...Ještě bych to drobet rozvedl. Pro toho, kdo na keše chodí jen několikrát do měsíce, a dá jen pár kousků asi PM opravdu moc smysl nemá. Ale pokud hrajete často a jste aktivními uživateli, tady myslím není vůbec co řešit (Nechci se tu dohadovat, zda částka za PM členství je málo nebo moc - každý z nás má jiné finanční možnosti). Já osobně si neumím představit kolik času bych jako BM ročně trávil nad klikáním keší do navigace po jedné a nad dlouhým plánováním trasy každého výjezdu dopředu či hledáním/používáním různých "pirátských" programů, abych si tedy k PQ a dalším výhodám pomohl "nelegální/podvodnou cestou". Přijde mi jednodužší koupit si PM,ušetřit hromady času u počítače a ty peníze si vydělat - to jde totiž rychleji a dá to mnohem méně práce nežli věčně obcházet omezení Groundspeaku pro BM.....
já si zas neumím představit jít na krabičku, o které nic nevím, jen proto, že je pár metrů ode mě
ta spousta času, které trávím plánováním a zadáváním ručně každé krabičky do GPS po přečtení listingu a přípravou jednotlivých výletů, je už první polovina té radosti, která mě čeká při odlovu
To ale píšeš OT (o něčem jiném nežli já). PM mi nebrání naplánovat si výlet nebo přečíst listing keší, jen mi plánování mnohonásobně usnadní - mimochodem přečetl jsem listing všech kešek, které jsem kdy odlovil (včetně těch blbejch).....