Mau Loftin napsal/a:
Nevím jaký obrázek to dotváří? Prostě jsem na to nikde při hledání cache nenarazil, nevím ani kde jsem měl nebo jak jsem se měl o tom dovědět??? Řekni, kde a jak jsem to měl potkat? Zde na těchto stránkách? Spíš je to obrázek toho, že to nemá dostatek "reklamy". Tak GC zase u mě není, že by to byl můj život, že bych musel pořád procházet weby a hledat, jestli mi někde něco neuniklo...
Nevim, třeba na wiki? Tady v seznamu eventů, mezi ikonkami na mapě, v seznamu typů keší...
Ani pro mě GC není hlavní životní náplní.

A hlavně nejde konkrétně o to CITO, ale člověk si pak říká, na kolik takových věcí jsi ještě nenarazil. Pokud si dobře vzpomínám, nedávno jsi měl DragonRiderům za zlé, že nosí na eventy sbírku coinů... rovněž z nevědomosti, jak to funguje, takže se nediv, že mám obavy.
Z dost logů rádobykritiků už mi bylo smutno, ač nešlo ani o moji cache, takže se nediv ani, že k téhle iniciativě mám od začátku spíše negativní postoj, i když chápu, že to nejspíš myslíš dobře.
Mau Loftin napsal/a:
A jak říkám, GC není o kritice jako takové, ale o komunikaci mezi účastníky, pak to může přinést radost všem. Víc nevím co k tomu dodat.
S tímhle souhlas, jenom bohužel už vím, že ne vždy je ta komunikace úplně radostná a pro radost, jak by být měla.
Mau Loftin napsal/a:
btw že na mě někdo vytáhne, že nemám vlastní cache jsem čekal mnohem mnohem dříve než až přesně v jubilejním 100. příspěvku této diskuze 
Není i tohle určitá forma konstruktivní kritiky, která by mohla být ku prospěchu věci?