Aplikace GCz, v. 0.0.31 - na hledání cache
Publikováno 29 November 2009 - 14:59
[quote]TOMSTAR66 napsal/a:
....
Ahoj nerozumím tomu co mám nastavit - když zapnu wifi tak mi to funguje normálně , pro nastavení GPRS musím něco v nastavení měnit ??
Dřív mi to běhalo normálně jěště jedna věc - nastavení v PDA nebo nastavení v GCz[/quote]
Nejsem expert, tak trochu laicky. Mám v PDA jednak funkci ......
Tak mě to přestalo bavit !! večer jsem udělal znovu HR celého PDA - 3 hodky si pohral s instalací programů a konfigurací různých vychytávek a pak jsem to zkusil znovu ....UFFFFF vono to běží smileysmileysmiley
Publikováno 30 November 2009 - 22:28
Publikováno 30 November 2009 - 22:35
Publikováno 30 November 2009 - 23:52
Publikováno 01 December 2009 - 13:05
Běžné PDA potřebuje pro komunikaci s PC mít na PC nainstalovaný program Microsoft ActiveSync. Pokud je, tak se protějšek z PDA po propojení přes USB s ním propojí a vytvoří se síťové spojení, které Tě pustí na internet.kikina1 napsal/a:
Pokud chci jít na internet ,tak musím jít přes usb a počítač. jinak se na internet s tímto přístrojem nedostanu. já si myslím ,že mám někde něco vypnutý nebo nastavený. Takový příklad - mám v PDA program na počasí-připojím USB zapnu do PC a prog.počasí si zaktualizuje data. Tak proč to u GCzII nejde se připojit. Přihlásit se jde a to je vše.Dál už to dává jen tu hlášku.
Netuším, jak komunikuje to Tvoje počasí.
Máš tam na tom Miu nějaký internetový prohlížeč - IE nebo Operu? Ten Ti jede?
Publikováno 01 December 2009 - 13:38
kikina1 napsal/a:
Pokud chci jít na internet ,tak musím jít přes usb a počítač. jinak se na internet s tímto přístrojem nedostanu. já si myslím ,že mám někde něco vypnutý nebo nastavený. Takový příklad - mám v PDA program na počasí-připojím USB zapnu do PC a prog.počasí si zaktualizuje data. Tak proč to u GCzII nejde se připojit. Přihlásit se jde a to je vše.Dál už to dává jen tu hlášku.
Zkus zkontrolovat nastaveni AS na pc nekde tam je polozka kde je povoleno pripojeni přes USB
Publikováno 01 December 2009 - 17:43
Publikováno 01 December 2009 - 20:47
kikina1 napsal/a:
Ten active syns. tam mám. Ten funguje s PDA a pc se synchronizuje. Prohlížeč IE v PDA taky je ale na internet se nepřipojím .Asi tam patří neco nastavit třeba adresa nebo neco jinýho. To nastavení AS v PC kde najdu-Pokud je to v active sync. v nastavení připojení a má být zaškrtnuto povolit připojení USB tak to mám odfajfkováno.Já nejsem zase tak velký odborník.
AS je nekde u hodin (nevim jaky mas operacni sys. ja ma pred sebou win 7 a tam je to takhle) Vedle hodin je centrum zarizeni Windows Mobile - pred pripojenim PDA ho rozklepnu a v polozce nastaveni pripojeni mam tohle zatrzeno viz obrazek.
Vin ze v XP to bylo hodne podobne jen si matne vzpominam ze jsem mival problem s volbou portu COM ale uz nevim presne proc
V nastaveni GCz musis nastavit Login + heslo na Geo.com a pak by to melo fungovat.
Publikováno 01 December 2009 - 23:41
Publikováno 02 December 2009 - 0:28
Publikováno 02 December 2009 - 1:39
Publikováno 04 December 2009 - 17:19
Luzhin napsal/a:
Ahoj, mám následující problém:
Včera jsem si aktivoval u Vodafone tarif internet v mobilu. Bohužel pokud se přihlásím přes tento tarif, nejde mi v GCz vyhledávat keše. Vždy mi to napíše chybovou hlášku: Internet URL open failed (00_Geocoding.xml). Pokud se k netu přihlásím jiným způsobem (např. přes domácí wifi) vše běží bez problémů. Mám Asus P750 s OS Windows Mobile. Nevíte někdo v čem může být problém?
Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem program komplet odinstaloval, smazal veškeré jeho adresáře v PDA (tedy veškeré na které jsem přišel), pak znovu nainstaloval, vypnul a zapnul PDA. Od té doby vše běží bez problémů.
Publikováno 07 December 2009 - 23:57
Publikováno 08 December 2009 - 16:01
kikina1 napsal/a:
Tak jsem na mém Miu P360 s WM5 konečně rozchodil ten internet.Nakonec zabralo to,že jsem odinstaloval IE a dal jsem tam Operu 10.Teď už internet na PDA běhá v pohodě.Poslední problém mám, že nemůžu stáhnout kešky s geocaching.com do PDA.Spustím GCzII Nastavím GPS dám login a vyberu jaký kešky chci stáhnout a dám Go. Opět mi vyletí hláška Internet connection(ConnMgrMapURL) failed. Tak už nevím čím to může být, když mi internet propojením USB kabelem v PDA už jede. Prosím poraďte někdo jak to rozchodit. Díííky moc.
Ahoj
Když se podíváš o pár řádků nahoru uvidíš že tento problém se tu už několikrát s pár obměnama řešil. Zatím vždy zabralo bud přeinstalace GCz a nebo HR celého PDA a čistá instalace.
Publikováno 09 December 2009 - 0:50
Publikováno 09 December 2009 - 1:42
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 14 December 2009 - 2:04
Publikováno 13 January 2010 - 8:40
Publikováno 13 January 2010 - 10:27
Publikováno 13 January 2010 - 17:05
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů