OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu
Publikováno 29 srpen 2010 - 2:47
ten návod je takový ... no ... jistě by šel napsat víc laicky, ale to by potom nebyl tak obecný. až bude čas, zkusím s tím ještě něco udělat.
nicméně ten návod předpokládá, že aplikaci už umíš nainstalovat a spustit, protože instalace a spuštění je u každého telefonu jinak, a záleží víc na telefonu než na aplikaci.
když jsem do googlu zadal "windows mobile java error 910", tak to našlo tohle - čemuž bych rozuměl tak, že je to jakási chyba autentizace a musíš si nainstalovat jinou Javu
jakou, to se zeptej někoho zkušeného s WM ;e) (je tu několik lidí, kteří jsou schopní ti poradit)
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 30 srpen 2010 - 10:10
Publikováno 25 říjen 2010 - 16:54
Publikováno 26 říjen 2010 - 19:11
Pošli ownerce soubor .gwl, z něj přečte, co se dělo.kanape cz napsal/a:
... Sice je to chyba uživatele, ale bylo by dobré tuto situaci ošetřit.
Zajímavý nápad. Taky by pomohlo zavést hysterezi - vstup do zóny aktivovat až 5m uvnitř, vystoupení po překročení hranic, nebo až o nějaký ten metr dál. Má to ale háček: Oficielní playery nezměníš.kanape cz napsal/a:
...-- možná by nebylo špatné vypadnutí ze zóny odložit, pokud nastane hodně krátce po vstupu (a ještě lépe při odloženém opuštění zóny zkontrolovat, jestli aktuální souřadnice nejou opět v zóně, tím by se tyhle oscilace daly utlumit, hratelnosti by to myslím prospělo.
Publikováno 26 říjen 2010 - 23:08
Publikováno 03 listopad 2010 - 14:07
Publikováno 03 listopad 2010 - 16:13
HW: Samsung Galaxy S3 Neo _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818
SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ GCDroid _ GDAK
Publikováno 30 listopad 2010 - 8:16
Publikováno 07 únor 2011 - 9:38
Publikováno 07 únor 2011 - 9:42
Publikováno 07 únor 2011 - 13:28
Publikováno 08 březen 2011 - 9:15
Publikováno 08 březen 2011 - 10:25
často kladené dotazy:
D: Která varianta cartridge (Oregon, Colorado, PPC) je nejvhodnější?
O: PocketPC.
Ono je to teda ve skutečnosti jedno, OpenWIG zkousne kteroukoliv. Ale ta PocketPC varianta bývá "nejbohatší" - např. z Colorado verzí jsou ořezané mp3 a wav zvuky.
Publikováno 08 březen 2011 - 10:31
raduz_CZ napsal/a:
zacatecnicky dotaz: jakou verzi cartridge stahovat pro openwig? Colorado, oregon, nuvi nebo pocket PC?
diky
Pokud cartridge nemá zvuky tak je to jedno, pokud má tak největší rozdíl je v těch zvucích. Garmin GPSky použivají zvuky FDL a vše ostatní zvuky WAV nebo MP3.
Stáhni si verzi pro Pocket PC.
Publikováno 02 červen 2011 - 10:36
Publikováno 02 červen 2011 - 19:15
Tvoje HTC má bluetooth, tak si raději kup bluetooth GPS modul - zrovna ho tu někdo nabízí.skodik napsal/a:
...Mám HTC s710(tzn bez gps), nainstaloval jsem OpenWIG 0.4. Stáhnul jsem si cartridge. ... Půjdu po wherIGo na místo odečtu z gps souřadnice a zadám je přes menu-> gps a do místa pro souřadnice nastavím
Nemáš v konfiguraci nastaveno, že můžeš instalovat jenom podepsané aplikace? Nastavení - Nastav.instalace - Instalace softwaru .. ?pepad napsal/a:
pokousim se uz po nekolikate nainstalovat openwig do nokie 5230 se symbianem a vzdy to nahlasi chybu nelze instalovat.
Publikováno 02 červen 2011 - 20:33
ProKesTom napsal/a:
Tvoje HTC má bluetooth, tak si raději kup bluetooth GPS modul - zrovna ho tu někdo nabízí.skodik napsal/a:
...Mám HTC s710(tzn bez gps), nainstaloval jsem OpenWIG 0.4. Stáhnul jsem si cartridge. ... Půjdu po wherIGo na místo odečtu z gps souřadnice a zadám je přes menu-> gps a do místa pro souřadnice nastavím
Nemáš v konfiguraci nastaveno, že můžeš instalovat jenom podepsané aplikace? Nastavení - Nastav.instalace - Instalace softwaru .. ?pepad napsal/a:
pokousim se uz po nekolikate nainstalovat openwig do nokie 5230 se symbianem a vzdy to nahlasi chybu nelze instalovat.
uz vyreseno, bylo to nejspis tim, ze sem to instaloval na kartu misto do pameti telefonu. Nevim proc, ale proste to byl asi ten duvod .
Publikováno 02 červen 2011 - 21:01
No, já to mám v tomto telefonu na kartě.pepad napsal/a:
uz vyreseno, bylo to nejspis tim, ze sem to instaloval na kartu misto do pameti telefonu. Nevim proc, ale proste to byl asi ten duvod .
Publikováno 14 červen 2011 - 17:37
matejcik napsal/a:
když jsem do googlu zadal "windows mobile java error 910", tak to našlo tohle - čemuž bych rozuměl tak, že je to jakási chyba autentizace a musíš si nainstalovat jinou Javu
jakou, to se zeptej někoho zkušeného s WM ;e) (je tu několik lidí, kteří jsou schopní ti poradit)
a nema nekdo tu konkretni aplikaci, matne si vzpominam ze jsem to pred par lety resil, ale uz si davno nepamatuju co to bylo, jen ze sem to hledal dlouho .. predem dik
EDIT:
nakonec to slo rychleji nez jsem cekal .. reseni
http://forum.xda-dev...8&postcount=189 .. je to ta aqrab verze
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů