdyz nekam jedeme, tak si velmi peclive vybirame, ale, prosim, prihlaste se kaceri, kteri nechate lezet krabicku do 500 metru od HC, kdyz vite, ze je hnusna.? My to vetsinou prekousnem a pro ten bod si dojdeme, nebudeme si kazit mapu, ze? (dalsi uchylka). Zivot ve velkomeste prinasi mnoho zajimavosti a touha mit prede dvermi uklizino je proste silna. Asi to neni treba dale rozpitvavat, kazdy ma pravo na nazor i uchylku.
Publikováno 05 listopad 2008 - 14:05
galdra napsal/a:
kaote napsal/a:
Stoprocentní souhlas, bohužel takových, jak píšeš, je čím dál víc, a proto se ozývají, že jsou ošklivé keše, protože seberou každý h***o.
To jsem myslel, ze se trochu zname

Publikováno 05 listopad 2008 - 14:36
Bukci napsal/a:
ale, prosim, prihlaste se kaceri, kteri nechate lezet krabicku do 500 metru od HC, kdyz vite, ze je hnusna.?
Kolem jedné takové chodím denně z práce. Mraky lidí a mraky bordelu kolem. Nikdy, mám svoji hrdost!!!

Publikováno 05 listopad 2008 - 18:19
Hehe, tak se teda poslušně hlásím, sice o pár metrů dál, ale zas mi svítí na mapě už docela dlouho.Bukci napsal/a:
...Kdyz nekam jedeme, tak si velmi peclive vybirame, ale, prosim, prihlaste se kaceri, kteri nechate lezet krabicku do 500 metru od HC, kdyz vite, ze je hnusna.?...

Koukám tak trošku "neverending thread".
Publikováno 05 listopad 2008 - 19:08
já zakládal cache někdy při 30 nálezech. Nastudoval jsem si ale na netu kde co...
Jestli je špatná nebo ne, stačí kouknout do listingu GC1E785
Pokud bych měl být ještě něčím svazován, rozmyslel bych si její založení... a nebyla by to škoda?
Já třeba koukám na jakou jdu cache... čtu listing, občas kouknu na autora... tuhle možnost má přeci každý.
Honzik&Pavlinka napsal/a:
Spousta lidí mě za toto vlákno nebude mít rádo, ale bohužel toto téma musím znovu otevřít. Už po několikáté jsem byl svědkem, že keš založená úplným nováčkem (do 20 nálezů) byla hodně špatná. Nechci nijak diskriminovat nováčky v jejich rozletu, ale myslím, že by bylo vhodné nastavit jasná pravidla pro zakládání keší nováčky (na něž by dohlíželi retrívři). Kolik geocacherského "rozumu" pobere člověk, který viděl 12 keší a má 3 založené (z toho okamžitě dvě disablované)? Tady je poslední případ z mého okolí GC1HH24. Navrhoval bych omezení zakládání keší pro nováčky pod 50 keší. Nezakázal bych jim zcela zakládání. Pokud by nováček opravdu chtěl něco založit, kontaktoval by některého zkušeného geocachera z okolí (to dnes již není problém) a ten by zkontroloval a zaručil se za vhodnost umístění v terénu, provedení keše a dalších náležitostí. Popřípadě by nováčka trochu korigoval. Tak a teď mě kamenujte!
Publikováno 05 listopad 2008 - 19:40
Aviatik napsal/a:
Bukci napsal/a:
ale, prosim, prihlaste se kaceri, kteri nechate lezet krabicku do 500 metru od HC, kdyz vite, ze je hnusna.?
Kolem jedné takové chodím denně z práce. Mraky lidí a mraky bordelu kolem. Nikdy, mám svoji hrdost!!!
Tak kolem ní já asi denně několikrát projedu,stojím vedle ní na semaforech,mnohokrát sem kolem šel,mám jí i spočítanou,ale...

Publikováno 06 listopad 2008 - 7:58

Publikováno 06 listopad 2008 - 8:51

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů