Publikováno 09 červen 2010 - 10:02
Publikováno 09 červen 2010 - 10:11
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 21 červen 2010 - 12:45
Publikováno 21 červen 2010 - 12:58
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 21 červen 2010 - 14:09
Publikováno 21 červen 2010 - 19:45
Publikováno 28 červen 2010 - 15:33
http://www.evolve.cz...ecocharger.html
EDIT: tak jsem to prostudoval a to si snad delaji z lidi srandu. Pry to nabiji proudem 50mA a maximalne 4 hodiny, potom se to automaticky vypne. Takze v realu to tam idealne natlaci 200mAh. :D:D
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 28 červen 2010 - 16:07
Publikováno 28 červen 2010 - 16:19
Publikováno 28 červen 2010 - 17:06
Publikováno 28 červen 2010 - 17:18
Publikováno 28 červen 2010 - 17:20
• maximální kapacita pro každou ze 4 dobíjených baterií je 2700 mAh
Mimochodem v textu se dokonce nekolikrat pise o dobijeni alkalickych baterii a ne regeneraci:
Díky patentem chráněnému systému dokáže nabíjet i jednorázově použitelné alkalické baterie. Mikroprocesorem řízené dobíjení jednorázových alkalických baterií aktivuje chemický procesy, zvyšuje napětí a prodlužuje jejich životnost, až 20 dobíjecích cyklů v závislosti na stavu baterie.
pro dobíjení AA a AAA alkalických/Ni-MH/Ni-Cd baterií
Publikováno 28 červen 2010 - 17:58
Publikováno 28 červen 2010 - 18:02
ProKesTom napsal/a:
Jinak ... od primárních alkalických článků existují odvozené akumulátory, někdy nazývané alkalické. Což není správný název, protože všechny běžně používané tužkové a pod. akumulátory jsou alkalické (s olověným bych se tahat nechtěl). Někdy se jim říká RAM články. Mají napětí 1,5V. Mohou se nabíjet i vybíjet jen velmi slabým proudem, ale netrpí samovybíjením (ne, není to ReCyko, Enelop,...). Tyto akumulátory lze dobíjet, ale speciální nabíječkou - jejich napětí nesmí překročit určitou hodnotu.
Ty jsem míval, nechal nám je doma jeden Američan - ale existovala k nim akorát U.S. 110 V dobíječka. Ani nevím, kde skončila.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 28 červen 2010 - 18:03
Publikováno 28 červen 2010 - 18:04
"2v1:
• regenerátor alkalických baterii AA/AAA
• dobíječka nízkokapacitních akumulátorů AA/AAA"
A zadna ze tvych citaci to nijak nevyvraci. Staci se nad tim vsim zamyslet, pouzit mozek, dat si jedno a jedno dohromady, a musi ti byt jasne, ze tohle cele je jen jedna velka ptakovina!
Proste zadne sofistikovane zazraky, proste tam maji zdroj 50mA a to tam perou. Takovy proud zadne baterce neublizi natolik, aby jim vybouchla, ale pro jistotu to jeste omezi ctyrmi hodinami, co kdyby, ze?
Sam se divim, ze nad touhle neuveritelnou pitomosti vubec diskutuji. A hada se o ni uz vubec nehodlam.
Publikováno 28 červen 2010 - 18:05
Publikováno 28 červen 2010 - 22:01
Publikováno 29 červen 2010 - 6:55
Publikováno 29 červen 2010 - 7:01
JeanPierre12 napsal/a:
ta nabiječka je předražený počin, ale dávno jsem četl, že výrobci neuvádějí úplnou pravdu ohledně alkalických článků a leta letoucí mám uložený odkaz, který jsem ale nikdy nezkoušel v praxi
http://www.afrotechm...eries/batts.htm
To jak jsme si nabijeli baterky z digitalek si snad pamatuje kazdy... kdo to ale prepiskl tak tomu se nafoukla a nestla vratit anebo rovnou vybouchla. Nechtel bych uklizet svincik co udela AA ne 9V.
Ten clovicek z toho odkazu neuvadi skoro zadna cisla, ale s tema 530mA je to nesmysl. Takovouhle zatez Alkalicka 9V vydrzi stezi jednotky minut.
Dalsi podivnost je vybijeni AA proudem 330mA po hodiny a hodiny. Pri tomhle proudu to Energizer vzda po 4hodinach. Kdyz se ale necha odpocinout tak se zase budou tvarit docela pouzitelne a to i bez nabijeni. Nikde v tom svem povidani nepise ukoncovaci vybijeci napeti. Nema to smysl. Fakt ne...
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, doporučení
Geocaching →
Oznámení →
CITO SKOKY 2016 - Jaro (pozvánka na event)Založeno od dílna u mnicha , 31 bře 2016 cwg, event, logbook, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Wherigo →
Mapa do aplikace WhereYouGo, kde ji umístitZaloženo od weiski , 03 bře 2016 doporučení, wherigo |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
LenovoP70 bez kompasuZaloženo od reccal , 31 led 2016 doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
ScotlandZaloženo od sadmanwholikesblues , 17 led 2016 doporučení, garmin, mapa |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Mapy zahraničí (konkrétně Kuba) - jak získat, nacpat do GPS apod.Založeno od Stavnatka , 13 led 2016 garmin |
|
|
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů