Přejít na obsah


Fotka

Halloween Premium Member Party


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
104 odpovědí na toto téma

#21 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2006 - 12:24

A nas jen proste zajimalo, kolik lidi by jedno pripravovane geo-setkani ovlivnilo a bylo tou posledni kapkou na misce vah, pro kterou by se rozhodli sve 3 dolary investovat timto smerem

No, tak nás tohle neovlivnilo. Upřímě, stále je nám lépe mezi větší a různorodější bandou lidiček (větší sranda, více nápadů atd...) a tady bychom se asi cítili i dost nesví...já osobně tedy určitě. Pro zajímavost, nejblíže PM členství jsme byli při nápadu Zlatého fondu českého geocachingu, ovšem i to po několika zkouškách, co a jak a jak která keška... padlo.
No, neberte to tak, že nechcem podpořit groundspeak, máme nakoupeno 14 TB nějaké mince a tak....ale tohle nám přináší radost, prostě za tohle, rádi peníze dáme. Jak tu psal Čejda, z jehož příspevkem souhlasím.... ke spokojenému geocachingu Poníci víc nepotřebují a zaplacení PM členství by nám pravděpodobně nějakou větší radost a více kamarádů nepřineslo...
Pokud by někdo chtěl udělat revoluci v PM členství tak to by šlo jednoduše :-) podmínit PM členstvím novou trackables politiku ..... Co tím myslím? Že bychom si třeba nemuseli kupovat 500 čísel na naše mince...které v nejblišších letech neupotřebíme a ani nechcem, aby se po světě toulalo 500 poníků, ale třeba jen 50...nebo, aby nám Groundspeak umožnil i při 3 trackovacích číslech mít ikonku atd .....to bychom byli PM okamžitě, protože tohle by nám přineslo radost. Tím, že je to nastaveno tak, jak to je, vzniká jednak ohromné zasycení trhu s trackovatelnými věcmi (viz. případ Šamanova geocoinu) a jednak na tom Groundspeak nemůže tak vydělat...(nebo nechce?)...
No, závěrem, když by někdo řekl Poníci, dejte mi tolik a tolik a já vám to PM členství zaplatím a zajistím...tak snad i jo....jak už tu psal Čejda, utratí se i víc, ale jinak v tom PM více srandy a radosti (a o srandu a radost nám jde především) nevidíme.
  • 0

#22 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2006 - 11:18

Když jsme tak u toho přispívání, co tedy opravdu přispět tomu Honzovi na ten gc.cz????? Zatím jsem žádné požadavky na členství PM na gc.cz nezaslechl, ani se žádné reklamní předněty z gc.cz neprodávají, tak co mu nějak přispět. Honzo nechceš třeba vydat nějakého svého coina??? Myslím, že ti, kdo z geocachingem začali, tak geocaching.cz jim určitě moc a moc pomohl a pomáhá a přitom nebyli nikdy nuceni zaplatit ani kačku. Myslím, že by s odbytem nebyl až tak velký problém, ač se trh s coiny trochu nasycuje, tak koupě coinu k této příležitosti je trochu o něčem jiném. Přestože jsem se výše vyjádřil, že můj postoj k nákupu coinů a TB je momentálně dosti rezervovaný, tak já bych si určitě koupil a né jeden. A věřím, že by se našlo i dost jiných, které tvé služby dokáží ocenit. Hlavně ti, kteří třeba vědí, jak tento server vypadal před rokem a kolik klikátek a filtrů přibylo a jak promtně reaguješ na: " Honzo prosím tě, nešlo by .....???" Takže kdo by si Honzův coin koupil? Nebo máte jiný nápad, jak dobrovolně přispět dobré věci?

  • 0

#23 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 11:57

Za to, ze jsem Grounspeaku zaplatil 700 penez mi druhou diru do prdele neudelali, kterou bych se od ostatnich odlisoval.

Asi bych to viděl hodně podobně. Jedinou výhodou oproti BM jsou pro mě PQ. I když mi chodí upozornění na nové cache emailem, stejně nejsem žádným zuřivým lovcem FTF. A popravdě řečeno mě docela irituje, když ze mě někdo dělá "nadcachera" a málem že ne renegáta jen proto, že jsem finančně přispěl na fungování naší hry.
  • 0

#24 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 13:01

Nechtel jsem zde vubec diskutovat, ale privlastek nadkeser se mi pranic nelibi. Za to, ze jsem Grounspeaku zaplatil 700 penez mi druhou diru do prdele neudelali, kterou bych se od ostatnich odlisoval. Proste jsem to zaplatil proto, ze mam ohromnou vyhodu ve stahovani komfortnich dat. A je pro me neocenitelne, ze si je stahnu kdekoliv na svete. Takze pokud jsem nekde venku mam moznost si danou oblast bez problemu narvat do PDA. Pro nic jineho PM nejsem a fakt na me neni na prvni, ani na posledni pohled videt, ze PM jsem.


S timto nazorem bezvyhradne souhlasim...
  • 0

#25 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2006 - 19:13

Mesicni PM clenstvi za $3 lze realizovat pouze PAYPALem, kteryzto neakceptuje ceske kreditky,

Přes paypal jsem platil (za něco jiného) s kartou od spořky. Ale je fakt, že jsem na paypalu registrovaný a třeba to hraje roli.
  • 0

#26 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2006 - 20:22

Drazi geokolegove, geomaniaci, geokamaradi i vy mene postizeni ;)

Halloweenska merenda se pomalu blizi a my mame prvni spatne zpravy. Puvodni zamer s velkym geo-pm-prekvapenim se nam nepodaril s Groundspeakem dojednat. Zamysleli jsme v ramci propagace PM clenstvi zajistit na prvni listopadovy tyden pro vsechny ceske geocachery neco jako DEMO PM, tak aby se kazdy geocacher mohl pripravovaneho eventu zucastnit bez vlastniho pricineni. Groundspeak vsak o tento zpusob propagace nakonec prilis nestoji a ponechava PM jako ryze dobrovolnou pridanou hodnotu pro ty z nas, kteri si k teto alternative dokazou najit cesticku sami.
Pri zrizovani PM clenstvi zajemcum, ktere zaujala nase nabidka na zprostredkovani platby do statu vysla najevo dalsi podstatna malickost. Mesicni PM clenstvi za $3 lze realizovat pouze PAYPALem, kteryzto neakceptuje ceske kreditky, z Cech lze tedy realizovat pouze VISA platby, jejichz prostrednictvim je mozne zrizovat pouze dvanactimesicni clenstvi za baksisne $30 a tak postrada smyslu i nase legracka zucastnit se eventu za tri dolace. Podtrzeno, secteno - vychazi nam Halloween party jako ryze PM akce se vsemi pro a proti a tak jsme zvazovali otevreni eventu nejsirsi geoverejnosti. Mezitim se vsak na event zacali hlasit geokaceri a prislo nam nefer, zmenit najednou charakter akce, na kterou se prihlasili. A tak prichazime s velkou nadsazkou s kompromisnim navrhem. Kazdy prihlaseny PM si muze na event privest jednoho BM geokamarada a 2 geonovacky pod 30 nalezenych, aby tak dostali prilezitost de-facto vsichni ;) Ve svetle aviz vsech nadchazejicich podzimnich eventu nas stejne tezko muze narknout z toho, ze si novackove nemaji kde popovidat :o))) Nicmene, k dnesnimu dni si listing Halloween Premium Member Party prohledlo 87 PM geocacheru, jeden z nich dokonce 190x :))) a pokud by kazdy z nich privedl na event jeste dalsi 3 sebou, budeme mit prvni mega PM event na svete :o))) Ale vazne, event se pomalu blizi a zajima nas prave Vas nazor, protoze event nedelame pro nikoho jineho, nez prave pro Vas.

Tesime se na Vase nazory

Pitr, Maty, Romeo a Kucka

Sice je to trochu off-topic ale nejak nerozumim tem informacim o platbach pres PayPal. Na zkousku jsem si na zacatku mesice za 3 Bushe zaplatil mesicni clenstvi PM prave PayPalem diky ceske kreditce Maestro, takze podle mne to jde.
  • 0

#27 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2006 - 16:55

jeden z nich dokonce 190x :)))

Se moc neraduj, to je jenom robot

  • 0

#28 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 11:43

Ale Pítře, PM vůbec není o penězích. Tu srandu co to stojí ročně několikráte za měsíc prolejeme hrdlem:)) Mám přístup k PM a mohu říci, že já PM nejsem proto, že je to úplně na levačku. Pro mě to absolutně žádný přínos nemá. Klidně budu hlasovat pro, aby se ve výši poplatku za PM zpoplatnil každý založený účet. Ale v PM já žádné radikální výhody pro mě nevidím. Snad jen, že teď nemám možnost se zůčastnit eventu s lidmi, které asi pravděpodobně potkám na eventu několik dní předtím a na eventu několik dní poté. A jestli si opravdu myslíte, že ta poslední kapka na mysce vah je PM event, tak potěš pán bůh. Přeji příjemnou zábavu:))))))

No ber to treba tak, ze jsme chteli zjistit, jestli pro geocachery, kteri v PM zadne radikalni vyhody nevidi by nebylo konani PM eventu impulsem k investici do neceho, do ceho puvodne investovat vubec nechteli :))) Navic je ta castka k ostatnim vydajum za geocaching smesna, takze jde spise o nazor na konani PM obecne, tedy podmineni neceho necim. Takze si nemyslim, ze bys tu moznost ucasti nemel, ale je jen na tobe, jestli ti to za to stoji. Nam je prece uplne putna jestli Groundspeak dostane o 3$ vice nebo ne a protoze PM event nema ani jinou ikonku, tak to neprilaka ani tradicni lovce profilovych ikonek ;), jedna se tedy ciste o nazorovy postoj. Mozna jsme meli nejdrive zacit nejakou anketkou typu "PM Event":
- je nesmysl a takovou myslenku bych nepodporil ani se ho nezucatnil
- mi nevadi, ale nijak me neoslovuje, nezucastnil bych se ho
- vymetam vsechny eventy, tak bych se zrejme zucastnil i tehle pijatiky
- ten napad se mi libi, zucastnil bych se
No a hned by bylo jasno, zda ma vubec smysl takovy event poradat. To, ze jsme otocili poradi a nejdrive zadali listing na veci nic nemeni, alespon je tema zhavejsi a muzeme ho s dostatecne horkyma hlavama probrat :))) Nicmene uz alespon zname nazor revieweru gc.com, PM eventy jsou povoleny a nechava se na mistni komunite, jestli se ujmou, nebo ne. Takze ted je na komunite, aby se vyjadrila...
Diky
Pitr
  • 0

#29 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2006 - 19:09

No, závěrem, když by někdo řekl Poníci, dejte mi tolik a tolik a já vám to PM členství zaplatím a zajistím...tak snad i jo....

Maty v listingu kesky nabizi zprostredkovat zaplaceni PM, takze kdo opravdu chce, muze se na nej obratit. Tech Kc 70,- opravdu neni mnoho za vyzkouseni. Kdo kesuje v ramci neplanovanych zastavek, jde mu o FTF, nebo kdo hleda i pri cestach do zahranici, pro toho se PM vyplati.

Jenom mi to porad neprijde jako vhodne zvolena bariera pro nechtene ucastniky. Maji-li se zucastnit - a jak Pitr psal - logovat i non-PM, pak zase nechapu smysl "PM-only" eventu. Rozumim napr. PM-only TB/coin-hotelum, stejne jako PM kesek, kde jde o ochranu prirody nebo pamatek pred najezdy "takykaceru".

Znam neco podobneho v golfu. Se svym HCP muzu hrat jak na mistnich loukach s derami ve fairway a hrbatymi greeny, tak i na "VIP" mistrovskych hristich plnych celebrit. Hadejte, kde je lepsi atmosfera pro hru jen tak pro radost, pokec s kamarady a seznameni se s novymi lidmi...

  • 0

#30 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2006 - 11:26

[quote]Takže kdo by si Honzův coin koupil? Nebo máte jiný nápad, jak dobrovolně přispět dobré věci?[/quote]
[/quote]Třeba další várku triček. Částí ceny trička se myslím taky přispívalo.
  • 0

#31 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2006 - 16:46

[quote][/quote]... Takže kdo by si Honzův coin koupil? Nebo máte jiný nápad, jak dobrovolně přispět dobré věci?
[/quote]Tož to já bych si i 3 coiny objednal :-)
  • 0

#32 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2006 - 18:22

Bud prosim tak laskav a posli honzovi na ucet, pokud ti rekne jeho cislo 750,- korun ceskych ktere jsi s horkou hlavou a (dle meho nazoru) detinsky a neuvazene prohlasil ze predas mne na eventu geoblaznoviny. Ja, jakmile nebudu financne v minusu samozrejme honzovi take nejak prispeju. Nejradeji treba zminenou koupi tricka (coin bych si pravdepodobne nekoupil), ale pokud to tak nepujde tak i jen tak, bez jakekoliv vyhody. Ale to asi kazdy rozumne uvazujici geocacher. Neboli, stejne tak jako jsem podporil a podporim groundspeak, protoze mi to usnadnil tim, ze neco nabidl a rekl jak a kam zaplatit, klidne podporim i gc.
  • 0

#33 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2006 - 17:28

.....???" Takže kdo by si Honzův coin koupil? Nebo máte jiný nápad, jak dobrovolně přispět dobré věci?

Klidne coin i tricko v jednom balicku :]
  • 0

#34 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 14:03

Nedivim se, ze Consul použil slova nadkačer:
Je určitě každého věc, jak chce geocaching provozovat.
Někomu stačí BM, někdo využije PM, protože mu to usnadní život nebo proto, že neumí tolik s počítačema, aby z GC ty informace dostal i bez PM.
Někdo začíná a každé místo je nové, všude jsou nové a nové poklady a někdo má holt vysbíráno a čeká na každé "pípnutí" (většinou ve sprše ;-), aby si vyléčil absťák rychlým FTF, nebo tam potkal kolegu.
Určitě po několika letech hraní je dobré si hraní zpestřit něčím, co nabízí PM členství.

Ale proč s tím Premium členstvím tady pořád tak provokujete? Proč ho nám, memberům, tolik vnucujete? Máte z toho provize?
Udělejte si PM cache, udělejte si PM event, ale prosím pěkně nevnucujte, tím určitě GC nepodpoříte.
Však oni pánové z GC vědí, k čemu potřebují obyčejné membery, tak je nechte žít a hrát svým stylem.

  • 0

#35 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2006 - 20:36

PayPal a MasterCard od spořitelny mi taky funguje.
  • 0

#36 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2006 - 21:18

celkom ma bavi sledovat Pitrovu nekonzistentnost a priklananie sa k provokativnym nazorom, plavanie od antiamerikanizmu, podporu alternativneho opencachingu, a teraz najnovsie obrat o 180 stupnov a podporu PM a Groundspeaku :))) Kazdopadne nas to tu v hospode v Jindrichovom Hradci nadchlo, urobime Halloween party pre vsetkych bez ohladu na clenstvo ci neclenstvo a v tom istom termine. Pitr, Maty, PC Romeo a kto bude chciet tam, ostatni otvoreni ludia na inej akcii, take vseludove hlasovanie. Ani som netusil, aku geocaching prinasa alternativnu zabavu. Diky za to :)
  • 0

#37 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2006 - 22:12

Rozumim napr. PM-only TB/coin-hotelum,

... Omlovám se za offtopic... Já jim teda nerozumím. Obzvlášť s pohledu BM ownera TB/coina ne... tak bych byl rád, kdyby někdo řekl, jakou to má výhodu, když jako majitel nevím kde TB je a stejnak pak, když se nějakej PM smiluje a vynese jej ven, tak je zase ve standartkeši ...takže jako ochrana před ukradením? To mě dost uniká tenhle smysl....obzvlášť ve spojení se slovem hotel.

Jinak, jak říkám někdo holky, jinej vdolky .....kdo chce být všude na FTF, nebo má nějaké elekronické mašinky co dokážou PM bonusy využít a chce je využívat, tak proč né....nechť se stane PM ....Groundspeak umožňuje tuto zábavu dělat stejně tak zadarmo (možná pro někoho méně efektivně a pohodlně) a má k tomu asi nějakej důvod. Věřím, že kdyby chtěl, tak dá třeba freeverzi jen na nalezení prvních dvaceti kešek a bylo by. Proto beru tu jakousi histerii kolem PM členství tak trochu s rezervou.

Jinak mluví se tady o 70 korunách, to je měsíc? Proč měsíc, to by snad bylo efektivní alespoň na rok, když už, né?
  • 0

#38 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 11:59

No ber to treba tak, ze jsme chteli zjistit, jestli pro geocachery, kteri v PM zadne radikalni vyhody nevidi by nebylo konani PM eventu impulsem k investici do neceho, do ceho puvodne investovat vubec nechteli :))) Navic je ta castka k ostatnim vydajum za geocaching smesna, takze jde spise o nazor na konani PM obecne, tedy podmineni neceho necim. Takze si nemyslim, ze bys tu moznost ucasti nemel, ale je jen na tobe, jestli ti to za to stoji. Nam je prece uplne putna jestli Groundspeak dostane o 3$ vice nebo ne a protoze PM event nema ani jinou ikonku, tak to neprilaka ani tradicni lovce profilovych ikonek ;), jedna se tedy ciste o nazorovy postoj. Mozna jsme meli nejdrive zacit nejakou anketkou typu "PM Event":
- je nesmysl a takovou myslenku bych nepodporil ani se ho nezucatnil
- mi nevadi, ale nijak me neoslovuje, nezucastnil bych se ho
- vymetam vsechny eventy, tak bych se zrejme zucastnil i tehle pijatiky
- ten napad se mi libi, zucastnil bych se

No a hned by bylo jasno, zda ma vubec smysl takovy event poradat. To, ze jsme otocili poradi a nejdrive zadali listing na veci nic nemeni, alespon je tema zhavejsi a muzeme ho s dostatecne horkyma hlavama probrat :))) Nicmene uz alespon zname nazor revieweru gc.com, PM eventy jsou povoleny a nechava se na mistni komunite, jestli se ujmou, nebo ne. Takze ted je na komunite, aby se vyjadrila...
Diky
Pitr

Myslím že anketa k postaji k PM je stanovena od počátku existence PM. Stačí se podívat, kolik PM v čechách je a jakým tempem přibívají. V těch otázkách chybí jedna: "Vymetám všechny možné eventy, které z časových důvodů stíhám, takže mi nevadí, že jeden nebudu stíhat". Jinak na rozdíl od Ondry mě nevadějí eventy s velkou účastí, protože tam poznávám nové a nové lidi a mám možnost se jednou více bavit s tím a jindy zase s oním. Slejzat se v pár lidech a omílat furt to samé mě moc nebere. A právě ta rozličnost debat s rozličnými lidmi mě se líbí, tak vymetám co se dá:))))) Na to abych viděl pár vybraných lidí nemusím pořádat event, ale stačí se obtelefonovat a srazit se třena u někoho na chalupě a pořádně podrbat:))) Jinak jak jsem již napsal. Mě PM nevadí, ale absolutně nic navíc nepřináší a tak jsem BM. A opět opakuji, nechci nic zadarmo a tak se nebráním názoru zpoplatnit ve výši poplatku PM geocaching pro všechny.

  • 0

#39 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 18:07

Mozna uz to bylo nekde napsano ale stejne se zeptam, mohl by mne nekdo rict, zda vyuziji PM kdyz neumim anglicky? Ta castka mne skutecne neprijde znicujici ale na druhou stranu bych ji nerad vyhodil. Diky za pripadnou radu.
  • 0

#40 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 8:13

... Takže kdo by si Honzův coin koupil? Nebo máte jiný nápad, jak dobrovolně přispět dobré věci?


Já bych byl pro další sadu těch nádherných geotriček s ještěrkou. Loni jsem si koupil dvě a dodnes lituju, že jen dvě :-)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama