groundpeak spustil wherigo
Publikováno 18 leden 2008 - 7:30
Vancosi napsal/a:
Ono se zatím nenašlo příliš nadčenců ani na světě, ty cartige opravdu nepříbývaj nijak závratným tempem a většina z těch co přibyly, mě připadají jako pouhé pokusy.
ono to asi nikomu moc poradne nefunguje, tam bych videl hlavni problem
(dandrovi treba player kolabuje ve chvili, kdy do nej nahraje cartridge)
u meho mda nastal posun s novou verzi jedine v tom, ze zatimco predtim se to cele kouslo na uvodni obrazovce, ted se to kousne na stejnem miste, ale stihne to napsat, ze hleda gps
Publikováno 18 leden 2008 - 8:54
Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo
Publikováno 18 leden 2008 - 9:34
Publikováno 18 leden 2008 - 10:25
Wizard trochu pomůže. Ale spíš udělat si obrázek jak to vlastně funguje. Včera jsem to zase zkoušel a snad jsem se dostal zase o kousek dál, ale jde to pomalu. Asi vezmu některou svou multi a budu k ní zkoušet vyrobit cartrige. Jen na to není moc času.marekl napsal/a:
Návod není, ale zkuste Wizard.
Publikováno 18 leden 2008 - 10:50
chipoliny napsal/a:
... stručný návod na tvoření cartridge. ... narazil jsem na problém s tvořením zón. :(
na jaky problem konkretne?
obecne - Zones - kliknes na Add, otevre se nove okno, zadas jmeno.
pak Zone Points - Original Point - Set... - zadas souradnice
pak tlacitko Generate Points a zadas velikost oblasti (tusim, ze kdyz zadas 10m, tak vysledny ctverec bude 20*20m)
... nebo tam ty body muzes naklikat rucne popr. doeditovat ty vygenerovane, pokud chces jiny tvar zony nez severojizne orientovany ctverec, minimalne tri body.
Distance Range - v jake vzdalenosti od zony se tato objevi v playeru (-1 = zona je viditelna furt)
Proximity Range - v jake vzdalenosti od zony se muze spustit prislusna udalost, prirazena k zone v zalozce Events
v zalozce Events uz pak urcujes, co se v te zone bude dit, nejake zaklady lze vysledovat z te cartridge z Wizarda.
nebo tu je ke stazeni nase testovaci cartridge: sportpark
Publikováno 18 leden 2008 - 11:33
Publikováno 18 leden 2008 - 12:06
http://vancosi.blog....1/wherigo-navod
Publikováno 18 leden 2008 - 13:18
Jménem tupců ti děkuji za tvůj počinVancosi napsal/a:
Rozhodl jsem se soustředit poznatky na jednom místě. Takže pomozte vytvořit návod na build. Já to tam budu postupně vkládat.
http://vancosi.blog....1/wherigo-navod
Publikováno 18 leden 2008 - 17:16
To je ta hláška
Error Reading Cartrige.
System.AplicationException:.......... *.lua:241:attempt to index global ´ztask´ (a nil value)
Publikováno 18 leden 2008 - 17:36
Publikováno 18 leden 2008 - 17:41
To prostředí En/US mám nastavený od samého začátku, bez toho nešlo otevřít vůbec nic. Také se obávám že budu muset začít od začátku. Ale to skoro bere chuť s tím něco dělat. Poučení pro příště: ukládat pod jiným jménem vždy po pár změnách.hrafnain napsal/a:
Jestli jsi to zavrel a nejde to znovu otevrit, tak se obavam, ze budes muset zacit znova (a znova, jako ja, dokud jsem nemel nastavene to en-us prostredi
Publikováno 18 leden 2008 - 18:00
Publikováno 18 leden 2008 - 18:25
To je také řešení, ale když toho pak je víc, tak se ta chyba těžko hledá.hrafnain napsal/a:
spis nezavirat rozdelany projekt, dokud nejde zkompilovat bez chybovych hlasek.
ale tezko rict, je to fakt dosti komplikovane
Publikováno 18 leden 2008 - 22:44
Publikováno 21 leden 2008 - 21:41
Publikováno 21 leden 2008 - 21:49
Publikováno 21 leden 2008 - 21:52
Publikováno 21 leden 2008 - 21:58
Tak to jsme stejně daleko... S tím Wizardem to vůbec nejde. Tak si upravuji cartridge , co zveřejnili plzeňáci. Přepsal jsem si souřadnice, dal vlastní obrázky a marně se pokouším přidat povídání... GRRRR :@marekl napsal/a:
Já vždycky skončím na Wizardu, který mi nevezme zadání zóny pomocí adresy
EDIT: Teď jsem se snažil nastavovat podmímky, co se stane když... A to je teprve maso Nechápu, proč je to tak složitě udělané...
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů