look_as napsal/a:
To lze zjistit velice snadno z katastralnich map. Zhruba behem 20 vterin.
Ale jo, on reviewer ma more volneho casu, tak co by si ty urady treba neobesel, neobvolal majitele pozemku, jestli maji ci nemaji s kesi problem atd.

Publikováno 03 duben 2013 - 11:40
look_as napsal/a:
Publikováno 03 duben 2013 - 11:46
Ano, jsme u jádra věci. Já si však nemyslím, že by měl někdo zajišťovat, aby všichni používali zdravý rozum. Jenom by měli všichni pochopit, že někdo ten zdravý rozum nepoužije, a zařídit se podle toho. Navíc, kde je záruka, že zrovna reviewer a všichni jeho betatesteři zdravý rozum použijí? Vytváří to v lidech falešný pocit bezpečí - vždyť ta keš byla betatestovaná, tak se mi přece nemůže nic stát. Stejně jsem to nakonec ve svém důsledku já, který se musí rozhodnout, jestli na tu skálu nebo do toho kanálu polezu, či nikoliv. Jenom já si ponesu případné následky svého počínání.k-lord napsal/a:
A jsme u jadra veci. Az zajistis, ze vsichni kaceri budou pouzivat zdravy rozum, tak betatesty opravdu potreba nebudou...
„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net
Publikováno 03 duben 2013 - 11:48
k-lord napsal/a:
look_as napsal/a:
Ale jo, on reviewer ma more volneho casu, tak co by si ty urady treba neobesel, neobvolal majitele pozemku, jestli maji ci nemaji s kesi problem atd.
Publikováno 03 duben 2013 - 11:50
Souhlas, v kanale se treba muzu necim nakazit. To betatester neotestuje. Stejne tak nezaruci, ze se prubezne nemeni situace.mh.mail napsal/a:
Ano, jsme u jádra věci. Já si však nemyslím, že by měl někdo zajišťovat, aby všichni používali zdravý rozum. Jenom by měli všichni pochopit, že někdo ten zdravý rozum nepoužije, a zařídit se podle toho. Navíc, kde je záruka, že zrovna reviewer a všichni jeho betatesteři zdravý rozum použijí? Vytváří to v lidech falešný pocit bezpečí - vždyť ta keš byla betatestovaná, tak se mi přece nemůže nic stát. Stejně jsem to nakonec ve svém důsledku já, který se musí rozhodnout, jestli na tu skálu nebo do toho kanálu polezu, či nikoliv. Jenom já si ponesu případné následky svého počínání.k-lord napsal/a:
A jsme u jadra veci. Az zajistis, ze vsichni kaceri budou pouzivat zdravy rozum, tak betatesty opravdu potreba nebudou...
Publikováno 03 duben 2013 - 11:57
Já si nemyslím že by reviewer měl poskytovat listing keše před zveřejněním "nějakému kačerovi" bez souhlasu ownera."O betatest může také požádat reviewer přímo nějakého kačera, který pro něj betatesty dělá, nebo ti některého doporučí."
Publikováno 03 duben 2013 - 11:59
Publikováno 03 duben 2013 - 12:01
co kdyby ses pod svoje texty podepsal svým pravý nickem, ty internetový hrdino?novakovic napsal/a:
Plně souhlasím s mh.mail. Reviwer Skupec silně překračuje své pravomoce a přidává si k funkcni reviewera ještě práva cenzora, korektora, soudce a ještě něco navíc.
Svými podivnými násilnými Barbienotesty dělá akorát víc škody než užitku.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 03 duben 2013 - 12:04
Pitrus napsal/a:
Tato diskuze začala 31.3.2013. Není snad ani překvapující, že hned 1.4.2013 bylo doplněno heslo Betatest na Wikipedii mimo jiné o tuto větu:
Já si nemyslím že by reviewer měl poskytovat listing keše před zveřejněním "nějakému kačerovi" bez souhlasu ownera."O betatest může také požádat reviewer přímo nějakého kačera, který pro něj betatesty dělá, nebo ti některého doporučí."
Publikováno 03 duben 2013 - 12:04
novakovic napsal/a:
Plně souhlasím s mh.mail. Reviwer Skupec silně překračuje své pravomoce a přidává si k funkcni reviewera ještě práva cenzora, korektora, soudce a ještě něco navíc.
Publikováno 03 duben 2013 - 12:05
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 03 duben 2013 - 12:08
První nadávka v celém vláknu - možná docházejí argumenty nebo chceš aby bylo toto vlákno zamknuto...Ty jsi vůl
Publikováno 03 duben 2013 - 12:09
Nevím pane doktore, možná byste s tím měl zažít jako první vy.dr.vota napsal/a:
Ostatním křiklounům bych doporučil omývat přirození vlažnou vodou, prý to pomáhá
Publikováno 03 duben 2013 - 12:12
dr.vota napsal/a:
Vůbec bych se nedivil, kdyby teď s reviewerováním praštil nejen Skupec, ale všichni naši revírníci...
Publikováno 03 duben 2013 - 12:13
Pitrus napsal/a:
První nadávka v celém vláknu - možná docházejí argumenty nebo chceš aby bylo toto vlákno zamknuto...Ty jsi vůl
Publikováno 03 duben 2013 - 12:14
Publikováno 03 duben 2013 - 12:15
look_as napsal/a:
dr.vota napsal/a:
Vůbec bych se nedivil, kdyby teď s reviewerováním praštil nejen Skupec, ale všichni naši revírníci...
Zopakuju uz jednou napsane: Reviewer je sveho druhu verejna osoba. Jako politik. A mel by tedy nejakou tu medializaci ustat.
A zaroven by mel umet zaujmout stanovisko a vysvetlit sve jednani, pokud vypada kontroverzne.
Publikováno 03 duben 2013 - 12:15
"vnucený betatest" - to je termín ze stejné kategorie jako "nutit luštit šifru" a "nutí lézt po skalách".novakovic napsal/a:
Publikováno 03 duben 2013 - 12:19
Skupec ti dal odpověď hned v prvním postu.look_as napsal/a:
dr.vota napsal/a:
Zopakuju uz jednou napsane: Reviewer je sveho druhu verejna osoba. Jako politik. A mel by tedy nejakou tu medializaci ustat.
A zaroven by mel umet zaujmout stanovisko a vysvetlit sve jednani, pokud vypada kontroverzne.
Publikováno 03 duben 2013 - 12:21
look_as napsal/a:
IMHO nevim o nicem, co bych nemohl prukazne dodat ja sam a co naopak muze dodat betatester.
Publikováno 03 duben 2013 - 12:23
micska napsal/a:
look_as napsal/a:
dr.vota napsal/a:
Stanovisko zaujal, chtěl další betatest, co se Ti na tom furt nezdá?
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů