Jak odbanovat účet na geocaching.com ???
Publikováno 06 srpen 2012 - 8:31
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 06 srpen 2012 - 8:42
Publikováno 06 srpen 2012 - 10:21
Zerthe napsal/a:
Jsem si jistá, že si to GS řádně ošetřil ve smluvním ujednání, které jste odklepli při zakládání účtu. Neboli - uzavřeli jste smlouvu, jejíž podmínky byly porušeny.
Ano, máš pravdu. Já jsem to včera nemohl najít, protože nemají speciální ujednání o PM a v podmínkách použití o PM není ani slovo. Teď jsem znovu prohledal jejich web a mají tam informaci, že v případě porušení podmínek se peníze nevrací.
Jinak samozřejmě vím, že shaman3 nic nezaplatil, toto jsem psal na téma Tiskař.
Publikováno 06 srpen 2012 - 11:26
Publikováno 06 srpen 2012 - 12:54
Publikováno 06 srpen 2012 - 13:36
No, myslím že po aférce a spoustě flame které kolem toho už tady bylo, bude ta úspěšnost citelně menší.Pinokio.CZ napsal/a:
...úspěšnost nepatrně menší, ale před práskači tohoto typu tě to docela ochrání
Leda že by ses obrátil na někoho koho znáš přím přes SZ ale tady veřejně asi už nic nedostaneš...
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 06 srpen 2012 - 13:48
shaman3 napsal/a:
Ale ne, já jsem to z toho google překladače pochopil tak, že mám na týden zabanovaný účet na geocaching.com a že ten týden nesmím ani na jejich fórum pod tímhle účtem, že asi přístup na fórum zamknout nedovedou jsem z toho pochopil. Ale já na tom jejich fóru nikdy nebyl, nemám tam ani jeden příspěvek, ani jsem se tam nikdy v životě nezkoušel přihlásit. Jestli mají ještě nějaké jiné weby, to ani nevím, já lezl pouze na geocaching.com, ale až poté, co uběhl ten týden a už mě vlastně banují neoprávněně. :@
Mame posun, saman nevedomky priznal ze byl BAN opravneny, takze jsme snad dosahli.jeho napravy (ha ha):-)
Publikováno 06 srpen 2012 - 14:47
MA-FI-AN napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Ale ne, já jsem to z toho google překladače pochopil tak, že mám na týden zabanovaný účet na geocaching.com a že ten týden nesmím ani na jejich fórum pod tímhle účtem, že asi přístup na fórum zamknout nedovedou jsem z toho pochopil. Ale já na tom jejich fóru nikdy nebyl, nemám tam ani jeden příspěvek, ani jsem se tam nikdy v životě nezkoušel přihlásit. Jestli mají ještě nějaké jiné weby, to ani nevím, já lezl pouze na geocaching.com, ale až poté, co uběhl ten týden a už mě vlastně banují neoprávněně. :@
Mame posun, saman nevedomky priznal ze byl BAN opravneny, takze jsme snad dosahli.jeho napravy (ha ha):-)
Já si myslím, že na něj chudáka prostě jenom zapomněli:D
Nikdy nebudu balit lock´n´lock krabičky do smradlavých igeliťáků.
Pakliže chcete strávit jedno odpoledne v přírodě, doporučuji Divoké údolí
Publikováno 06 srpen 2012 - 20:38
Také už jsem to pochopil, před zlými kolegy se musím chránit větší anonymitou. Naštěstí jsou tu v menšině, věřím, že těch hodných a ochotných kolegů tu bude více.Pinokio.CZ napsal/a:
Univerzální rada je jednoduchá, na somrování PQ si tu na fóru zříd úplně jinak pojmenovaný účet, včetně emailu odlišného od registračního na GC.COM, sice bude úspěšnost nepatrně menší, ale před práskači tohoto typu tě to docela ochrání
Publikováno 06 srpen 2012 - 20:41
Hello,
Your account has been unlocked.
Sincerely,
Sandy
Community Relations Manager
Publikováno 06 srpen 2012 - 21:19
shaman3 napsal/a:
Jinak díky vám všem kolegům za vaše rady, zareagovali na můj email hned první pracovní den, takže můžu být asi spokojen.
Hello,
Your account has been unlocked.
Sincerely,
Sandy
Community Relations Manager
supeer, tak co, nechces si napsat o naky PQ?:-)
Publikováno 07 srpen 2012 - 5:07
Publikováno 07 srpen 2012 - 5:30
Publikováno 07 srpen 2012 - 5:40
Tak tak, loni jsem měl jednu chvíli také keš jako PMO (kvůli stížnostem ze strany revírníka na chování některých rádobykačerů). Ale pak se situace uklidnila a tak je keš opět i pro BM.Petman02 napsal/a:
Rok stará databáze je k ničemu. Situace se mění každý den
Mít databázi PM a zjistit, že odlovená keš je BM - no nenaštve to?
Publikováno 07 srpen 2012 - 6:04
Publikováno 07 srpen 2012 - 6:35
Publikováno 07 srpen 2012 - 6:39
Publikováno 07 srpen 2012 - 7:52
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 07 srpen 2012 - 7:56
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů