Jak odbanovat účet na geocaching.com ???
Publikováno 05 srpen 2012 - 10:23
Publikováno 05 srpen 2012 - 11:14
Publikováno 05 srpen 2012 - 11:22
dostik7 napsal/a:
jee, tohle mi pripomnelo historku meho kolegy:
... jeho kolega v praci sluzebne v Americe - potreboval si z hotelu zavolat a neco vyridt v Evrope. Zavolal si, dovolal se, ale cislo bylo spatne, takze hovor se sice uskutecnil, ale k nicemu to nebylo. Jeho amerciky kolega pak zavolal na recepci, rekl, ze hovor se nezdaril, at nic volajicimu neuctuji.
Ten cesky kolega hned na to - to je super! To takhle muzete volat casto zadarmo, ze jo? Ten american se na nej nechapave dival a rikal: no ale proc bych to delal, kdyz jsem se dovolal a dostal sluzbu, kterou jsem ocekaval ? No a to je ten rozdil v mentalite vychcanku a slusnych lidi.
Jo a nerikam, ze i jinde nejsou vychcanci - jsou, jenom ale v mensi koncecntraci a tak se tim nechlubi tak jako tady.
Jenže s tím v česku neuspěješ - když nepochopíš (aspoň tak nějak zběžně) mentalitu hovad, tak tě očůrají při nejbližší příležitosti. Neboli - je třeba znát svého nepřítele ale nechovat se jako on
A jinak být vychánek se krátkodobě a v malém měřítku vyplatí (u dobrých i ve velkým), ale jak se říká - na každou svini se vaří voda. Nicméně ne každý to vidí.
Publikováno 05 srpen 2012 - 11:23
shaman3 napsal/a:
Klídek, maximálně mě zabanujou nafurt, ale svět se kvůli tomu nezboří. .
zatim to vypada, ze se hroutis jen kvuli tomu, ze te neodbanovali hned na minutu a nemuzes zalogovat . o vikendu bych ani nejakou reakci od nich necekal. natoz kdyz standardne to trva, nez se vyzvejknou .
Publikováno 05 srpen 2012 - 11:29
Publikováno 05 srpen 2012 - 11:32
Publikováno 05 srpen 2012 - 13:26
Publikováno 05 srpen 2012 - 13:44
To nemusí - stačí oživit ten starej - "osobne". Ale to by ho mohli lapnout pochopové doktora Chocholouška, protože jako schizofrenik se v jiném příspěvku baví sám se sebougeostorm napsal/a:
Založ si novej účet blbečku.
A všichni víme, že politováníhodné omyly se stávají častěji než jednou za 10 let
Publikováno 05 srpen 2012 - 16:48
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:03
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:06
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:10
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:23
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:24
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:28
Tak tahle historka koluje uz peknou radku let, nicmene realita je trosku odlisna. Procpak asi v USA na benzinkach nejdriv platite a pak teprve tankujete? Jsou proste o par let napred a problem tankovani bez placeni uz maj vyresenej, vsak to u nas taky benzinky brzo zavedou. Nakonec kdyby amici nechteli volat zadarmo, tak by skype asi neexistoval.jee, tohle mi pripomnelo historku meho kolegy:
... jeho kolega v praci sluzebne v Americe - potreboval si z hotelu zavolat a neco vyridt v Evrope. Zavolal si, dovolal se, ale cislo bylo spatne, takze hovor se sice uskutecnil, ale k nicemu to nebylo. Jeho amerciky kolega pak zavolal na recepci, rekl, ze hovor se nezdaril, at nic volajicimu neuctuji.
Ten cesky kolega hned na to - to je super! To takhle muzete volat casto zadarmo, ze jo? Ten american se na nej nechapave dival a rikal: no ale proc bych to delal, kdyz jsem se dovolal a dostal sluzbu, kterou jsem ocekaval ? No a to je ten rozdil v mentalite vychcanku a slusnych lidi.
A proc by pro tebe pracovali o vikendu, kdyz ty jim vlastne vubec neplatis?No jo, tak to já nevěděl, že o víkendu nepracují.
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:28
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:40
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:42
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů