zvedavkanocni napsal/a:
Když už jste tam byli, taky jste je mohli podpořit.
Ale vážně, byla škoda, že u předávání ikonky MAZE bylo už hodně málo lidí - na vyhlašování cen byl plný sál a na závěr většina zdrhla, to se mi vůči pořadatelům zdálo mírně nezdvořilé.
Chápu, že keše volaly, ale......
Problém byl v tom, že nikdo nevěděl, co se vlastně bude dít a kdy. Chtěli jsme se zúčastnit slosování u fotosoutěže, ale bylo nám řečeno (ač v průvodci se psalo, že se hlasuje do 15:00), že hlasování skončilo v půl druhé a že to hlásili. Prostě časy se značně lišily od těch předepsaných, což nám (s tříměsíční kačerkou) dost zkomplikovalo život - čekali jsme na Bojánky, ale nedočkali jsme se, potřeba kojení přišla dřív. Stejně tak bych moc rád byl u rozhovorů s Jeremym a spol., ale už to prostě bylo v úplně debilní dobu. Kdyby tam ABBA a Beatles tajtrlíkovali až později (nebo alespoň kratší dobu), bylo by to lepší - většinu lidí stejně zajímala výstava CWG (cca 10 minut), výstava GC (10 minut pro normální a 30 minut pro opisovače kódů) a vyměňování CWG. Každý si obešel obchody, dal točenou kofolu a pak už nevěděl co dál. A tak se cizinci spakovali na cestu domů stejně jako prodejci z větších dálek.
Celkově mám z ME takový spíš neutrální dojem. Nebílovy ve mě nechaly dojem mnohem lepší (až na předražené občerstvení), Olomouc mě úplně nadchnul. Tady to už tak supr nebylo. Faktem je, že jsme z Prahy, takže jsme neměli moc co lovit okolo. Ale doprovodné eventy měly buď malou kapacitu nebo byly totální tahače peněz - království železnic, T5, mořský svět, vysílač... GPS MAZE byl samozřejmě bomba, ale kdo byl v cirkuse třeba v Olomouci, už neměl moc co objevovat. A zbývá cykloevent a sraz vozidel.
(Tím výše napsaným nechci říct, že si necením práci organizačního týmu. Sám bych do takový sebevraždy jako organizace podobné akce rozhodně nešel, vím že na to nemám. A spoustě rýpalů bych se nezavděčil ani sebelepším ME :-D)