Přejít na obsah

Fotka

Ztrácející se GC a TB

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
224 odpovědí na toto téma

#141 Angrod66-64130

Angrod66-64130

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2012 - 11:32

Stalo se mi neco podobneho, moje TB ma od srpna kacer s mene nez deseti nalezy, naposledy hledal v zari, na emaily nereaguje... Cili asi se zaradi do serie mych ztracenych (z 20 jich uz je asi 8), dva jsem reinkarnoval a poslal nahradu s fotkou(jeden se ztratil v Australii a druhy v Holandsku).
  • 0
Víc opravdu nestíhám....

#142 Fridolini

Fridolini

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2012 - 6:52

Holandsko je černá díra asi :( V Amsterdamu jsem pouštěl český micro gc a byl vyzvednut, poponesen do keše za město a vzápětí vymudlen i s krabkou. A půlka z navštívených kešek je škrtlá....vypadá to tam horší než u nás. Druhý kousek zmizel v Dánsku. Měla ho půl roku kačerka s pár nálezy, pak jsem ho přejmenoval na ukradenou minci. Načež ho údajně vložila de keše kde ho nikdo nenašel :@ No asi pošlu náhradníky, ale radost mi nedělá ani těch pár kačerů co ho našli......prostě mě mrzí že už nejsou B)
  • 0

#143 kulhal

kulhal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2012 - 7:33

Coiny se ztrácejí, ale i objevují. Tenhle jsem odepsal jako ztracený právě před rokem:

TB2BYVB: 25/Apr/2012 superak grabbed it
GC nalezen! Z Kozlova si ho odnesla rodinka svatecnich kaceru, ktera si ho nechala pres rok u sebe na chate. Prisli na nej a radeji ho vratili moji georodine. Pokud ho majitel nechce na cas k sobe, tak ho poslu do sveta.

• 0

#144 homole

homole

Já jsem to říkal.

• Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)
  • LocationLokomotion

Publikováno 27 duben 2012 - 15:04

Já jsem vyslal zatím jen 1TB, ale zase tam byl klíč od mého nejmilejšího auta. To by mně mrzelo. Jeho první cesta byla se známými kačery do Itálie a odtud jej poponesou do Nizozemí. Geocoiny mám 2 doma cestující se mnou a 1 jsem vypustil do keše u Buchlovského hradu, tak uvidíme. Je pravda, že sem tam nacházím i ve svých keších GC, které tam nemají být. Ale alespoň jsou někde.
  • 0

#145 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2012 - 20:16

Smrk napsal/a:
Teď jsem dělal inventuru svých coinů a zjistil, že další tři pravděpodobně skončily u kačerů s méně než deseti nálezy.

Jedna z těch tří skupin se mi ozvala, že tam coin viděli, ale nevěděli, co to je, tak ho tam nechali. Ale ani tak to není zatím nijak hrozné, z dvaadvaceti puštěných coinů jich žije osmnáct.
  • 0

#146 Prtik

Prtik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2012 - 20:30

6.5. jsem vložil u nás můj první GC. V listingu po mně jej nikdo nezmínil. Dnes jsem se tam šel pro jistotu podívat a nebyl tam :(
Předpokládám, že výběr by měl být logovaný, ne?
Jsem celkem smutný, že zmizel, i když jiskra naděje stále svítí. Ani to nebudu říkat dcerce, ta by z toho byla ještě smutnější.
  • 0

#147 kulhal

kulhal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2012 - 20:38

Prtik napsal/a:
6.5. jsem vložil u nás můj první GC....

Ahoj, to mě mrzí, že je to právě tenhle coin. Ale neztrácej naději, tři dny ještě nic neznamenají, spousta lidí loguje keše se zpožděním, a TB/GC zrovna tak. Držím palce aby se znovu objevil.
  • 0

#148 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 2 948 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2012 - 20:56

kulhal napsal/a:

Prtik napsal/a: 6.5. jsem vložil u nás můj první GC....

Ahoj, to mě mrzí, že je to právě tenhle coin. Ale neztrácej naději, tři dny ještě nic neznamenají, spousta lidí loguje keše se zpožděním, a TB/GC zrovna tak. Držím palce aby se znovu objevil.

Presne tak, nervozni bych byl az tak po 2 - 3 tydnech. Pozdni zalogovani muze mit radu pricin, od toho, ze to nekdo loguje az kdyz to zase vlozi az po to, ze to treba vzal cizinec nebo nekdo na vylete a nedostane se treba radu dnu k internetu ....
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#149 Prtik

Prtik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2012 - 20:59

Tak to jste mne trošku uklidnili. Díky! Jsem sice čerstvý začátečník a vím o té 14 denní lhůtě, ale čekal jsem alespoň nějakou zmínku. A je fakt, že jsem se mohl podívat do papírového logbooku, když už jsem ho měl před chvílí v ruce, zda tam není OUT psán.
  • 0

#150 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2012 - 21:00

kulhal napsal/a:

Prtik napsal/a:
6.5. jsem vložil u nás můj první GC....

To je fakt, logujou to jako vandráci. Ale já bych do tradičky s obtížností jedna hvězda a terénem jedna hvězda uprostřed města žádný coin nedal. Klasická keš pro návštěvu dětí před odpoledním vyučováním s telefonem v ruce.
  • 0

#151 Prtik

Prtik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2012 - 21:05

Moje chyba - zkušenost pro příště. Je fakt, že to je vedle školy.
  • 0

#152 Slashiik

Slashiik

Slashiik

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2012 - 7:22

To je fakt, logujou to jako vandráci. Ale já bych do tradičky s obtížností jedna hvězda a terénem jedna hvězda uprostřed města žádný coin nedal. Klasická keš pro návštěvu dětí před odpoledním vyučováním s telefonem v ruce.

Presne jak rikas, ja se vzdy rozmyslim kam GC/TB dam abych minimalizoval moznost odcizeni.
  • 0

#153 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2012 - 8:40

Náš GC měl jeden kačer několik měsíců u sebe a na email dost dlouho nereagoval. Na opakovanou žádost napsal, že se podívá, jestli ho vůbec má a pak ho vložil do 1/1 keše ve městě s velkou návštěvnoostí a GC se už neobjevil. Takže si myslím, že ho tam dal jen fiktivně, abych už neotravovala. :-(
  • 0

#154 Prtik

Prtik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 22:27

Tak mám štěstí - GC se našel. Omlouvám se za zmatky, které jsem tu vyplodil. A děkuji za podporu.
  • 0

#155 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2012 - 5:17

Gresaci napsal/a:
Náš GC měl jeden kačer několik měsíců u sebe a na email dost dlouho nereagoval. Na opakovanou žádost napsal, že se podívá, jestli ho vůbec má a pak ho vložil do 1/1 keše ve městě s velkou návštěvnoostí a GC se už neobjevil. Takže si myslím, že ho tam dal jen fiktivně, abych už neotravovala. :-(

To už jsem taky slyšel, že ho lidi vloží jen fiktivně. A po čase coin najdou v bundě pod roztrženou podešívkou. Ale že někdo odpoví, že si nepamatuje, jestli ho ještě má nebo nemá, to je síla. Nevím, kolik nachází coinů, já tak jeden za měsíc, takže to nejde zapomenout.
  • 0

#156 3 plus 1

3 plus 1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2012 - 17:50

Teď mě jeden holanďan vložil coin do keše po 8 měsících co ho měl u sebe, hurá. http://www.geocachin...aspx?id=2742536 Už jsem ho odepsal, ale doufám, že ho tam nevložil jen fiktivně.... Doufám, že bude brzo z Holandska pryč:D
  • 0

#157 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2012 - 17:06

Teď jsem prohlížel svoje coiny a odepsal jsem jich osm. Šest z nich bylo vloženo do keší 1/1. Ruku bych utrhnul každému, kdo dá travela do takové keše.
  • 0

#158 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 841 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2012 - 19:25

Synkův TB s morčetem dokončil svoji misi - dostat se do Peru! Skutečně se ocitl v Cuzcu, ale jako dárek v nepublikované keši, kterou tam založil jakýsi inžinýr z Kalifornie. Teď mu přišla hláška, že tato keš, aniž byla publikována, je archívována. To potěší … :(
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#159 Destr

Destr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 8:56

Nevim jaka je v Peru kacerska komunita ale pokud je keska uz fyzicky zalozena a jen neprosla schvalenim, tak treba by ji i tak mohl nekdo z Perskych kaceru odlovit a morce vyzvednout. Napis treba Perskemu revirnikovi nebo zkus poguuglit nejake perske komunitni forum. Problem je to sice zapeklity ale TB neni ztraceny, kdyz vlastne znas souradky toho TB, takze ho staci jen vyzvednout. :D
  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL

#160 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 9:39

A vy nevíte, že v Peru se morčata jedí?
  • 0