No, já osobně miluji přírodu, rád cestuji, ale když mám čas, tak se doma otravuji s mysterkami, abych měl na svých cestách co lovit a přitom nadávám na to, co si zase na mě ti autoři vymysleli.. Vím, lovit to nemusím. Ale - jak poznám, co je to za mysterku, když to neotevřu. A když ji otevřu- tak mě zase zajímá, jak se to luští... I když často pak zjistím, co je to za kravinu...
Ale díky tomu, jak mám rád přírodu, řadím se raději k těm milovníkům přírody ;-).
Nejhezčí dovolená za poslední dobu byla letos na Slovensku... Za 14 dní nachozeno 230 km (a to do toho nepočítám 40 km co jsme nalítali po keškách při přejezdech autem, či večer v místech, kde jsme byli ubytovaní :-) ). Kupodivu i tady jsme až na 1 den po Dolnom Kubíně, kde kešky nestáli za moc, nacházeli spoustu kešek na nádherných místech... A většina byla TRADIČEK! to byla lahoda ;-). Ne jako tady, že když jedu někam, musím mít denní přípravu, abych si dopočítal kešky v okolí a pak stejně 3/4 dopočítaných stejně nejsou na trase, kterou plánuji...