Hodnocení keší
Publikováno 18 February 2009 - 11:53
Publikováno 18 February 2009 - 12:51

Publikováno 01 May 2009 - 13:02

Publikováno 01 May 2009 - 15:57
mauricie napsal/a:
Nešlo by prosím do hodnocení vložit možnost výběru vlastního řazení (podle sloupce který mě zajímá), případně i filtr podle zvoleného kritéria?
O tohle jsem žádal už aspoň 2x (proboha kolik tu těch vláken o hodnocení je?

Pokud používáš Firefox, řazení podle sloupců lze zatím provizorně dosáhnout díky Table Sorter Scriptu.
Jak je to v Inernet Exploreru netuším...
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 01 May 2009 - 17:36
Minutus napsal/a:
Take by se myslim hodil dotahnout do konce system hodnoceni prez web, to znamena nezavysle na GSAK nebo GeoGet ci jinem programu... Idealne bych si to predstavoval tak, ze by se do listingu cache vlozil formularik ci spise odkaz(baner) ktery by po kliknuti odkazal na stranku s predvyplnenymi poly pro hodnoceni... Uzivatel by jen doplni procenta (pripadne Nick a heslo gc.cz). Doufam ze jsme to napsal dostatecne srozumitelne. Ja se na neco takoveho tesim, ze bych to vlozil do svych cache ale bohuzel me sily na to nestaci (jestli to uz system umoznuje)...
PS: mozna by hodnoceni stalo i za zvyrazneni zde na strankach, ne kazdy si vsimne maleho odkazu v menu, neslo by zaradit mezi projekty? Aby bylo viditelnejsi...
A tohle, co už existuje nějaký ten pátek, by ti nestačilo?

Publikováno 01 May 2009 - 19:02
Sutech napsal/a:
Minutus napsal/a:
Take by se myslim hodil dotahnout do konce system hodnoceni prez web, to znamena nezavysle na GSAK nebo GeoGet ci jinem programu... Idealne bych si to predstavoval tak, ze by se do listingu cache vlozil formularik ci spise odkaz(baner) ktery by po kliknuti odkazal na stranku s predvyplnenymi poly pro hodnoceni... Uzivatel by jen doplni procenta (pripadne Nick a heslo gc.cz). Doufam ze jsme to napsal dostatecne srozumitelne. Ja se na neco takoveho tesim, ze bych to vlozil do svych cache ale bohuzel me sily na to nestaci (jestli to uz system umoznuje)...
PS: mozna by hodnoceni stalo i za zvyrazneni zde na strankach, ne kazdy si vsimne maleho odkazu v menu, neslo by zaradit mezi projekty? Aby bylo viditelnejsi...
A tohle, co už existuje nějaký ten pátek, by ti nestačilo?
Ehm...určitě stačilo...a asi ho i používá...neb ten dotaz Minutus položil jeden den před zveřejněním toho makra, což je pravda už nějaký ten pátek

moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 12 May 2009 - 13:58

Publikováno 12 May 2009 - 14:07

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 12 May 2009 - 14:36

Publikováno 12 May 2009 - 15:07
Publikováno 20 May 2009 - 20:38

Publikováno 20 May 2009 - 21:09
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 21 May 2009 - 16:33
pepa.z.pocernic napsal/a:
http://www.geocachin...eni.php?w=xxxxx
Pekny, diky. GC1J6YE ... ehm http://www.geocachin...a4-e61966e0f211
Publikováno 14 June 2009 - 16:07
Publikováno 14 June 2009 - 18:14
kaote napsal/a:
Stejne je to hodnoceni k nicemu - treba Tri bile brizy, ktere me zavedly na opravdu moc pekne misto a moc se mi libily, jsou hodnoceny silne podprumerne, zatimco kdejaka nudna mestska kes v Praze ma hodnoceni mnohem lepsi.
Neposoudím konkrétně danou keš, ale za sebe musím říct, že tohle hodnocení je zatím nejlepší, na které jsem narazil - problém samozřejmě nastává u keší, které mají "pohnutou minulost". Myslim, že sposuta kačerů - včetně mě - hodnotilo keše i zpětně podle tehdejšího stavu. Ale mě moc nevadí být keší mile překvapen

Publikováno 14 June 2009 - 18:38

Publikováno 14 June 2009 - 19:26
Publikováno 14 June 2009 - 19:56

Publikováno 14 June 2009 - 22:52
Nevím jak teď, ale když jsem tam byl v listopadu, tak jsem našel rezavou plechovku s plným a totálně vlhkým logbookem, která byla zahrnutá tlejícím listím. Břízy byly hezké, ale ....kaote napsal/a:
Stejne je to hodnoceni k nicemu - treba Tri bile brizy, ktere me zavedly na opravdu moc pekne misto a moc se mi libily, jsou hodnoceny silne podprumerne, zatimco kdejaka nudna mestska kes v Praze ma hodnoceni mnohem lepsi.
A podle toho jsem také hodnotil.
Pokud je po patnácti lidech průměr 34%, tak asi nebude něco v pořádku. A nemyslím tím to, že málo lidí ujíždí na břízách

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů