Ještě dva hlasy, překročíme stovku a pak si dovolím prohlásit hlasování v neověřitelně postaveném testu za ověřené
Publikováno 09 listopad 2013 - 12:48
Bez čtení celého vlákna:
No test je horší než všechny ty bakalářky a diplomky co tu kdy byly Přepočet bodů je naprosto nesmyslný. Jen díky jedné E odpovědi (5 bodů) a nebo několik jiných odpovědích než A (1 bod) už člověk nemůže být "The Nature Lover / Milovník přírody".
Podle testu jsem "The Social Butterfly / Družič" což si překládám jako někdo mezi "The Nature Lover / Milovník přírody // The Traveler / Cestovatel" a "The Stats Geek / Blázen do statistik". Ale když vezmu to vezmu podle počtu odpovědí, tak jsem nastejno "The Nature Lover / Milovník přírody" a "The Puzzler / Luštič".
To je asi fakt důkaz špatného výzkumu a chyby metody
Publikováno 09 listopad 2013 - 23:10
Nevešla jsem se do žádné odpovědi ani u jedné otázky. Asi mi bude smazán účet a budu navždy zapovězena.
Publikováno 13 prosinec 2013 - 10:17
Milovníci přírody to vyhráli. Proč je ale potom kolem keší tolik odpadků?
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:groundspeak
Geocaching →
Hledám společnost →
GPS MAZE EUROPE - Velká BritánieZaloženo od Klaye , 12 úno 2016 event, groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Konec podpory času loguZaloženo od HaLuMa , 15 led 2016 groundspeak |
|
|
||
|
Geocaching →
Obecné →
Kešky na mapy.czZaloženo od Kreten8 , 10 zář 2015 groundspeak, mapa |
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Kolik emailů přes gc.com lze poslatZaloženo od Kvety , 31 srp 2015 groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Reviewer →
OdarchivaceZaloženo od willy 98 , 26 čec 2015 groundspeak, pravidla a 1 více... |
|
|
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů