Garmin Colorado
Publikováno 09 March 2008 - 20:47
Publikováno 09 March 2008 - 22:21

Publikováno 09 March 2008 - 22:32

Publikováno 10 March 2008 - 9:53

Publikováno 10 March 2008 - 10:20
Pokud to v přístroji nejde, určitě to jde při připojení Colorada na PC. Je to v adresáři Garmin/GPX/bozole napsal/a:
Ahoj,měl bych taky dotaz,když uložím aktuální trasu do Colorada,tak po jejím rozkliknuti v prošlých trasách mi to ve volbách nabízí jen zobrazit na mapě a výškový profil,nevíte jak ji vymazat?Zatím jsem na to nepřišelJinak jsem o víkendu otestoval držák na kolo,po celodenním ježdění terénem se to ani nehlo,zatím
Edit: Jaký sis pořídil držák? Ten na ty dvě stahovací pásky?
Publikováno 10 March 2008 - 10:37
Publikováno 10 March 2008 - 11:18
bozole napsal/a:
Ahoj,měl bych taky dotaz,když uložím aktuální trasu do Colorada,tak po jejím rozkliknuti v prošlých trasách mi to ve volbách nabízí jen zobrazit na mapě a výškový profil,nevíte jak ji vymazat?Zatím jsem na to nepřišelJinak jsem o víkendu otestoval držák na kolo,po celodenním ježdění terénem se to ani nehlo,zatím
Nastavení/prošlé trasy/volby/vymazat aktuální trasu
Publikováno 10 March 2008 - 11:26
malahavranice napsal/a:
bozole napsal/a:
Ano takhle jde vymazat aktuální trasa. Ale podle toho co bozole psal, si myslím, že chtěl vymazat uloženou aktuální trasu.
Ale možná jsem to jen špatně pochopil.

Publikováno 10 March 2008 - 11:29
malahavranice napsal/a:
bozole napsal/a:
To jsem zkoušel,ale to mě vymaže aktuální trasu,tj.ještě před uložením.Když ji uložím a potom rozkliknu prošlé trasy v profilu,tak pod aktuální trasou mám ty uložené a ty mě nejdou vymazat,resp.nabízí to jen to co jsem psal.Večer vyzkouším co radil mlog.
Publikováno 10 March 2008 - 11:35
mlog napsal/a:
malahavranice napsal/a:
bozole napsal/a:
Ano takhle jde vymazat aktuální trasa. Ale podle toho co bozole psal, si myslím, že chtěl vymazat uloženou aktuální trasu.
Ale možná jsem to jen špatně pochopil.
Jj,přesně tak jsem to myslel,vyzkouším a dám vědět

Publikováno 10 March 2008 - 11:39
Publikováno 10 March 2008 - 11:50
Mikecood napsal/a:
no, myslím, že uložená aktuální trasa se dá vymazat jen přes PC, je v drive:\Garmin\GPX\Archive\Saved.gpx
Vzhledem k tomu, že při uložení aktuální trasy ti to nabízí název složený z datumu a nějakého šestičíslí, tak bych tu uloženou trasu hledal pod tím názvem a ne soubor Saved.gpx
Publikováno 10 March 2008 - 11:57
Publikováno 10 March 2008 - 12:10
mlog napsal/a:
Mikecood napsal/a:
no, myslím, že uložená aktuální trasa se dá vymazat jen přes PC, je v drive:\Garmin\GPX\Archive\Saved.gpx
Vzhledem k tomu, že při uložení aktuální trasy ti to nabízí název složený z datumu a nějakého šestičíslí, tak bych tu uloženou trasu hledal pod tím názvem a ne soubor Saved.gpx
Tak pánové,moc díky,vyzkoušeno a smazáno,je to jak píše mlog.
Dík
Publikováno 10 March 2008 - 12:10
Mikecood napsal/a:
jo ted jsem si to taky uvědomil, omlouvám se...co to teda je ten Saved.gpx?
To by snad (bez záruky) mělo být to, co je v přístroji nazváno aktuální trasa, tedy to před uložením.
Pokud vládneš angličtinou, už několikrát jsem sem já i další dávali odkaz na http://garmincolorado.wikispaces.com i když i tam občas v některých věcech tápou

Publikováno 10 March 2008 - 13:24
Publikováno 10 March 2008 - 22:48
Luckyn napsal/a:
Jo přišel někdo na to jak nastavit podsvícení desplaye tak, aby si to pamatoval neřád i po dalším zapnutí? Alespoň mě se pokaždé zapne bez podsvícení.díky
S Coloradem si hraju uz tyden a na tohle jsem a) neprisel a b ) jsem nekde cetl, ze to opravdu nejde

Publikováno 12 March 2008 - 9:13
Publikováno 12 March 2008 - 9:37
Mne napada jedine moznost, ze mas ve zkratkach na prvni pozici "ulozit trasovy bod" a tudiz to nabiha jako prvni volba po startu- jinak nevim, mne to nedela.jajin napsal/a:
Zdar, jeste mne trapi jedna vec (teda ono jich je vic, ale to ma asi kazdy), na kterou jsem zatim neprisel a to, ze po kazdem zapnuti mi Colorado pise "Vase aktualni pozice byla uspesne ulozena jako trasovy bod XXX" Pod tim tlacitka Hotovo,Upravy,Zrusit ale at dam cokoliv tak se stejne ulozi mezi trasove body a tato hlaska se cca 10x zobrazi znovu nez me to pusti na default stranku.
Zanedbal jsem neco v nastaveni nebo je to fw bug? Dost me to toci. Diky.
Publikováno 12 March 2008 - 9:40
SUPER, to je ono, takova blbost. Diky.malahavranice napsal/a:
Mne napada jedine moznost, ze mas ve zkratkach na prvni pozici "ulozit trasovy bod" a tudiz to nabiha jako prvni volba po startu- jinak nevim, mne to nedela.jajin napsal/a:
Zdar, jeste mne trapi jedna vec (teda ono jich je vic, ale to ma asi kazdy), na kterou jsem zatim neprisel a to, ze po kazdem zapnuti mi Colorado pise "Vase aktualni pozice byla uspesne ulozena jako trasovy bod XXX" Pod tim tlacitka Hotovo,Upravy,Zrusit ale at dam cokoliv tak se stejne ulozi mezi trasove body a tato hlaska se cca 10x zobrazi znovu nez me to pusti na default stranku.
Zanedbal jsem neco v nastaveni nebo je to fw bug? Dost me to toci. Diky.

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů