Za kešulemi do Francie - nabídka
Publikováno 14 červen 2012 - 18:51
Yasmin.Hayatt + Surikata_13 + Draculaura* a náš Pučmeloun na čtyřech kolech
Publikováno 14 červen 2012 - 19:31
Publikováno 14 červen 2012 - 19:33
Alf Gang napsal/a:
Sedmi, ty pojedeš? Já bych potřebovala vypadnout jako sůl a přemýšlím, že bych to doma nějak vykoumala a jela sama... Ale protože by to byla moje první cesta za hranice všedních dní, tak bych tam jela ráda s někým, koho znám...Sedmitecka napsal/a:
No heje, tak jedeme spolu;) aspoň tam bude ještě další pošahanec a to nejen do keší:D:D další spřízněná duše;)
Chocenaci napsal/a:
A našel by se někdo v té prodloužené poznávací variantě, komu by nevadilo, kdyby jsme mu dělali ocásky? Nemáme mapovou navigaci a nejsme si jistí, jestli bychom se neztratili
neboj, určitě se k někomu přifaříte.. myslím, že to nebude problém;)
Publikováno 14 červen 2012 - 19:35
Sedmitecka napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Sedmi, ty pojedeš? Já bych potřebovala vypadnout jako sůl a přemýšlím, že bych to doma nějak vykoumala a jela sama... Ale protože by to byla moje první cesta za hranice všedních dní, tak bych tam jela ráda s někým, koho znám...Sedmitecka napsal/a:
No heje, tak jedeme spolu;) aspoň tam bude ještě další pošahanec a to nejen do keší:D:D další spřízněná duše;)
Tak já se předběžně hlásím, zítra (dnes není doma) to proberu s drahou polovičkou, jestli mně pustí a zastoupí na tu dobu v péči o taťku a přihlásím se event. na pevno. Sakrblajz, láká mně to neskutečně...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 14 červen 2012 - 19:40
Chocenaci napsal/a:
A našel by se někdo v té prodloužené poznávací variantě, komu by nevadilo, kdyby jsme mu dělali ocásky? Nemáme mapovou navigaci a nejsme si jistí, jestli bychom se neztratili
No, nebojte, aj moje navigace pošla někde cestou a budu si půjčovat od někoho důvěřivého :-D kdyby nic, ještě mám telefon...... takže, třeba se taky stane, že budu někomu dělat ocásek :D:D
Publikováno 14 červen 2012 - 20:41
Publikováno 14 červen 2012 - 20:42
Chocenaci napsal/a:
Tak já se zeptám manželky, jestli se nám chce...
:D:D:D:D:D:D
Publikováno 14 červen 2012 - 20:47
Chocenaci napsal/a:
Tak já se zeptám manželky, jestli se nám chce...
jasně, že chce a nezapomeň se zmínit o návštěvě parfumerky. mají tam moooc pěkné a voňavé věcičky :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publikováno 14 červen 2012 - 20:56
YasminHayatt napsal/a:
jasně, že chce a nezapomeň se zmínit o návštěvě parfumerky. mají tam moooc pěkné a voňavé věcičky :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tak to bych radši zamlčel. Bojím se zneužití...
Publikováno 14 červen 2012 - 21:11
Chocenaci napsal/a:
YasminHayatt napsal/a:
Tak to bych radši zamlčel. Bojím se zneužití...
klid, dej jí omezený finanční obnos a zdrhej :-D si tam koupí aspoň ručně dělané levandulové mýdlo a bude happy :-D
já si tam koupila parfém a ten tedy je! bojím se té parfumerce přiblížit, páč vím, že se neudržím a koupím si další :-D když on tak krásně voní a jinde koupit nejde :DB)
Publikováno 14 červen 2012 - 22:02
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 14 červen 2012 - 22:08
Alf Gang napsal/a:
Hlásit se mám tady, nebo emailem?
napiš mi na mail yasmin.hayatt@seznam.cz
Publikováno 14 červen 2012 - 22:14
YasminHayatt napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Hlásit se mám tady, nebo emailem?
napiš mi na mail yasmin.hayatt@seznam.cz
Posláno;)
Publikováno 14 červen 2012 - 22:39
Chocenaci napsal/a:
Já se naviguju jen přes mobil, postahuju si co půjde, ale víceméně taky budu nejspíš něčí ocásek... sama bych si někde běhat netroufla...
Publikováno 15 červen 2012 - 20:27
Publikováno 15 červen 2012 - 22:04
Publikováno 16 červen 2012 - 7:17
taxoft napsal/a:
Take jsem se prihlasil, vypada to moc zajimave. Navigaci mam dobrou, neco snad predlustim, nejake ocasky k sobe klidne priberu (ale neumim francouzsky).
Vítej na palubě, autobus se začíná plnit samými zmámými jmény
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů