TOPO Czech 2010 (PRO)
Publikováno 03 září 2010 - 21:49

Publikováno 03 září 2010 - 21:53

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 03 září 2010 - 22:05
a mkgmap je zdarma nafurt.GARMIN OC Letňany napsal/a:garmin Vám dává dokonce program na tvorbu na 30ti denní zkušební dobu zdarma!

Ad turisticky trasy - ono se to nezda,ale fakt se dost casto meni. Nicmene zpusob, jakym to garmin/picodas cpe do topo sem dosud nepochopil (a to si delam vlastni mapy).
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 03 září 2010 - 22:52

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 03 září 2010 - 23:25
XiXi_team napsal/a:
A přitom by stačilo, aby si Picodas udělal na webu bugmapzillus veřejným přehledem, co bylo reportováno. Jak jednoduché, že? Když jim pošlu GPXko, tak ani nedostanu odpověď, jak s tím bylo naloženo. Tak se už nesnažím
Zkus jim s gpx poslat i fakturu za provedenou práci, uvidíš jak rychle Tě budou hnát.
Chápu, že se mění turistické trasy ale nedávno se nám stalo, že jsme potřebovali přejít malou říčku, podle mapy tam byl můstek, na kterém byla vedená turistická cesta a cyklosetezka, na místě samozřejmně velké kulové. Ten most tam podle místních v životě nebyl...

Do TOPO 2010 rozhodně investovat nebudu, bohatě mi stačí to co mám.
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 03 září 2010 - 23:43

Publikováno 04 září 2010 - 1:21
pes13 napsal/a:
Možná si teď naběhnu a někdo mě bude kamenovat. Ale copak není možné, aby u navigací typu Oregon atd. bylo možné nějak limitovat platnost fungování mapy? Podle mého by tuhle možnost využila spousta lidí a Garmin (Picodas a další) by získali docela dost peněz.
Ano to pry jde, ale nepouziva se to

Publikováno 04 září 2010 - 7:51

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 04 září 2010 - 8:25
pes13 napsal/a:
Možná si teď naběhnu a někdo mě bude kamenovat. Ale copak není možné, aby u navigací typu Oregon atd. bylo možné nějak limitovat platnost fungování mapy? Podle mého by tuhle možnost využila spousta lidí a Garmin (Picodas a další) by získali docela dost peněz.
Co u Oregonu, ono to jde u vsech Garmin navigaci, vcetne treba i toho stareho cernobileho Legenda!
Odemykaci kod mapy je totiz generovan nejen z ID jednotky a ID mapy, ale take z regionu mapy a da se mu nastavit datum expirace.
Takze by se klidne dalo delat i to, ze by sis na omezenou dobu kupoval nejen celou mapu, ale treba i jen jeji cast! Jedes na dovolenou na Sumavu? Tak proc bys platil za sever Moravy?

Toto je naprosto nevyuzity komercni potencial. Davno to mohli delat, jen by se musela vyresit logistika kolem toho. To uz neni jen prodat krabicku na prodejne.

Publikováno 04 září 2010 - 8:28
Určitě to jde, protože když jsem před 4 lety kupoval svoji první GPSmap 60Cx, tak mi sami v Picocasu nabídli, že mi do přístoje nahrají mapu s omezenou platností, abych měl aspoň něco na dovolenou, s tím, že za pár týdnů má vyjít nová Topo Czech (tenkrát to byla snad vezre 1, která měla dost zpoždění), a tu jsem si pak koupil. Takže aspoň u zmíněného přístroje a mapy to technicky určitě problém nebyl.pes13 napsal/a:
Publikováno 04 září 2010 - 10:04
Publikováno 04 září 2010 - 10:46

Publikováno 04 září 2010 - 11:16
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 04 září 2010 - 11:26
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 04 září 2010 - 13:46
Publikováno 04 září 2010 - 14:18
lubik napsal/a:
... nicmene ani tak by snad nemeli mit stejne ID.
pravá ruka asi neví co dělá ta levá

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 04 září 2010 - 16:03
http://myego.cz/item.../telefony-a-pda

Publikováno 04 září 2010 - 16:12
osobne napsal/a:
...
mám dojem, že to má malou vadu na kráse - není to do Garminů
Publikováno 04 září 2010 - 17:41

Publikováno 04 září 2010 - 18:25

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů