Jsem jediný kdo tu funkci nikdy nevyužil?
Nejsi. Já doteď nevěděla, že něco takového vůbec bylo.
Ale já jsem spíš exot, geocaching děláme od roku 2010 a celou dobu vím, že je tam odkaz Benchmarks, ale dodnes netuším, k čemu to slouží...
Publikováno 02 říjen 2014 - 9:04
Ale já jsem spíš exot, geocaching děláme od roku 2010 a celou dobu vím, že je tam odkaz Benchmarks, ale dodnes netuším, k čemu to slouží...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 02 říjen 2014 - 9:09
Celou dobu vím, že je tam odkaz Benchmarks, ale dodnes netuším, k čemu to slouží...
Ehm... já taky nevim, co to je .
Publikováno 02 říjen 2014 - 9:15
Ehm... já taky nevim, co to je .
On nám sem určitě někdo hodí odkaz na Wiki.
Já si to tam samozřejmě přečetla, přesto stále nerozumím tomu, k čemu ten odkaz na geocaching.com slouží.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 02 říjen 2014 - 9:15
Přesně - taky jsem netušila, že něco takového na stránkách je...
Benchmarky se vyskytují jenom v USA, takže pro nás je to naprosto zbytečná záložka.
Publikováno 02 říjen 2014 - 10:30
Jo, proč to nevyhodí, když pro většinu uživatelů je ten odkaz zbytečný :-) Přitom v USA je jen něco přes 8% kačerů...
Mimochodem při zjišťování této informace jsem zjistil, že třeba v Německu je více jak polovina kačerů, co v USA a v USA jde jak v Německu, tak v USA i dalších "rozvinutých" státech ubývá založených keší... V ČR stále ještě založených keší přibývá... Zajímavé.
Publikováno 02 říjen 2014 - 18:38
Nevím jak v celém Německu, ale v Bavorsku keší přibývá rychleji než v Čechách. A Bavorsko je nejrozvinutější část Německa.
Publikováno 02 říjen 2014 - 18:47
Ja se tez hlasim, dodnes jsem nevedel ze neco podobneho existuje a tak mi to nebude schazet kdyz ani netusim kde to bylo.
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 03 říjen 2014 - 16:00
Ješte že nám to Česko v advanced search dělí na ty kraje. Je fakt, že přes bookmark je to rychlejší, ani se nemusím hlásit na GC. Počítám, že si na to zvyknu.
Publikováno 03 říjen 2014 - 17:16
Taky jsem to nikdy nepoužil. Občas jsem ale používal (pro Prahu) odkaz, který jsem někde opsal
http://www.geocachin...px?state_id=286
a teď koukám, že to generuje tenhle Advanced Search .
HW: Samsung Galaxy S3 Neo _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818
SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ GCDroid _ GDAK
Geocaching →
Hledám společnost →
GPS MAZE EUROPE - Velká BritánieZaloženo od Klaye , 12 úno 2016 event, groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Konec podpory času loguZaloženo od HaLuMa , 15 led 2016 groundspeak |
|
|
||
|
Geocaching →
Obecné →
Kešky na mapy.czZaloženo od Kreten8 , 10 zář 2015 groundspeak, mapa |
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Kolik emailů přes gc.com lze poslatZaloženo od Kvety , 31 srp 2015 groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Reviewer →
OdarchivaceZaloženo od willy 98 , 26 čec 2015 groundspeak, pravidla a 1 více... |
|
|
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů