Velkokříž Řádu Bílého lva GC
Publikováno 09 March 2011 - 10:59
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 09 March 2011 - 13:06
Za dobu, co navrhuju mince, tedy asi dva roky, jsem jednal už s několika distributory a pokud jde o mě, tenhle je mezi těmi jednoznačně nejlepšími. Nejenže mince prodávají, ale mají zkušenosti i s vlastním designem, návrhy a výrobou (ty jejich tribaly jsou super). A co jsem od provozovatele zaslechl, projekty, které připravují, o těch se bude mluvit ještě léta poté, co my už geocaching pověsíme na hřebík...
Jejich velkou výhodou oproti ostatním českým eshopům je pak mezinárodní distribuční síť, prodávají mimo ČR i do zemí EU, Kanady, Austrálie, USA, což se u mincí, které připravujeme, hodí dvojnásobně, protože o ty je v zahraničí velký zájem už teď.
Publikováno 09 March 2011 - 13:19
No nevim, vetsina jejich geocoinu je v tak neuveritelne kycovitych barvach, ze horsi jsem snad jeste ani nikdy nevidel. Pritom je to skoda, protoze coiny jsou vesmes hezke ale barevna reseni jsou opravdu priserna, viz treba "Keltska legenda" v ruzove ....carramba66 napsal/a:A co jsem od provozovatele zaslechl, projekty, které připravují, o těch se bude mluvit ještě léta poté, co my už geocaching pověsíme na hřebík...
Publikováno 09 March 2011 - 13:33
Publikováno 09 March 2011 - 14:02
A kromě keltské legendy se mi líbí všechny jejich mince. A nejen mince, ale i rychlost, příjemnost a solidnost jednání
schmar napsal/a:
kapsa: souhlas, včetně děsivého vzhledu stránek samotných...
Publikováno 09 March 2011 - 14:08
Publikováno 09 March 2011 - 14:09
Myslis treba ten "Tribal cross" - zlaty kriz s ruzovym srdickem? Nebo ruzovy "Magicky kriz"??Vsara napsal/a: A kromě keltské legendy se mi líbí všechny jejich mince. A nejen mince, ale i rychlost, příjemnost a solidnost jednání ....
Netvrdim, ze to nejsou hodni a prijemni lide, neznam je - ale barevny vkus pripomina vietnamskou trznici.
Publikováno 09 March 2011 - 14:18
kapsa napsal/a:
........
Myslis treba ten "Tribal cross" - zlaty kriz s ruzovym srdickem? Nebo ruzovy "Magicky kriz"??
Netvrdim, ze to nejsou hodni a prijemni lide, neznam je - ale barevny vkus pripomina vietnamskou trznici.
Nu pravda ... Výrok jsem přehnala. Ne všechno se mi líbí. Růžovost kříže jsem přehlédla, protože obecně symbol křížku je mi cizí a neprohlížela jsem si jej příliš. Stejně tak srdíčka mne přišla nějak mimo. Chmm asi jsem nějak pominula, že by křížky a srdíčka mohly být geomincemi. Ale magický kříž se mi líbí a to i růžový.
Publikováno 09 March 2011 - 14:26

Publikováno 09 March 2011 - 14:30
Publikováno 09 March 2011 - 14:36

Publikováno 09 March 2011 - 14:59
Publikováno 09 March 2011 - 15:07
No, ja bych rekl asi tak - Bilej lev v zelene je rarita, kdezto ruzovej Kelt, nebo ruzovy srdce na zlatem krizi je kyc jako prase. Tim ale nerikam, ze je to spatnej podnikatelskej zamer a verim, ze kupcu si to najde spoustu. Je to jako v beznem zivote, takovej Blesk je treba taky udesnej ale soucasne jsou to nase nejprodavanejsi noviny ....geo.scorpions napsal/a: To Kapsa: díky za názor, musím uznat, že "Keltská legenda" v růžové byl pěknej úlet
:)
Nicméně se těchto geocoinů prodalo za dobu prodeje téměř 250 kusů... Vždyď přece Řád Bílého Lva v zeléném provedení byl také úlet a dnes je to rarita, která má mezi sběrateli cenu zlata

Publikováno 09 March 2011 - 15:57
Za mě:
Důležitý je způsob distribuce a ten oni mají perfektní, jak tady pár lidí psalo, jsou rychlí a ochotní. A to je priorita.
Viděl jsem i jejich další mince a můžu konstatovat, jakkoli se někomu můžou zdát jako kýč, že jsou krásné a velice precizně udělané.
Co je ale hlavní, tohle je thread o jiné minci, řešme, prosím, ji.
Díky!
Publikováno 09 March 2011 - 17:47
Publikováno 09 March 2011 - 18:04
Publikováno 09 March 2011 - 18:09
Publikováno 09 March 2011 - 18:18
Tak to mě opravdu dostávástanny_Tigo napsal/a:
Ježíšmarjá, už jsou tu ty kecy ohledně poštovného zase. Co je ti do toho kolik jsou skutečné náklady? Cena za dopravu je taková jaká je a pokud se ti to nelíbí, tak si nakupuj jinde, hergot už taky.
Hloupost typu "jedná pouze o minci kterou vloží do obálky a odešle" snad ani nemá smysl komentovat...
90 ani 110 korun nejsou nijak přehnané náklady. Pokud tedy někdo nevyžaduje poslání obyčejně v obyčejné obálce, ale tak blbí zákazníci jsou snad jen na Aukru, ne?

Publikováno 09 March 2011 - 18:31

Publikováno 09 March 2011 - 18:39
Tak to mě opravdu dostává
:D:D:D:D když takto reaguje člověk který je z Plzně a poštovné nehradí. Jinak také děkuji za názor.
A na to jsi přišel jak, že poštovné neplatím? Jako že mi coin prodejce přiveze pod čumák jen proto, že jsem z Plzně? To si nemslíš, že ne? Že ne?
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů