logování earthkeše
Publikováno 17 leden 2013 - 15:47
Publikováno 17 leden 2013 - 15:50
sh1969 napsal/a:
Ahoj, neví někdo jak je to s logováním earthkeší? Mohu keš logovat pokud jsem na místě byl dříve enž byla zveřejněna (několik let zpět)? Pokud ano, jaké datum logu zvolit? Ostatní podmínky jako odpovědi a fotky mám. Je pravda že teď už foto není podmínkou?
Já osobně bych takovou keš nelogoval.
Publikováno 17 leden 2013 - 15:59
Publikováno 17 leden 2013 - 16:00
Publikováno 17 leden 2013 - 16:00
Publikováno 17 leden 2013 - 16:05
Publikováno 17 leden 2013 - 16:07
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 17 leden 2013 - 16:09
Tiskar94 napsal/a:
....Co se týče pohledu Groundspeaku, je tohle zakázané, ale třeba ti owner zalogovat se povolí.
Ukaz mi v pravidlech, kde zrovna toto GS zakazuje? Je to uplne stejne, jako bys tvrdil, ze GS zakazuje logovat mysterku, kterou jsi nevylustil. GS to je uprimne jedno!!!
Publikováno 17 leden 2013 - 16:22
Ne všechno je v pravidlech. Groundspeak totiž předpokládá, že většina lovců je čestných. Bohužel často se namísto toho setkáváme s větami typu "není to v pravidlech", jen ať si ten bod urvu.k-lord napsal/a:
Ukaz mi v pravidlech, kde zrovna toto GS zakazuje? Je to uplne stejne, jako bys tvrdil, ze GS zakazuje logovat mysterku, kterou jsi nevylustil. GS to je uprimne jedno!!!
Vím to, jelikož přesně tuhle věc jsem řešil po publikaci moji earthky. Namísto toho abych řekl že o tom v pravidlech nic není, jsem udělal něco, co bohužel napadne málokoho - zeptal jsem se na to Groundspeaku mailem. Odpověď přišla naprosto jasná - je nutné, aby se lovci na místo vydali po publikaci znova.
Naštěstí v okolí žádné takové urvobodaře nemáme, takže všichni kterých se to týkalo provedi popublikační návštěvu a žádné logy nemusely být smazány.
Publikováno 17 leden 2013 - 16:34
Publikováno 17 leden 2013 - 16:36
Publikováno 17 leden 2013 - 16:41
Tiskar94 napsal/a:
Ne všechno je v pravidlech. Groundspeak totiž předpokládá, že většina lovců je čestných. Bohužel často se namísto toho setkáváme s větami typu "není to v pravidlech", jen ať si ten bod urvu.
Vím to, jelikož přesně tuhle věc jsem řešil po publikaci moji earthky. Namísto toho abych řekl že o tom v pravidlech nic není, jsem udělal něco, co bohužel napadne málokoho - zeptal jsem se na to Groundspeaku mailem. Odpověď přišla naprosto jasná - je nutné, aby se lovci na místo vydali po publikaci znova.
Naštěstí v okolí žádné takové urvobodaře nemáme, takže všichni kterých se to týkalo provedi popublikační návštěvu a žádné logy nemusely být smazány.
To je od GS pekne a da se s tim jen souhlasit. Ale stejne tak ti GS rekne, ze mysterku musis nejdriv vylustit, multinu projit a wherigo odehrat. Realita je ale jina, ze? Myslim, ze zrovna ty o tom vis hodne.
Moje reakce nebyla na to, ze bych snad logovani po drivejsich navstevach schvaloval, ale na to, ze zadny takovy zakaz opravdu neexistuje. Kdyby byl, je v pravidlech. Ale i GS je jasne, ze to proste nelze kontrolovat.
Publikováno 17 leden 2013 - 16:45
k-lord napsal/a:
Je jen hlouposti ownera, ze zvoli otazky takove, ze mu je kaceri zjsiti na netu a nebo si odpovedi pamatuji jeste z minule navstevy. Navic, jak by kdokoli mohl zjistit, ze jsem na tom miste po publikaci earthky nebyl znova?
S prominutím, tenhle přístup se mi vůbec neíbí. Ale to je taky asi tak všechno, co s tím můžu (a chci) dělat

Je mi fuk, jak logují earthcache ostatní; bylo by mi fuk, jestli by to takhle dělali u mé earthcache. Ale osobně, i když jsem byl na řadě míst dříve, po publikaci earthcache jsem tam zajel znovu - teda pokud jsem chtěl logovat "nález". Earthcache mám rád, rád se na taková místa zajdu. Bod od klávesnice by mě netěšil - respektive, takový bod vážně nepotřebuji.
Publikováno 17 leden 2013 - 16:55
Publikováno 17 leden 2013 - 17:18
Publikováno 17 leden 2013 - 17:23
Publikováno 17 leden 2013 - 17:46

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 17 leden 2013 - 18:05

Publikováno 17 leden 2013 - 18:25
V Prokopském údolí na mě čekají ještě dvě nebo tři takové kešky. A těmi místy jsem prošel fakt mnohokrát. Nicméně stejně počkám, někdy si tam zajdu a pak zalogujii. V opačném případě mi jaksi uniká smysl této hry.Bubo_CZ napsal/a:
No vidíš, to mě vůbec nenapadlo logovat earthky zpětně.Jak tak koukám, tak bych jich "pár" po světě nasbírala. Teď si to jen srovnám v hlavě, protože jediné co mi na tom přijde divné je, že jsem tam byla v době, když jsem o GC vůbec nevěděla. Ale ve slabé chvilce si je možná zaloguju, pokud vygůglím odpovědi.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 17 leden 2013 - 18:42

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů