Citecka napsal/a:
Myslím, že momentální tažení proti sezonním disable je přehnané, jak od samozvaných kontrolorů, tak bohužel od reviewrů.
Zase jednou vyhrála forma (byrokracie, pravidla) nad obsahem.
On to atribut nevyřeší... kdo je paperless (a to si myslím už je hooodně kačerů), atributy vůbec nevidí. Je to škoda, ale dokud nebudou atributy GSem imlementované do GPX exportu (externí programy nejsou systémové, nic nevyřeší), dotud budou kačeři chodit na keše bez toho, že by si jich všimli.
Ono se také přemnožilo to odnášení keší na zimu. A je potřeba jasně dát najevo, že to dobře není a nemůžou se zakládat keše (nebo serie) dopředu s úmyslem na zimu krabici(e) odnést. A o tom je třeba mluvit!
Já se prosím nechci hádat a uznávám, že archivace je krok extrémní. Honu na keše se neúčastním, ale s postupem rw souhlasím. Keše, kde je zimní zámek potřeba mají jasnou výjimku a to nikdo nepopírá. Taky jsem přesvědčen, že kdo s Alexem bude slušně komunikovat a uvede trochu dobré argumenty, do konfliktu se nemůže dostat, problémy mají hádavci, kteří bohužel taky dokáží nejvíc křičet...
A určitě by bylo dobré zařadit atributy do PQ. Jinak já používám a:Drake a tam atributy mám.
Opět prosím nevytrhávat věty z kontextu. Netrolluju a na trollováni reagovat nebudu.
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.