Přejít na obsah

Fotka

Baterie best of

garmin doporučení

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1337 odpovědí na toto téma

#461 pgnext

pgnext

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 14:13

garfield napsal/a:

Jěště taková drobnost k zamyšlení na závěr. Jak to kruci dělají ty družice na oběžné dráze? Baterie se jim dobíjejí v pravidelném slunečním cyklu a dost pochybuji o tom, že jsou před tím vybité do nuly ;)

Třeba je to tím, že používají speciální články, o kterých ani nevíme (např. http://www.hybrid.cz...apacity-baterii)
  • 0

#462 jt-k

jt-k

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 17:07

Mám problém s SANYO NiMH 2700 HR-3U. Při nabíjení ledka bliká, což tuším znamená, že se pokouším nabíjet baterii, kterou nabíjet nelze. Sloužili velmi pěkně a ani ne dlouho. Na vině bude patrně poslední použití v noname blesku. Lze s tím něco udělat, nebo je čeká poslední recyklovací cyklus v místě zpětného odběru? Moje nabíječka Gp PowerBank nemá žádné pokročilé funkce vybití a pod. Díky.
  • 0

#463 Gorole

Gorole

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 17:29

jt-k napsal/a:
Mám problém s SANYO NiMH 2700 HR-3U. Při nabíjení ledka bliká, což tuším znamená, že se pokouším nabíjet baterii, kterou nabíjet nelze. Sloužili velmi pěkně a ani ne dlouho. Na vině bude patrně poslední použití v noname blesku. Lze s tím něco udělat, nebo je čeká poslední recyklovací cyklus v místě zpětného odběru? Moje nabíječka Gp PowerBank nemá žádné pokročilé funkce vybití a pod. Díky.

Ty, mě to taky dělalo a nakonec jsem zjistil že je nabíječka v čudu.

Taky jsem myslel že jsou baterky v kadmiovém nebi, a ona ty byla nabíječka. :(

Další věc je jak dlouho jsi baterky používal. Zkus vyzkoušet jiné baterky :)
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#464 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 841 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 17:39

Znám to, taky mi bliká (asi totožná nabíječkahttp://shop.emos.cz/...20-4xgp2500-mah) ledka u nejsilnějších aku 2650 mAh, že to jako nejde, tak je dobíjím natvrdo v nějaké staré nabíječce od Varty, které hlídám čas.
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#465 jt-k

jt-k

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 18:20

Gorole napsal/a:

jt-k napsal/a:

Ty, mě to taky dělalo a nakonec jsem zjistil že je nabíječka v čudu.

Taky jsem myslel že jsou baterky v kadmiovém nebi, a ona ty byla nabíječka. :(

Další věc je jak dlouho jsi baterky používal. Zkus vyzkoušet jiné baterky :)

Jiné dobíjecí to pochopitelně nedělají (GP 2500)... Takže myslím, že nabíječka je z obliga.
  • 0

#466 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 19:25

Nemas nekoho znameho s IPC-1, ze by se na ne zkusil podivat, na ty clanky?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#467 HEC Team

HEC Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 21:32

Neda mi to, nepodelit se s vami o moje zjisteni. Vyzkousel jsem jiz nekolik vyrobcu a typu aku AA a nejvic se mi osvedcila kombinace SANYO HR-3U 2700 jako hlavni a SANYO Eneloop 2000 jako zalozni. Oboje mam z DX za celkem prijemnou cenu a i podle IPC-1L jsou v pohode. K tomu IPC a predchozimu prispevku: koupil jsem tuto skvelou nabijecku nedavno a uz se mi zacinaji hromadit aku od znamych abych je overil a ozivil :D
  • 0
Michal, leader of the HEC Team.

#468 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2010 - 21:03

Prave mi jeden znamej poslal fotografie, co mu provedla jeho nabijecka Hama VarioCharger S:

Vložený obrázek Vložený obrázek Vložený obrázek
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#469 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2010 - 22:04

kvalitka... hádám, že to mělo tak 120°C ty články
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#470 Ladvanice

Ladvanice

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 406 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2010 - 22:42

Kasický GP exibicionisti radi se svlékaj, ja měl ke konci životnosti taky 2 GP2500 nahatý:)
  • 0

#471 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2010 - 6:56

fremen.cz: asi tak. Ladvanice: obavam se, ze toto naprosto svedci o necem jinem - o tom, ze je nabijecka smejd, ktery nepouziva ani teplotni cidla a ze to do clanku pere takovy A, kvuli kterym se ten clanek prezahreje, coz ma za nasledek tohle "svleceni".
  • 0

#472 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2010 - 20:26

HEC Team napsal/a:
Neda mi to, nepodelit se s vami o moje zjisteni. Vyzkousel jsem jiz nekolik vyrobcu a typu aku AA a nejvic se mi osvedcila kombinace SANYO HR-3U 2700 jako hlavni a SANYO Eneloop 2000 jako zalozni. Oboje mam z DX za celkem prijemnou cenu a i podle IPC-1L jsou v pohode.

K tomu IPC a predchozimu prispevku: koupil jsem tuto skvelou nabijecku nedavno a uz se mi zacinaji hromadit aku od znamych abych je overil a ozivil :D

eneloope jsou v cechach za 55-60 kus, netreba DX a navic mas zaruku, zrovna jsem na to dnes koukal...
  • 0

Zanikle vesnice/obce
KML soubor pro zobrazeni v maps.google.com nebo Google Earth

http://

#473 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 13:20

kdyby ještě někdo neměl pořádnou nabíječku...

http://www.alfacomp....
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#474 pavloz

pavloz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 13:50

Mi se v blesku osvedcily sanyo eneloop 2000 ( http://www.alfacomp....14007C000000BNJ ) Vzhledem k tomu, ze treba pri foceni, kde v kuse blikam (treba svadby), pri vymne obcas skoro neudrzim baterky v ruce, jak jsou horke, tak si dovolim soudit, ze nebudou spatne. Ale v GPS asi vybijeci charakteristika bude krapet jina ;) Nabijim je FK Technics IPC-1L ( http://www.alfacomp.... ) Jeste mam nejake zalozni "noname" tusim ze CamPlus 2500, jedna stala cca 30,- v GME. U nich moc neresim vzhledem k cene, kolik vydrzi, ale po cca 20 nabitich mi prijdou porad OK. Taky jsem mel GP2700, ale po docela kratke dobe mi ve ctverici odesla 1 baterka. Jeste jedna zkusenost. Nasel jsem par starych NiCd clanku, lezely nekolik let ve sklepe v krabici. IPC-1 je odmitla nabit. Tak jsem je dal na chvili do stare nabijecky, ktera umi jen konstantni proud. Pak uz v IPC-1 nabit sly a po naformatovani nabijeclka ukazala temer nominalni kapacitu :D
  • 0

#475 kmenicka

kmenicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 16:03

Já mam osvědčené nabíjecí baterky od firmy Sanyo ni-mh 2700. Moje GPS s nimi vydrží nějakých 10 dní - tedy cirka 20 hodin.
  • 0

#476 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 19:17

fremen.cz napsal/a:http://www.alfacomp....

Pár korun, ale hodí se. Dík, třeba konečně pořídím něco normálního. :))
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

#477 tatra

tatra

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 19:38

já kupuju z číny nabíjecí 2500mah za 15,-/ks. V oregonu vydrží na plný svit displaye a navigací 2 hodiny.
  • 0

#478 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 19:50

LOL, tak to si delas srandu ne? GP 2700 vydrzi v pohode celej den.
  • 0

#479 tatra

tatra

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 19:55

GP jsou značkové..tyhle jsou neznačkové, bez potisku(i poměr cen je velmi výrazný) a navíc číňani napíšou cokoliv - klidně i 10 000 mah :-D. jinak samozřejmě mám i klasiky gp 2700 :-).
  • 0

#480 Gorole

Gorole

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 20:00

Já jsem spokojeny s bateriemi POWEREX 2700 mAh ;-)
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, doporučení

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama