REVIZ: abych rekl pravdu, tak jsem si nepamatoval (opravdu mi pise soukrome pomerne dost lidi) takze jsem se musel podivat a tvou zpravu dohledat. Podival jsem se i na mou odpoved a nejak nechapu souvislost s utracenim. Ano, ceny znam a realne NDI R2 se da realne sehnat za 1500 (a ne 1900 jako v CR), ale porad nechapu onen primer. Zkus mi najit jinou svitilnu, ktera nabizi minimalne ty same funkce a je levnejsi - me se to nepodarilo, ale nevylucuji, ze budes uspesnejsi.
Bohuzel s tebou opravdu
zasadne nesouhlasim, co se tyce porovnani IPC-1 a MH-C9000. Rozhodne to neni tak, jak se zde snazis podat, ze IPC-1 je neznackovy smejd a Maha je TOP produkt. Dle meho nazoru jsou TOP produktem obe dve tyto nabijecky, Preci jenom, kdyz se clovek podiva na "bezne ceny" u tech "beznych nabijecek", tak se dostava na cenu 99-400 Kc. Uz z ceny musi byt patrno (aktualne 1000 Kc u IPC-1 a 1500 Kc u Mahy), ze to opravdu neni ani levne, ani dvakrat placene. Dvakrat placena je mozna Maha, ktera realne (opravdu REALNE a vyuzitelne funkce) nenabizi nic na vic a stoji o 50% vic.
valecnik: velikostne to bude stejne +- stejne, jako IPC-1 a taktez si nemyslim, ze by to bylo nejak velke. Mozna pro nekoho, kdo cestuje na kole nebo vlakem a hlida kazde misto.
hrasek: