GPS MAZE EUROPE
Publikováno 07 září 2013 - 20:42
Publikováno 07 září 2013 - 21:50
*
Publikováno 07 září 2013 - 21:58
Publikováno 08 září 2013 - 4:12
Aranyafëa napsal/a:
.... Jo a už jim prý někdo stačil štípnout vystavenou baterku...
....
S krádeží baterek se počítalo. Zmizí vždycky.
Publikováno 08 září 2013 - 7:36
Publikováno 08 září 2013 - 8:17
honza.h napsal/a:
Nejake info ohledne aktualni situace u stanu?
Před půl hodinou (cca něco před devátou), když jsem se vracela z CITA, tak docela slušná fronta a davy lidí proti mně, co šly do Stromovky.
Publikováno 08 září 2013 - 8:40
Publikováno 08 září 2013 - 8:43
Publikováno 08 září 2013 - 12:13
A nemáš černý auto s ještěrkou na čumáku? Že bysme před tou ambasádou stáli vedle sebe .....kralick. napsal/a: To SKYWALKER:
Copak bylo za problem? Parkoval jsem v noci nedaleko ambasady a v pohode...
Publikováno 08 září 2013 - 13:06
kapsa napsal/a:
A nemáš černý auto s ještěrkou na čumáku? Že bysme před tou ambasádou stáli vedle sebe .....kralick. napsal/a: To SKYWALKER:
Copak bylo za problem? Parkoval jsem v noci nedaleko ambasady a v pohode...
Ne ne... Cervene s jesterkou na zadku...
Publikováno 08 září 2013 - 17:46
Publikováno 09 září 2013 - 0:14
Publikováno 09 září 2013 - 1:40
Toniczech napsal/a:
Já hlavně fyzicky zúčastněným pořadatelům přeju, aby se po skončení a sbalení akce konečně v klidu zaslouženě prospali. Na zodpovídání zvídavých dotazů jistě dojde pak ještě dost a dost. Sám jsem na hubu padal cestou na nádraží už po té jediné komplet "proflámované" noci (no, přiznávám jich ošizených i těch pár předtím), ale, co je nějaké to návštěvnické vyčerpání proti tomu, co museli zakusit oni. Původně jsem myslel, že se na bludišti zdržím tak 3 hodinky, a nakonec jsem tam ze soboty na neděli strávil takřka "půlden" jak se mi na akci líbilo. Nádherný zážitek sám o sobě to byl - ani se mi nechtělo jít lovit do okolí cokolivěk dalšího...
Tonicku, MOC TI DEKUJI za skvely a prijemny nocni "mejzovy" rozhovor" !! Martin
Publikováno 09 září 2013 - 1:42
Dostal´s pusu? http://www.novinky.c...ruske-gaye.htmlSkywalker napsal/a:
Ha, mám výborný zážitek s parkováním u ruské ambasády
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 09 září 2013 - 6:41
*
Publikováno 09 září 2013 - 7:12
U velvyslanectví stálo v neděli odpoledne asi deset aut firmy PaCH, v jednom se dokonce otřásala klec s vlčákem, tak jsem si říkal, že mají asi geokačery na seznamu extrémistů. O té demonstraci jsem se dověděl až ze zpráv večer…Skywalker napsal/a:
Nee, byl to fikaně schovaný policista a ve skrtace - nechápal, co tam celou sobotu chodí lidí s telefony a proč mu tam pořád někdo leze do křoví
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 09 září 2013 - 7:27
Publikováno 09 září 2013 - 9:03
zvedavkanocni napsal/a:
Když už jste tam byli, taky jste je mohli podpořit.
Ale vážně, byla škoda, že u předávání ikonky MAZE bylo už hodně málo lidí - na vyhlašování cen byl plný sál a na závěr většina zdrhla, to se mi vůči pořadatelům zdálo mírně nezdvořilé.
Chápu, že keše volaly, ale......
Ono bylo nejake predavani ikonky? Hmm zase malickost, ktera byla zajimava ale v tom vsem megahumbuku zapadla. :-(
Publikováno 09 září 2013 - 9:12
zvedavkanocni napsal/a:
Když už jste tam byli, taky jste je mohli podpořit.
Ale vážně, byla škoda, že u předávání ikonky MAZE bylo už hodně málo lidí - na vyhlašování cen byl plný sál a na závěr většina zdrhla, to se mi vůči pořadatelům zdálo mírně nezdvořilé.
Chápu, že keše volaly, ale......
O žádném předávání ikonky nevím, kdy a kde to mělo být. Já jsem jen postřehl ofiko otevření GPS MAZE zástupci GS.
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 09 září 2013 - 9:36
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů