Nedá mi to a musím sem napsat dnešní zážitek z lovu. Už jsem teda během geo-kariéry toho viděla dost, ale tohle bylo poprvé. Odskakuju si ze značené stezky na blízkou tradičku u rybníčku. Všechno v pohodš. Zalogováno a vracím se zpátky na červenou. Když v tom mé oko zahlédne na lavičce u rybníčka chlapce (?), který si provádí nezaměnitelné pohyby. Musím říct, že takhle rychle jsem od kešky snad nezdrhala. Naštěstí o kus dál po té značené už chodili lidi, tak jsem se trošku zklidnila, ale nebylo mi nejlíp. Asi dvakrát jsem vyrušila páreček, ale to nás bylo vždycky víc. Tohle byla premiéra. Osobně doufám, že i derniéra.
Teda Evčo, ty bys mu chudákovi nedopřála ani trochu radosti.
Venku je teplo, nemrzne, on si vybral hezké místo u rybníčku a ty pro něj nemáš ani trochu pochopení.
Ale vážně, taky bych mazala rychle pryč, i když jsem "pokročilý střední věk" a myslím si, že žádné nebezpečí už mi nehrozí. Jenže ono když pak někde čteš, že dvacetiletý znásilnil i sedmdesátiletou..... 
Moc bych nevěřila, že jsi měla podobný zážitek naposledy, kdybych tu měla vypsat, co všechno jsem při gc už zažila, je to na pěkných pár stránek. Pro jistotu: pepřák v kabele nezabere moc místa. Uvažovala jsem i o paralyzéru, ale mám obavy, že bych ho mohla použít na někoho se slabým srdcem nebo si ublížit sama, až se budu přehrabovat v kabele.