Přejít na obsah


Fotka

Halloween Premium Member Party


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
104 odpovědí na toto téma

#61 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 11:29

Šamane a spol., díky za ráznou reakci. Pokud budu mít čas, zúčastním se, kdyby to mělo být v Antarktidě. A rád přispěji více než třemi dolary na případné náklady s tím spojené.

A co v tom vidis za logiku? 3 dolary zaplatit za to, ze na stranky groundspeaku ukladam stovky megabytu fotek, zatezujeme servery logovanim, prohlizenim kesek, prohlizenim kesek v google earth a na google mapach, ze Groundspek nam na geocaching.com necpe zadne OT rekalmy. Jedine ktere tam jsou jsou ty na GPS, mapy ci TB's. Pritom by tam urcite mohly byt i reklamy na boty, outdoor obleceni apod. Ale nejsou... Stejne jako vyskakujici okna ci podobne prasarny. myslite ze by na tom Groundspeak neziskal spoustu penez? Jaka asi tak muze byt navstevnost gc.com? A jak tu nekdo, myslim ze Ponik, psal, ze by RADSI zaplatil honzovi b, nic proti nemu, jeho sluzeb si moc vazim a rozhodne bych taky nevahal mu nejak prispet, ale RADSI jemu nez Groundspeaku? To uz bych nerekl... Preci jen, diky PM clenstvi by se skoro dalo rict ze gc.cz sluzby a funkce nepotrebuji... A, i pres velkou uctu k Honzovi, kdo mi da vic? Groundspeak nebo Honza?....A Samane, nepripadas si detinsky? Nebo ze bysme v geocachingu zalozili klany? Bratrstva? Nebo jak byste to nazvali...? "Oni se nam nepaci, maju neco co my zme nevymysleli a nezrobili a preto zrobime neco ine, neco provokativnejsie, a nech sa treba poseru..." Z jakeho duvodu hodlas zakladat jiny event? Aby si ti, kdo "nebudou cpat prachy tem blbejm amikum" mohli taky zapsat log? Ale jo, jen ho zaloz, budu rad kdyz uvidim kolik lidi stoji o super zabavu, /pripravy probihaj uz nekolik dni a budou trvat nekolik mesicu, vsichni kdo prijdou si skutecne uziji/ a kolik lidi stoji o dalsi masovou akci v nejakym sale kde se lidi bavi nanejvys ve skupinkach, protoze ostatni jsou moc daleko a navic tak jako tak maji svuj rozhovor, ktery ale nevim o cem je, protoze jsou moc daleko... To je bludny kruh...
  • 0

#62 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 12:19

navyse navrhujem, aby do tohoto threadu napisali vsetci, co tam chcu dojst, a potom zistime, ci nahodou nejde o pokus 4 ludi ziskat bod novou a pre nich zaujimavou cestou.
  • 0

#63 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 12:31

takze agresivna kampan

Kde ???

ci nahodou nejde o pokus 4 ludi ziskat bod

Jakych 4 ludi ? Tim myslis treba me ?

viem ze vase motivy a tento thread je 75% provokacia

...nejak si zacinam myslet,. ze nevis vubec nic :)))
  • 0

#64 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 21:54

To by me samotneho zajimalo - jaky je pomer ceske geokomunity PM versus BM. Kdes na takovou statistiku narazil? Ja mel za to, ze je to videt jen v kazdem jednotlivem konkretnim profilu geocachera na gc.com... Druha cesta jak to zjistit je pak zalozeni PM cache nebo PM event cache :))) a tam je feature "Read the audit log", kde se zaznamenava, kdo z PM si listing zobrazil. Tim by se hodne hrube dal takovy sezam aktivnich PM v Cechach utvorit... (ciste pro informaci u te tradicni PM je to asi 75 geocacheru)

Samozřejmě statistika poměru PM/BM neexistuje. Původně jsem chtěl rozklikat profil všech, kteří našli dle statistik 100 a více pixel, ale pak jsem si řekl, proč si budu rvát nitě, když je mi to šumák:)). Co jsem ale udělal, je to, že jsem si přečetl logy na té proklamované PM keši. Těch 75 cacherů je asi dosti nadnesené číslo. Je otázkou jak to počítadlo je nastaveno a zdali opětovné otevření listingu PM cacherem, který ho již někdy otevřel, znovu nenačítá bod. Ale to je každopádně jedno. To pade, které je v té kešce a které jak jsem zjistil přispívá k dobrému pobavení (což jsem rád) jsem tam dal já jako příspěvek Groundspeaku:))))) Ne teď trochu vážně. Kešku jsem po nálezu nezalogoval, pouze se zapsal do logbooku. Možná jednou se stanu PM, ale určitě vím, že ani jako PM takovou tu kešku nezaloguji a PM eventu se nikdy nezůčastním!!!! Bohužel na mě reklama ve prospěch PM formou PM cachí, PM eventu a popisů v listingu kešky, že jako FTF může být pouze PM, prostě působí kontraproduktivně. Možná, že by ve prospěch Groundspeaku bylo lepší dělat stálou osvětu, jak se chovat k TB a coinům. Před časem jsem si jich pár koupil. Něco jsem rozdal jako dárky a něco si nechal. Po pár měsících jich existuje pouze slabých 50%, protože někteří začínající kolegové je berou jako odměnu za nalezení cache a doma budují sbírku. Další i zkušenější cacheři je zase pro změnu umisťují do pixel, které se povalují po chodnících, nebo do pixly, která byla několikráte necacherem najita a furt dřepí na stejném místě a někdo ji chodí vybírat. Takže teď již v klídku čekám, až se mi poztrácí ten zbytek a tím jsem s TB a coiny skončil. A zase moje podpora Groundspeaku skončila. Opět to nemá nic společného s penězi, ani ty TB, ani ty coiny nestojí majlant. Pro mě spíše mají hodnotu procestovaného území, či rukou, které ho poponesli a očí, které z něho třeba měli radost. Ovšem jsem dalek toho, abych podporoval domácí sbírky adolescentů. Takže závěrem. Proti PM nic nemám, ale prozatím zůstávám BM. A na důkaz, že mi o ty peníze opravdu nejde, tak tu částku za PM ve výši cca 750,-Kč věnuji na konto PM eventu. Takže jestli dorazíš na event geobláznoviny, tak ti ji tam předám.


  • 0

#65 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 4:17

Jak jsem uvidel v nadpisu zaklinadlo Premium Member, bylo mi hned jasne, ze se strhne mela. Inu, jak jde o penize, byt jakkoliv symbolicke ci subjektivne neefektivne vynalozene... Za sebe mohu rici, ze v premium eventu nevidim vubec nic spatneho. A proc taky. Premium members maji oproti basic members par vyhod, napr. zde zminovane pocket queries, vadi to snad basic memberum? Nevadi. Nevadi, protoze tuto "vymozenost" vubec nepotrebuji. Ale jakmile se ukaze jine vyuziti "premianstvi", ktere by bylo vyuzitelne i "nepremiovanymi", vznikaji pro me zcela nepochopitelne vymeny nazoru. Uz to tu nekdo zminil: abych odlovil horolezeckou/potapeckou cache, musim pro to taky neco udelat, minimalne investovat do patricneho vybaveni (a co kdyz uz takovou vystroj/vyzbroj nikdy jindy nevyuziju?). Je to diskriminace? A je diskriminace to, ze cache, kterou bych si nechtel nechat ujit, je od meho bydliste vzdalena spoustu kilometru a musim tak nacpat nekrestanske penize do chrtanu Shellu (OMV, Agipu, Ceskym draham...)? A co kdyz mam cache primo za barakem, ale musim zaplatit poplatek (opet nekrestanske tri dolary) groundspeaku? - Vychazim z toho, ze autori cache (ci v tomto pripade eventu) nam to nedelaji za trest, ale chteji nam "vnutit" svuj pohled na vec. Na nas je, jestli nas jejich zamer zaujme natolik, abychom jejich podminky akceptovali (a pak posoudili, zda-li se nam trefili do noty ci nikoliv), ale odsuzovat predem?!
A jeste obecne k premium members: kdysi, kdyz jsem si porizoval pocitac, tak samozrejme bez tiskarny - na tech par lejster, co potrebuju vytisknout, si skocim s disketou k sousedovi. Pak jsem si jednou koupil vlastni tiskarnu... Mozna nam autori eventu (nechci jim "napovidat") chteji "povinne" ukazat moznosti, ktere premium members nabizi.

P.S.: jestli se po mne bude nekdo vozit kvuli slovum v uvozovkach nebo slovu diskriminace, tak mu osobne zhorsim EPE tak, ze se mu ciselny udaj nevejde na displej. :-)
P.P.S.: Trochu me mrzi nekonzistence u nas jedine premium kese, kde jsou found logy premium/basic nalezcu v pomeru 22/11. Kdyz uz premium, tak premium, ne?
  • 0

#66 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 8:59

Já mám různých reklamních bavlněných triček dostatek, i když GEO mám taky jen 2 ks a tak bych uvítal i jiný typ předmětů.

Jsou ještě jiné možnosti, než trička?


Jediná trička, co mě napadají jsou "funkční trička", co je nosíme na kolo a podobně, takových není nikdy dost ...


No já teda nevím, ale gc.cz tričko je pro mne funkční až dost. A rozhodně bych ho nepokládal za reklamní, je to prostě "klubové triko" geocacherské komunity v CZ :-)
Nosím ho na výlety, na cache, do hospody, do práce... Myslím, že už víc funkční ani být nemůže. Spíš díky trvalému nosení už bych potřeboval zase novou sadu triček, ta loňská sada už je trochu "obnošená" :-)
  • 0

#67 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 17:44

Helejdte, nadkaceri a podkaceri, nechte toho. Jak napsal Haggaeus, PM event je mozne usporadat. Zrodila se Prvni PM keska, necht je i Prvni PM event. Me osobne uz PM-only event prestal vadit. Jen popreju organizatorum a pripadnym ucastnikum dobrou zabavu, protoze budu logovat DNF. (Mozna, ze stihnu i FDNF :o)))

Je krasne. Slozte zbrane a pojdte ven...

  • 0

#68 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 20:55

Pocket Query, na ktere tu vsichni stejne jenom nadavate


Kdy? Kde? Vsichni? To znamena i ja? Muzes mi prosim ukazat jeden jedinej prispevek kde jsem, byt jen naznakem, napsal neco spatneho o PQ? Dekuji.

  • 0

#69 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2006 - 21:45

Jen na doplneni, platil jsem pomoci karty Visa od sporky

Ja vim, je mi to lito, ze to proste neumim...na druhou stranu - chteli jsme udelat "verejnou sluzbu" a zaridit platbu za PM pro ty, ktery jsou na tom jeste hur nez ja. Snad to nekdo oceni (alespon tech par lidi, kteri toho vyuzili). Muzem sice diskutovat o tom, jestli to jde nebo ne (a asi to teda jde), ale je to podle me fakt trochu off-topic.
  • 0

#70 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2006 - 15:06

Pri zkoumani odkazu na tuto kesku (http://www.dakobrno....etails.aspx.htm) pro ne-PM, jsem nasel jednu z mala veci, ktera by pro me (a autory kesi) mozna byla zajimava a tou je statistika schovana pod odkazem "Read the audit log (see who viewed your cache)". Jaky format toho odkazu, co obsahuje?
  • 0

#71 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 11:54

A co v tom vidis za logiku? 3 dolary zaplatit za to, ze na stranky groundspeaku ukladam stovky megabytu fotek

Spousta lidi tam zadne fotky neuklada, a ani nepotrebuje -- rada je bude mit na jinych serverech.

zatezujeme servery logovanim, prohlizenim kesek

Logovani je jednorazova a kratka zalezitost. Prohlizeni kesek by taky mohla byt -- kdyby na tech strankach nebyla hromada balastu.
Vyhledavani kesek je urcite narocnejsi. Tam rozhodne verim tomu, ze urcite typy dotazu kladou nemale naroky na servery.

prohlizenim kesek v google earth a na google mapach

Neprekvapuje te, ze tim zatezujes servery Google (ano, kupodivu je generovani a stahovani map a geografickych dat mnohem narocnejsi nez stahnuti nekolika souradnic) a nic za to neplatis?

Ja CHAPU, ze GroundSpeak potrebuje penize. Sam bych podobne servery rozhodne neprovozoval zadarmo. Jen se mi nelibi argumentace, ze kdo neni PM, ten parazituje na ostatnich. Pokud GS nechce provozovat sluzby pro neplatici verejnost, at to proste nedela. Klidne prece muzou zpristupnit server pouze pro PM. Nebrani jim v tom vubec nic. Jenze to neudelali, a dal umoznuji pristup i neplaticim lidem. Coz je jejich obchodni rozhodnuti, a obycejni neplatici uzivatele jsou soucasti jejich obchodnich planu. GroundSpeak proste pocita s tim ze nejsou a nebudou vsichni PM.

BTW: Pouzivas Google Earth? A pouzivas ho v zakladni verzi, nebo ve verzi "Plus" ci "Pro"?

  • 0

#72 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 15:20

A jak tu nekdo, myslim ze Ponik, psal, ze by RADSI zaplatil honzovi b, nic proti nemu, jeho sluzeb si moc vazim a rozhodne bych taky nevahal mu nejak prispet, ale RADSI jemu nez Groundspeaku?

A sakra, že by tu byl ještě nějakej jinej Poník? Tohle jsem já nikdy nepsal, obzvláště ve spojení ze slovem RADŠI ... i když teď když to tak čtu...Honza asi nemá desátky s prodeje GPSek, map a je na to sám atd... Přemejšlím, jak je to asi velikej trh... kolik lidí by si GPSku nikdy nekoupilo nebejt Geocachingu... teď třeba... geocoiny. Kolik firem na tom asi jede? Dřív měli jen pár zakázek na pamětní medaile a teď nestíhaj... zajímavé... asi je to GC.COM free schválně, nepřemejšleli jste o tom někdy?
  • 0

#73 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 20:14

A co v tom vidis za logiku? 3 dolary zaplatit za to, ze na stranky groundspeaku ukladam stovky megabytu fotek, zatezujeme servery logovanim, prohlizenim kesek, prohlizenim kesek v google earth a na google mapach, ze Groundspek nam na geocaching.com necpe zadne OT rekalmy. Jedine ktere tam jsou jsou ty na GPS, mapy ci TB's. Pritom by tam urcite mohly byt i reklamy na boty, outdoor obleceni apod. Ale nejsou... Stejne jako vyskakujici okna ci podobne prasarny. myslite ze by na tom Groundspeak neziskal spoustu penez? Jaka asi tak muze byt navstevnost gc.com? A jak tu nekdo, myslim ze Ponik, psal, ze by RADSI zaplatil honzovi b, nic proti nemu, jeho sluzeb si moc vazim a rozhodne bych taky nevahal mu nejak prispet, ale RADSI jemu nez Groundspeaku? To uz bych nerekl... Preci jen, diky PM clenstvi by se skoro dalo rict ze gc.cz sluzby a funkce nepotrebuji... A, i pres velkou uctu k Honzovi, kdo mi da vic? Groundspeak nebo Honza?....A Samane, nepripadas si detinsky? Nebo ze bysme v geocachingu zalozili klany? Bratrstva? Nebo jak byste to nazvali...? "Oni se nam nepaci, maju neco co my zme nevymysleli a nezrobili a preto zrobime neco ine, neco provokativnejsie, a nech sa treba poseru..." Z jakeho duvodu hodlas zakladat jiny event? Aby si ti, kdo "nebudou cpat prachy tem blbejm amikum" mohli taky zapsat log? Ale jo, jen ho zaloz, budu rad kdyz uvidim kolik lidi stoji o super zabavu, /pripravy probihaj uz nekolik dni a budou trvat nekolik mesicu, vsichni kdo prijdou si skutecne uziji/ a kolik lidi stoji o dalsi masovou akci v nejakym sale kde se lidi bavi nanejvys ve skupinkach, protoze ostatni jsou moc daleko a navic tak jako tak maji svuj rozhovor, ktery ale nevim o cem je, protoze jsou moc daleko... To je bludny kruh...

nebol by som taky vztahovacny, Ondro, ten event neplanujem ja a nebude to geopivo, ktore Ti tak lezi v zaludku. Ber to ako spontannu reakciu v hospode, kde bol Dorcadion, Milancer, Brabenecz a Anad a vsetci sme sa zhodli, ze robit event ako PM only je nezmysel (samozrejme z nasho uhlu pohladu, podla Teba to moze byt skvela vec). Druha vec je, ze ja som otvorena drzka a nebojim sa povedat svoj nazor :) Skratka separovat PM od BM mi pride ako blbost, a za tym si stojim. (BTW Z Vasej strany mi to pride ako antireklama na PM, to je len moj nazor.) Ak dobre rozumiem Tvojej argumentacii, k myslienke PM eventu si sa priklonil najma kvoli tomu, aby si si mohol v pohode pokecat s kazdym pri stole a neprislo tam 40 ludi, s ktorymi si vsetkymi nepokecas. My si to riesime pravidelnymi sukromnymi geohospody, kazdy mesiac mame rozne akcie pre cca 10-12 ludi a neprihlasujeme ich na gc.com. Ale geocachingu sa u nas uz venuju stovky ludi, z nich niekolko desiatok chodi v Prahe na geopivo, ja osobne ich rad uvidim, a neizolujem sa od nich.
Ber to tak, ze proti Tebe osobne ani nikomu z Tvojho okolia nic nemam, nikdy by som nepodporoval nejaky antievent proti normalnemu eventu pre vsetkych, Haloween event povazujem za dobry napad, ale ako PM only event sa mi to zda byt dost nezdrave. Stale sa vsak da vselico zmenit, ak je zaujem :)

  • 0

#74 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 12:57

Myslím, že není nic špatného na tom, založit PMO event, stejně jako PMO kešku. Je to jen o přístupu těch, pro které jsou tyto cache dostupné, tak současně těch, pro které jsou (z pozice jejich BM členství) nedostupné. Navzájem se umět tolerovat - "umět přežít" existenci druhé skupiny bez rozčilování se na fóru a horování a přesvědčování druhých za tu "jedinou správnou věc".
Jediný diskutabilní prvek se zdá na první pohled na tomto PMO eventu ten oznámený úmysl, docílit většího počtu PM. Ale protože nejde o nátlak, ale o dobrovolnost, není ani tady velký důvod ten úmysl napadat a zavrhovat jej. Otázkou je, jestli je chvályhodný.

Je to stejné jako u kešek, určené třeba jen horolezcům snebo potápěčům. Nerozčiluji se, že na ně nemám šanci dosáhnout, protože mi chybí potřebná výstroj nebo zkušenosti. Stejně jako mi nevadí, když vznikají stále nové další pětkové keše tohoto typu. Kdybych chtěl, za určité dávky vložení prostředků a času bych dosáhl i na tyto cache. Ale protože nechci, netrápí mne ani to to, že za ně body nezískám ;-) Stejně tak by mne netrápila existence PMO eventu a kešek.
Ještě dodatek: na tento PMO event nedorazím, jako na většinu jiných. Dávám přednost velkým, víkendovým eventům, a jeden-dva takové za rok mi bohatě stačí :-)

  • 0

#75 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2006 - 23:08

ako nad tym s chladnejsou hlavou uvazujem, nieco ako antievent je asi blbost, to uznavam. Moznosti vyjadrit svoj nazor su aj ine (od neucasti na evente po fora, etc...)
  • 0

#76 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 10:49

P.P.S.: Trochu me mrzi nekonzistence u nas jedine premium kese, kde jsou found logy premium/basic nalezcu v pomeru 22/11. Kdyz uz premium, tak premium, ne?

Byla to první PM keš a tak kdo ji našel, tak logoval že našel. Teprve z následné diskuze na fóru vyplynulo, že existuje názorové stanovisko, podle kterého je to srovnatelné s polovirtuálníma kešema, kde kromě skutečného nálezu keše má autor ještě další podmínku, většinou nějakou fotografii. Takže pokud teď někdo založí PM keš protože chce propagovat premium členství, tak nález neprémiového člena je samozřejmě třeba logovat jenom jako note, stejně jako kdybych třeba našel Pražské Hrady nebo Sochu a neměl patřičnou fotografii. Důvody zřízení PM keše mohou být i jiné, někde to dělají jako opatření pro částečnou selekci návštěvníků, vycházejíce z předpokladu, že když někdo buď zaplatí premium členství nebo si dá práci s aproximováním souřadnic a pak hledáním v prostoru čtyř arů místo čtyř čtverečních sáhů, tak je to spíš už zkušenější hledač než začátečník, který může z neznalosti napáchat nějakou škodu na keši nebo stopařích.
  • 0

#77 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 9:25

No já teda nevím, ale gc.cz tričko je pro mne funkční až dost.

Nechci prudit, ale po jednom použití v létě, když jsem se trochu opotil mi na tričku vznikly světlejší pruhy (podle záhybů na špeku). Pruhy jsou vepředu i vzadu a tričko vypadá hodně hrozně, prostě "akorát tak do lesa". Protože mi nic podobného jiná trička (UAX, Rejoice) nikdy neudělala, asi moc kvalitní nebudou (stejný problém s kvalitou barvy má i moje žena). Je to škoda, protože design loga je fajn. Provedení triček: khaki
  • 0

#78 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 11:30

No já teda nevím, ale gc.cz tričko je pro mne funkční až dost. A rozhodně bych ho nepokládal za reklamní, je to prostě "klubové triko" geocacherské komunity v CZ :-)
Nosím ho na výlety, na cache, do hospody, do práce... Myslím, že už víc funkční ani být nemůže. Spíš díky trvalému nosení už bych potřeboval zase novou sadu triček, ta loňská sada už je trochu "obnošená" :-)

Já je taky nosím, ale v bavlněném tričku se nedá jezdit na kole, to je hned úplně propocené :-(
Pod pojmem funkční jsem rozuměl takové ty stále suché úpletoviny ....

  • 0

#79 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2006 - 21:18

Joooooo. Kdo ty kdy řek? :))) Vždyť když v PQ přijde takovýto listing: "V atraktivnA­m prostredA­ MoravskA©ho krasu jsem pro vA!s pripravil dalA!A­ cache. Opet se podA­vA!me k jeskyni PekA!rna v AodolA­ RA­cky, tentokrA!t uA3 ovA!em budeme tA©to jeskyni podstatne blA­A3e." tak je hned o zábavu postaráno a z obyčejné nudné multi, je hned dost zábavná mystery:)))))))

A že jich tam je :))))) No vole nekup to, když je to tak levný :)))))))
  • 0

#80 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2006 - 16:32

Pri zkoumani odkazu na tuto kesku (http://www.dakobrno....etails.aspx.htm) pro ne-PM, jsem nasel jednu z mala veci, ktera by pro me (a autory kesi) mozna byla zajimava a tou je statistika schovana pod odkazem "Read the audit log (see who viewed your cache)". Jaky format toho odkazu, co obsahuje?

Dekujeme ti za nazor, jenz jsi vyjadril na strance PM listingu.

Co se "Audit logu" tyka, tak na kousek se muzes kouknout treba tady



  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama