Velkokříž Řádu Bílého lva GC
Publikováno 15 červen 2011 - 9:55
Publikováno 15 červen 2011 - 10:06
Publikováno 15 červen 2011 - 10:22
Publikováno 15 červen 2011 - 10:37
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 15 červen 2011 - 11:04
Je mi jasné, že je vám všem šumák jestli nám nějaké coiny zbydou třeba rok skladem. Ale to nemá cenu vysvětlovat ... prostě se smiřte s tím, že jsme zvolili tuto variantu - nenechat minci stát se tuctovkou, kterou má každý, ale udělat tímto krokem z mince opravdový unikát, což si zaslouží.
Publikováno 15 červen 2011 - 11:12
Publikováno 15 červen 2011 - 11:39
Publikováno 15 červen 2011 - 11:59
www.lukabike.com
Publikováno 15 červen 2011 - 12:36
Těm, kdož se cítí dotčeni touto limitní variantou se omlouváme, ale opravdu to v této době jinak nejde. Díky Hoblíkovi, GC-plzen.net , mirotirovi, juraf963, carramba66 a olomouckým geocacherům se tady v ČR konečně začíná jakž takž rozhoupávat trh s geocoiny, který byl díky obrovskému přílivu zahraničních mincí do této chvíle na bodu mrazu. Prosím respektujte tuto zvolenou variantu. Všechno se dá vyřešit v klidu a ne tady hned vyvolávat davovou psychózu.
Zkuste si o geocoin "zdravě" zasoutěžit a ne ho dostat jen tak. Pak si můžete říct s dobrým pocitem "MÁM TO"
Více se zde rozepisovat nebudu, nemám na to sílu a čas se tady s někým hádat. Dne 20. července sem napíšu upozornění že začne předprodej.
Díky za pochopení.
Publikováno 16 červen 2011 - 14:16
geo.scorpions napsal/a:
Včera jsme si s Carramba66 odsouhlasili kvalitu nových vzorků a finální množství. Počínaje včerejším dnem byla zahájena hromadná výroba. Bude vyrobeno 7 druhů, z nichž dva budou v 10 kusové sérii (neprodejné - určené do dražby) a další čtyři druhy v limitované 30 kusové sérii. Velkokříž Řádu Bílého Lva v originálních barvách bude nakonec také limitovaná edice, abychom udělali celkově z mince sběratelský unikát a ne ležák, jako to bylo u předchozí verze.
Začátek distribuce je plánována dne 17. 7.2011 formou předprodeje. Každý registrovaný uživatel na eshopu, bude informován o této možnosti pomocí Direct mailingu a pomocí Facebooku. Rezervace mince bude podmíněna provedením platby na účet.
Pokud vše dobře dopadne, mince by měly dorazit do ČR koncem července, maximálně začátkem srpna 2011.
Musím potvrdit, že kvalita nových vzorků je o úroveň výš a přesně podle představ. Pokusím se sem dát fotky, ale změny nejsou na první pohled zřejmé, protože se jednalo o drobné kosmetické změny.
R.
aha, takže jestli to dobře chápu... Na poslední (né zrovna povedené - mírně řečeno) minci jste prodělali a na novém kousku se snažíte vyrýžovat co se dá. sice je nádherná, ale pomalu začínám ztrácet zájem :|
Publikováno 16 červen 2011 - 14:50
aha, takže jestli to dobře chápu... Na poslední (né zrovna povedené - mírně řečeno) minci jste prodělali a na novém kousku se snažíte vyrýžovat co se dá. sice je nádherná, ale pomalu začínám ztrácet zájem :|
Jasně, rozumbrado. A všichni ostatní to dělají kvůli tvým krásným očím.
Publikováno 16 červen 2011 - 15:17
stanny_Tigo napsal/a:
jen říkám, že zachraňovat propadákovou sérií předražením jiné (když výrobce cítí zájem) nepovažuji zrovna za šťastné. a handrkovat se o geocoiny na Aukru (za cenu šplhající se závratně vysoko) se mi opravdu nechce. jen aby si někdo zaplatil sérii co nemůže prodat přece nepředraží tu další. takhle se kšefty opravdu nedělají!! (když už se bavíme o tomhle)
Publikováno 16 červen 2011 - 15:48
Publikováno 16 červen 2011 - 15:59
www.lukabike.com
Publikováno 16 červen 2011 - 16:14
altair18 napsal/a:
stanny_Tigo napsal/a:
jen říkám, že zachraňovat propadákovou sérií předražením jiné (když výrobce cítí zájem) nepovažuji zrovna za šťastné. a handrkovat se o geocoiny na Aukru (za cenu šplhající se závratně vysoko) se mi opravdu nechce. jen aby si někdo zaplatil sérii co nemůže prodat přece nepředraží tu další. takhle se kšefty opravdu nedělají!! (když už se bavíme o tomhle)
Tak jen říkáš, tak já se jen ptám, jak se kšefty dělají !?
Zdá se ti coin drahý ... ? Nikdo tě nenutí se handrkovat !
Publikováno 16 červen 2011 - 16:25
altair18 napsal/a:
stanny_Tigo napsal/a:
.... mno, člověk navrhne minci, nechá vyrobit stovky kusů, prodá je a rázem je z něj milionář

Publikováno 16 červen 2011 - 17:16
Hm, předražením? Co to plácáš? Já tu všude četl že cena bude stejná jako u minulé mince. Jediné o co se snaží je to, aby jim nezůstalo na skladě spousta neprodaných kusů. Na tom není nic špatného.
Publikováno 16 červen 2011 - 22:55
Publikováno 17 červen 2011 - 6:19
Publikováno 17 červen 2011 - 8:05
altair18 napsal/a:
stanny_Tigo napsal/a:
Vyšplhá-li se cena na Aukru do závratných výšek, je to znamení, že pro vydražitele takovou hodnotu má.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů