Zegga napsal/a:
Pro neustálé nechápavce:
Keš je můj byt, můj ozestavěný nábytek a já zvu hledače na návštěvu. Keš je namalovaný obraz, socha nebo fotografie kterou považuji za tak povedenou že ji chci ukázat ostatním. Keš je moje dítě.
Je minimálně neslušné říkat mi proč nedáš tu skřínku do druhého rohu, proč jsi to nevystínoval, proč jsi nešel o pár kroků blíž s tím fotákem, nebo ad absurdum proč jsi nespala s blondákem, mohla jsi mít blondatou holčičku....
Ne né, právě to si nemyslím. Zde to není o slušnosti a neslušnosti. Právě se mi zdá, že zbytečně se tu upejpá na slušnost aby se náááhodou někdo neurazil. Ta cache není tvůj byt, ale dle mě je to něco, co se má především líbit ostatním. Samozřejmě řešit proč je krabička modrá či červená je blbost, ale přeci je dobré znát odezvu né? Samozřejmě slušnou a třeba časté otázky typu "proč je to mikrocache uprostřed lesa?" i zodpovědět v listingu a nebo se zamyslet, jestli je to opravdu potřeba. To není o kritice "vždy a všude" ale spíše o zhodnocení, co se nám líbilo a co ne. Kritika je asi špatné slovo.
btw někoho zavádět do lesa kterých je všude kolem habaděj jen proto, že jsem se tam poprvé cicmal s jinou kačerkou, u stromu který má zelené jehličí a hnědý kmen a že je to pro mě "citové místo" asi nikoho moc nenadchne
Zegga napsal/a:
Mě osobně je milejší log "dík", než "dobrá rada" na dva řádky.
tak to je mi tě líto - né vážně, tyhle věty by mě fakt neuspokojovali. Právě takové logy by měli trknout, že to asi nebude úplně to "správně opečovávané díte"