Z pozice cloveka, kteremu se nelibi chovani toho druheho. Kdyz vidim, ze ten druhy dela neco co odporuje slusnemu chovani, tak se jdu slusne zeptat, zda si je toho vedom a jake k tomu ma opravneni. Zadny odznak, placku ci povereni nemam ale to preci nepoterbuji k tomu, kdyz vidim, ze nekdo dela nejakou nepravost. Pak mam na vyber, bud se tvarim, ze nic nevidim (s cim vetsina lidi pocita) nebo zacnu jednat (s tim nikdo nepocita a tak na to neni pripraven). A ja vetsinou vyberu tu druhou moznost. Musim rict, ze jsem pres hubu zatim nedostal a ani mne ti dirky nikdo neposlal, a ani nepocitam, ze bych se dal k jakekoliv pomocne strazi.
No reknete sami co udelate, kdyz pujdete to lesni ceste a proti vam pojede osobni auto? Uhnete z cesty a budete nadavat ze tu nekdo jezdi autem, nebo ho zastavite a slusne se zeptate na povoleni vjezdu. Ja udelam to druhe a jelikoz dotycny jeste nikdy nemel povoleni vjezdu, tak ho otocim a vykazu z lesa. To by preci mel udelat kazdy!!
No kdyz potkam nekoho kdo k lesu patri (muze to byt i tremp) tak se rad zastavim a pokecam.
No jinak jsem myslim tezko zaraditelny clovek a tak o mne nikdo netusi kam patrim.