Tohle u mne funguje spolehlive - v auto rezimu nastavit navigaci na kes, vede po silnici, az to dale nejde autem, prepnu na gk rezim a tady pokracuje nejdriv po pesine a pak lesem...Luckyn napsal/a:
...
2) Kdyz mam ulozeke GPX soubor a chci navigovat na danou kes, v profilu automotive tak me to nevede po silnicich, ale jen ukaze nejblizsi primku kudy ke kesi a to je cele. Cekal jsem, ze kdyz dam navigovat na kes a prepnu na profil pro auto tak me zacne vest po silnicich. U POI bodu mi to tak slo.

Garmin Colorado
Publikováno 22 březen 2008 - 22:40
Publikováno 22 březen 2008 - 22:44
Jo, podsviceni mne taky stve, zejmena kdyz po zapnuti nevidim vubec nic.Slapator napsal/a:
Kopis: Mně to čas drží, mám 2.4 firmware a v pohodě.
All: ZAtím jsem narazil na dva problémky. 1/Trochu mě vadí, že musím nastavit podsvícení po každém zapnutí, asi je to záměr, ale aspoˇm by to hli dát jako volitelnou feature. Nebo dělám něco blbě? 2/ Většina listingů u kešek nahraných přímo z GC.com se mi zobrazuje i s HTML kódem, dělám něco blbě nebo je to bug? Jinak s Coloradem spokojenost, koupil jsem na elektrogalerie.biz za 11.850, dá se s nima celkem dobře smlouvat
U listingu se zobrazuji html tagy jenom u vlozenych nadpisu a jinych zvyrazneni.
Publikováno 23 březen 2008 - 10:41
Publikováno 23 březen 2008 - 11:18
3/10/08: Sometimes when you select a cache the navigation tools don't work (i.e. the bearing pointer doesn't activate and the data fields are blank) even through the pink line is visible to the cache. It is not clear what causes the unit to get into this state (it doesn't seem to be cache specific), some users report that a soft reset clears the issue. More data needed. (2.4)
3/21/08: Many reports from users on the forum with the "broken navigation to a cache" issue. Most seem to using geocaching mode (goto next geocache). Once the condition happens it seems to affect some caches not all. Hard reset clears the issue. Some reports that deleting all gpx files, restarting, and reloading fixes the issue.
Publikováno 23 březen 2008 - 11:21
Publikováno 23 březen 2008 - 11:57
MilanoXTeam napsal/a:
Tak se mi bug v navigování na kešky objevil taky. včera jsem si vygeneroval gpx opavských keší a dneska mi z 10-ti fungovala správně jedna. U ostatních se neobjevila šipka kompasu. Listingy, hinty a navigace podle mapy fungovala OK, ale geokompas neukázal šipku ani vzdálenost.
Tak to vypadá, že postup:
1) připojit colorado a smazat gpx (všechny)
2) zapnout colorado bez gpx souborů¨
3) připojit colorado a nahrát nové gpx
funguje.
Snad tuto chybku opraví v novém firmware...
Publikováno 23 březen 2008 - 11:58
Zed napsal/a:
Zajimalo by mne co vsechno navic se mi v coloradu objevi pri registarci Premium Member na CG.com?
Je mozny si tam pak precist kompletni popis cache? včetně vsech souradnic a vypoctu u multicache?
Nebo jak to resite vy?
Pokud do GPS nahraješ GPX soubor z geocaching.com, tak tam máš i popis keše a hint...
Publikováno 23 březen 2008 - 15:08
MilanoXTeam napsal/a:
Zed napsal/a:
Zajimalo by mne co vsechno navic se mi v coloradu objevi pri registarci Premium Member na CG.com?
Je mozny si tam pak precist kompletni popis cache? včetně vsech souradnic a vypoctu u multicache?
Nebo jak to resite vy?
Pokud do GPS nahraješ GPX soubor z geocaching.com, tak tam máš i popis keše a hint...
Tak se mi to povedlo, ale pokud ten popis moc dlouhej tak se tam nevejde a je to cely stejne uplne na prd. Navic je to neprehledny kvuli html tagum v textu. Nedoreseny!
Publikováno 23 březen 2008 - 18:52
Tak se mi to povedlo, ale pokud ten popis moc dlouhej tak se tam nevejde a je to cely stejne uplne na prd. Navic je to neprehledny kvuli html tagum v textu. Nedoreseny!
Ty html tagy se mi u GPX z PQ nikdy neobjevily. Jen jednou jsem stahoval GPX nově založené kešky jako kusovku "send to GPS" a tam byl problém.
Chyba s nezobrazením šipky ke keši se mě poprvé objevila včera a dnes se mi to stalo zas jednou. Mezi tím cca 10 nálezů v pořádku. Tak jsme šli podle šipky na normální mapě a postupně jsem mapu přibližoval. No a s měřítkem 5m byly nálezy snadné.
Publikováno 24 březen 2008 - 18:12
Publikováno 24 březen 2008 - 18:39
co to je z PQ a jak se to dela? Umim to nahravat jenom po jedny z GC.com. Muzes mi to vysvetlit. Klidne na SZ at to tady nezaneradujeme. Diky.mysakf napsal/a:
Ty html tagy se mi u GPX z PQ nikdy neobjevily. Jen jednou jsem stahoval GPX nově založené kešky jako kusovku "send to GPS" a tam byl problém.
Publikováno 24 březen 2008 - 19:51
Zed napsal/a:
co to je z PQ a jak se to dela? Umim to nahravat jenom po jedny z GC.com. Muzes mi to vysvetlit. Klidne na SZ at to tady nezaneradujeme. Diky.
http://geowiki.hidde...iki/PocketQuery
Publikováno 24 březen 2008 - 21:31
Publikováno 24 březen 2008 - 23:01
MilanoXTeam napsal/a:
MilanoXTeam napsal/a:
Tak se mi bug v navigování na kešky objevil taky. včera jsem si vygeneroval gpx opavských keší a dneska mi z 10-ti fungovala správně jedna. U ostatních se neobjevila šipka kompasu. Listingy, hinty a navigace podle mapy fungovala OK, ale geokompas neukázal šipku ani vzdálenost.
Tak to vypadá, že postup:
1) připojit colorado a smazat gpx (všechny)
2) zapnout colorado bez gpx souborů¨
3) připojit colorado a nahrát nové gpx
funguje.
Snad tuto chybku opraví v novém firmware...
Tak to musim hned testnout, protoze to me stvalo jako blazen jsem si nahral kese a pak je vsechny stejne prepisoval do POI bodu uuf to me stvalo jako... Tak pokud to jde resit takhle krkolamne, tak zatim budiz. uuf
Publikováno 24 březen 2008 - 23:24
Publikováno 24 březen 2008 - 23:52
Publikováno 25 březen 2008 - 10:01

Publikováno 25 březen 2008 - 10:12
Jediná šance, jak v coloradu umazat uživ. waypointy je smazet je všechny přes toho "Správce bodu" v menu Colorada a pak znova přenést do GPS body z MapSource, nebo nakopírováním GPX souboru (usr waypointy lze dát i jako gpx soubor přímo na colorado, pak se každým restartem provede update automaticky. Jen je potřeba o tom vědět a nedivit se pak, co to dělá

marekl napsal/a:
...
Kam se ukládají: všechny budou v Current.gpx
Hromadné mazání: hledej něco jako Správce bodu v nabídce Jiné (nebo Ostatní). Ale lze mazat jen všechny, nebo nic. V takovém případě je nejlepší na počítači otevřít Current.gpx v MapSource a promazat body v něm.
Publikováno 25 březen 2008 - 10:16
Ty delší listingy to v současné době sice nezobrazuje celé, ale to jistě brzy změní update fw....
malcor napsal/a:
Výše v tomto vlákně někdo zmiňoval problém s dlouhými listingy v Coloradu. Prý jsou pak nekompletní. Co je na tom pravdy?
Můj soukromý obří viklan zda koupit nebo nekoupit už se povážlivě viklá
Publikováno 25 březen 2008 - 10:23
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů