Garmin Oregon
Publikováno 29 červenec 2008 - 19:39
Publikováno 29 červenec 2008 - 21:33
seiza napsal/a:
Jen se zeptám... předpokládám, že už je to vylepšené Colorado, takže odlov Wherigo cache s Oregonem nebude problém. Právě jsem si ho totiž objednal k narozeninám ;o) Tak jsem na to zvědavý.
PS: Takže už sem objevil i velmi kvalitní a důkladnou recenzi na Oregona (odkaz přikládám). Tímto jsem přesvědčen, že to bude prima dárek a skvělá investice ;o) Kde že je už ten kurýr?
http://path.cz/forum....php?f=19&t=373
Pokud Seiza (a na to bych si skoro vsadil) nebo někdo jiný s Oregonem zkusí Wherigo Zlaté nugety "GC1BCHX" v Jincích, napište jak Vám to šlo. Já na první pokus trošku vyhořel. Vždy se mašinka kousla při zobrazení 13ti zón v nabídce "tlačítku". Nakonec jsem s kouslou hrou odjížděl z města a několik km za městem se to rozběhlo (po 15-20 min). Takže až bude čas dáme další pokus. Před lovem jsem aktualizoval firmware na 2.20.
Publikováno 29 červenec 2008 - 22:25
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 29 červenec 2008 - 23:12
Publikováno 30 červenec 2008 - 6:07
GeoVlk napsal/a:
seiza napsal/a:
Jen se zeptám... předpokládám, že už je to vylepšené Colorado, takže odlov Wherigo cache s Oregonem nebude problém. Právě jsem si ho totiž objednal k narozeninám ;o) Tak jsem na to zvědavý.
PS: Takže už sem objevil i velmi kvalitní a důkladnou recenzi na Oregona (odkaz přikládám). Tímto jsem přesvědčen, že to bude prima dárek a skvělá investice ;o) Kde že je už ten kurýr?
http://path.cz/forum....php?f=19&t=373
Pokud Seiza (a na to bych si skoro vsadil) nebo někdo jiný s Oregonem zkusí Wherigo Zlaté nugety "GC1BCHX" v Jincích, napište jak Vám to šlo. Já na první pokus trošku vyhořel. Vždy se mašinka kousla při zobrazení 13ti zón v nabídce "tlačítku". Nakonec jsem s kouslou hrou odjížděl z města a několik km za městem se to rozběhlo (po 15-20 min). Takže až bude čas dáme další pokus. Před lovem jsem aktualizoval firmware na 2.20.
Geovlk sází dobře protože první Wigcache na kterou se chystám budou zřejmě Nugety, i když mě teď trochu vyděsil, že takhle pohořel

A samozřejmě poté napíšu, jak jsem pochodil v Jincích já

Publikováno 30 červenec 2008 - 10:51
ahoj, mam dotaz. jak se aktivuje servisni menu? klasickym hmatem pri zapinani jako na "starsich" modelech to asi nepujde, ze? :-)mitak napsal/a:
Oregon už mám doma, pokud máte nějaké zajímavé dotazy, které ještě nebyly zodpovězeny na zmíněných stránkách, tak se neváhejte ptát. Buď odpovím já nebo vnuknete Markovi myšlenku, o čem psát v recenzi.
Publikováno 30 červenec 2008 - 11:22
Mě by zajímalo jestli ho používáš i jako autonavigaci, nebo na kole? Jde mi o to, jak mají vyřešen např. zoom. Jestli dejme tomu horní polovina displeje slouží pro oddálení a dolní polovina pro přiblížení, nebo jsou tam zobrazena jen nějaká tlačítka na které se musíš prstem tefit? Vím že u jednoho programu pro PDA to bylo pomocí zobrazených tlačítek a ovládat to na kole po nějaké horší cestě bylo skoro nemožné. Než jsem se trefil na to správné tlačítko, tak jsem popřepínal všechno ostatní a nakonec jsem musel zastavit abych to vrátil do původního stavu a změnil zoom.mitak napsal/a:
Oregon už mám doma, pokud máte nějaké zajímavé dotazy, které ještě nebyly zodpovězeny na zmíněných stránkách, tak se neváhejte ptát. Buď odpovím já nebo vnuknete Markovi myšlenku, o čem psát v recenzi.

Publikováno 30 červenec 2008 - 11:38

Publikováno 30 červenec 2008 - 11:54
Předpokládám, že se časem nějaká kombinace "objeví". Zatím je známé jen to, že když při zapínání přístroje podržíte prst v levém horním rohu displeje, tak přístroj nabídne vymazání všech uživatelských dat.kratinoska napsal/a:
ahoj, mam dotaz. jak se aktivuje servisni menu? klasickym hmatem pri zapinani jako na "starsich" modelech to asi nepujde, ze? :-)
O ničem jiném jsem neslyšel.
Publikováno 30 červenec 2008 - 11:59
V autě jsem s tím ještě nejel a ani to nehodlám nějak opakovaně praktikovat, ale pro zoomování se používají "tlačítka" jako jsou na tomto obrázku:JarMar napsal/a:
Mě by zajímalo jestli ho používáš i jako autonavigaci, nebo na kole? Jde mi o to, jak mají vyřešen např. zoom. Jestli dejme tomu horní polovina displeje slouží pro oddálení a dolní polovina pro přiblížení, nebo jsou tam zobrazena jen nějaká tlačítka na které se musíš prstem tefit? Vím že u jednoho programu pro PDA to bylo pomocí zobrazených tlačítek a ovládat to na kole po nějaké horší cestě bylo skoro nemožné. Než jsem se trefil na to správné tlačítko, tak jsem popřepínal všechno ostatní a nakonec jsem musel zastavit abych to vrátil do původního stavu a změnil zoom.

Jestli jsou malé nebo velké nechám na tvém posouzení, je to značně subjektivní, při dostatečné hmotnosti vozidla a usilovném troubení během zoomování většina aut ráda uhne

Publikováno 30 červenec 2008 - 12:15
Jestli jsem to dobře pochopil, tak jsou zobrazeny jen tlačítka pro zoom a ukončení režimu navigace. To je dobré, tam moc možností na přehmat není, jen ty zoomové by ještě mohli dát dále od sebe. Pak by to bylo skoro perfektní a hmotnost vozidla by se dala rapidně snížit.mitak napsal/a:
Jestli jsou malé nebo velké nechám na tvém posouzení, je to značně objektivní, při dostatečné hmotnosti vozidla a usilovném troubení během zoomování většina aut ráda uhne

Publikováno 30 červenec 2008 - 15:03
Na strance satelitu se po pridrzeni prstu v levem hornim rohu (cca 5s) zobrazi info stranka a diagnostika displeje.kratinoska napsal/a:
ahoj, mam dotaz. jak se aktivuje servisni menu? klasickym hmatem pri zapinani jako na "starsich" modelech to asi nepujde, ze? :-)
Publikováno 30 červenec 2008 - 20:30
Publikováno 30 červenec 2008 - 21:17
Publikováno 30 červenec 2008 - 21:47
Publikováno 30 červenec 2008 - 22:13

Publikováno 30 červenec 2008 - 22:45

Publikováno 31 červenec 2008 - 7:26
Publikováno 31 červenec 2008 - 7:41
Dostali jsme se s Markem v Itálii do zvláštní geopatogenní zóny, která zničila jedno Colorado (nepomohla žádná obnovující technika, kterou jsem tady nedávno popsal) a jednu 60ku. Nejlepší stav, který z ní dostanu, je, že na zlomek vteřiny problikne bootovací displej. Master-reset nepomáhá.Dain & Olik napsal/a:
reklamace? 60ka? co ji proved?
Přemýšlel jsem, jestli nemůže být stejný problém, jako když člověk vjede na mapě na špatně udělaný šev a vypne se mu přístroj, ale tady je to mnohem vážnější - přístroj se vypnul tak nějak na furt

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů