Jak založit novou keš?
Publikováno 20 červen 2012 - 18:49
Publikováno 20 červen 2012 - 19:26
Proč se ptám zde jsem již psal a hodně se toho dozvěděl.Sedmitecka napsal/a:
saman32 - a napsals konečně reviewerovi??? On je totiž jediná osoba, která je oprávněná odpovědět na Tvůj dotaz ohledně jeho reakce.
Zkrátka nechápu, proč se nezeptáš toho povolaného a ptáš se tu na fóru, kde Ti nikdo nemůže pomoci, když neví, co máš v listingu...
Kdyby mi reviewer odepsal máš to a to špatně, tak to opravím.
Když mi napsal to co napsal, tak prostě jen hledám další souvislosti, které nejsou popsané v návodech. (a že jsem je poctivě přečetl všechny)
Chápu, že na všechno jsou nějaká pravidla, ale tady je to fakt nějak moc zbytečně složitý a vytrácí se tak trochu základní princip geocachingu: udělám něco pro lidi, lidi mají radost z nálezu = zábava pro všechny.
Ať je to jak je to, okrádáte se sami o nové nálezy.
Kdybych už nedej bože byl tak blbej a nedovedl založit jednoduchou keš o kterou se chci v budoucnu starat a ze které může mít radost spousta lidí, tak přece stačí keš zveřejnit a kdyby bylo něco špatně, tak popis upravit, nebo keš smazat.
Už několikrát jsem psal, že jsem pochopil souvislosti a zařídím se podle toho. Tj. napíšu reviewerovi, najdu si betatestera, 100x se zaloguju, přepnu na anglickou klávesnici a pak si to hodím.
Publikováno 20 červen 2012 - 19:28
No to se ale budeš muset zeptat jeho a ne tady na foru ostatníchsaman32 napsal/a:
...
Nicméně, jestli mám v listingu něco špatně, tak to snad nemusím kopírovat sem, ale reviewer mi prostě jednoduše napíše, co mám špatně.....
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 20 červen 2012 - 20:36
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 20 červen 2012 - 20:55
Publikováno 20 červen 2012 - 21:17
Publikováno 20 červen 2012 - 21:38
Publikováno 20 červen 2012 - 21:54
Publikováno 20 červen 2012 - 21:58
Kolc napsal/a:
Mne tedy zaujal jiny aspekt.
JE velmi snadne odeslat listing ke schvaleni omylem, ale NENI mozne listing omylem vytvorit.
Z tohoto hlediska jsem na rozpacich, jak reakci reviewra nazvat. Nic hezkeho mne nenapada.
No, vzhledem k tomu, že opravdu nevíme co v listingu bylo, tak nemůžeme reakci reviewera předjímat. Určitě má i své zkušenosti s tím, že spousta kačerů zkouší vytvořit listing aniž by chtělo keš zakládat a určitě se nejednomu z nich už povedlo ten listing i odeslat.
Osobně vždy připojuji vzkaz pro reviewera, kde píšu, že keš je na místě a případně další doplnění...
Takže mi jeho reakce nepřijde nijak divná, spíš reakce zakládajícího kačera, že mu hnedky nenapíše, že to omyl nebyl a jestli je tedy někde problém.... a tím tady končím, bo to tu fakt k ničemu nevede, saman32 očividně ani o rady nestojí...
Publikováno 20 červen 2012 - 22:21
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 20 červen 2012 - 22:24
Tak si počti http://coord.info/GL8FZM97:D:D:Dprazskychytrak napsal/a:
Teda kez by se takhle lidi rozepisovali i do logu jako treba do tohoto tematu, to by bylo poctenicko:-D
Publikováno 20 červen 2012 - 22:33
Sedmitecka napsal/a:
Tak si počti http://coord.info/GL8FZM97:D:D:Dprazskychytrak napsal/a:
Teda kez by se takhle lidi rozepisovali i do logu jako treba do tohoto tematu, to by bylo poctenicko:-D
:-D perfekt.. A ted se mrknout na zoubek "TFTC"karum kteri se radeji vycerpavaji tady na foru :-D a uz mlcím at to tady zase ne"offtopicuju"
Publikováno 20 červen 2012 - 22:36
jsi v poradně - přečti si raději pravidla http://www.geocachin...rumpravidla.phpprazskychytrak napsal/a:
...:-D perfekt.. A ted se mrknout na zoubek "TFTC"karum kteri se radeji vycerpavaji tady na foru :-D a uz mlcím at to tady zase ne"offtopicuju"
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 21 červen 2012 - 7:09
noe1 napsal/a:
Kolc napsal/a:
Mne tedy zaujal jiny aspekt.
JE velmi snadne odeslat listing ke schvaleni omylem, ale NENI mozne listing omylem vytvorit.
Z tohoto hlediska jsem na rozpacich, jak reakci reviewra nazvat. Nic hezkeho mne nenapada.
A víš ty vůbec, jaká ta reakce byla???? Co se třeba vrátit k původnímu dotazu, než se začneš rozčilovat a nedej bože urážet reviewra ;-)))) Takhle vznikají nejlepší flejmy ...
Už na začátku jsem se ptal, jaké bylo přesné znění odpovědi od RW, ale objevilo se tady dost pozdě.
Skupec sem moc nechodí, tak jsem mu poslal odkaz na debatu, měl by se asi vyjádřit.
Ale fakt je jeden:
Když někdo, kdo má zcela nevyplněný profil na gc.com, zakládá, jako první počin, kešku, tak není automatické mu ji schválit.
Krabiček od Ramy, které někdo na místo donese na místo dva dny po publikaci, už tu bylo dost.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 21 červen 2012 - 8:14
Publikováno 21 červen 2012 - 8:29
Publikováno 21 červen 2012 - 9:09
Pitris napsal/a:
.....
"Cache zaslána k publikaci asi omylem" s následným disebled používám při velkém množství chyb, kde je naprosto zřejmé, že autor si pravidla nepřečetl, peče na to, tak proč bych mu měl vypisovat nějaké chyby.
...
Ahoj Skupec reviewer
Předpokládám, že používáš nějaký předpřipravený text a tak by asi nebylo takový problém doplnit na konec textu i informaci, kde je seznam betatesterů a větičku, že při nejasnostech se na Tebe má obrátit.
Dal jsem si tu práci a našel několik příkladů, jak může končit dobře míněná snaha o báječnou keš:
Jizerske hory a buciny – tajemny pomnicek GC2EGBK
Vyhlidka na Spicak GC1XARJ , to nejzajímavější se odehrává v vodu života keše.
A tady příklad, jak i dobře provedená keš může mít zajímavý problém, když autor nezná zákonitosti GC, děj je zase na začátku života keše,
Liberec Handball GC3GPAZ
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 21 červen 2012 - 9:31
dr.vota napsal/a:
jsi v poradně - přečti si raději pravidla http://www.geocachin...rumpravidla.phpprazskychytrak napsal/a:
...:-D perfekt.. A ted se mrknout na zoubek "TFTC"karum kteri se radeji vycerpavaji tady na foru :-D a uz mlcím at to tady zase ne"offtopicuju"
ty jseš hroznej pedant:D
Publikováno 21 červen 2012 - 9:35
Publikováno 21 červen 2012 - 9:50
pes13 napsal/a:
To saman32:
Pokud někomu věříš, dej mu přístup do svého profilu. Tedy heslo. Pokud máš takové, které by sis podržet, změň si ho na nějaké dočasné. Až Ti dotyčný zkoukne listing a řekne, co je špatně, můžeš si ho vrátit zpátky.
Pokud nikoho takového nemáš, nabízím se sám. Vyžaduje to ovšem důvěru a heslo poslané formou SZ nebo přes můj profil na GC.com.
Pokud nechceš nikomu svěřovat heslo, tak zkus teamviewer. Je to program. díky kterému se může někdo na dálku připojit k tvému PC a podívat se na daný listing. Velkou výhodou je, že vidíš každý krok, který udělá a pokud budeme spolu ještě kecat přes Skype, je to asi nejlepší možnost, jak ti v krátké době říci, co je špatně a jak to napravit.
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů