Tak moje zkušenost s novým mobilem Sony Xperia Z3 Compact je potěšující. Sice ještě nemůžu srovnávat z dlouhodobějšího hlediska, ale zatím jsem moc spokojená. Satelity chytá rychle, šipka se drží hezky silnice i při cestě autem, c:geo funguje perfektně, ba dokonce ještě líp, než jsem zvyklá z HTC Desire, kde jsem si už netroufala dělat aktualizace, přesnost šipky u radaru taky dobrá (tady je to možná jediný zatím malý mínusek oproti HTC Desire, který mě opravdu dovedl většinou na krok ke keši, Sony tu má malinko rezervy, ale je fakt, že jsme byli teď většinou vždy v lese, takže uvidím ještě časem, až budu mít větší srovnání). Baterie po celodenním keškování se zapnutou GPS a tu a tam i internet byla večer cca na 30%
Jinak vůbec celkově jsem si tenhle nový telefon zamilovala, nejdřív jsem měla trochu obavu, že si nezvyknu, ale velice rychle jsem mu přišla na chuť a už se ho nemíním vzdát.
Dokonce i foťák, který v recenzích není moc chválený se mi oproti tomu mému minulému telefonu zdá více než dobrý a to i za tmy! Takže zatím opravdu maximální spokojenost. Doba na event. vrácení uplynula a zůstává se mnou.