Vyrobci CWG a (ne)spokojenost
Publikováno 08 červenec 2010 - 6:54

Publikováno 08 červenec 2010 - 7:34
Publikováno 08 červenec 2010 - 7:51

Publikováno 08 červenec 2010 - 8:42
Geo Gadget napsal/a:staci se podivat do Maxinohova neoficialniho katalogu jakypak vyrobce mu tam chybi v prehledu a najit si na zdejsim foru duvod proc
Ahoj, již jsem ti psal e-mail, že problém je v tvém označení Liška v oficiálním katalogu a aby jsis zařídil jeho změnu - já to za tebe řešit nebudu.
Kdyby jsi to už dávno s JPAgem dojednal místo hraní si na ukřivděného, kterému všichni ubližují, mohl jsi v přehledu výrobců už dávno být.
Ale možná ti to takto vyhovuje a je to tvoje firemní strategie, jak oslovit kačery

Pro ostatní - vyjet seznam výrobců je možné podle označení zavedeném v oficiálním katalogu pro jakéhokoliv výrobce:
Black.Spider = B.S
http://cwg.maxinoha....php?vyrobec=B.S
CACHEROV = Cach
http://cwg.maxinoha....hp?vyrobec=Cach
Sluníčko = Slun
http://cwg.maxinoha....hp?vyrobec=Slun
atd...
Bohužel š v označení Liška dělá problémy:
http://cwg.maxinoha....p?vyrobec=Liška
Označení je do databáze naimportované, ale nevím jakými znaky to š v url adrese nahradit.
<form action="vyrobci.php" method="get"> Zvol výrobce: <select name="vyrobec" > <option value="12345"></option> <option value="B.S">Black.Spider</option> <option value="Cach">CACHEROV</option> <option value="CcSk">COPYcentrumSlovensko</option> <option value="GC-S">GEOCACHESHOP</option> <option value="Kav">KAVALÍR</option> <option value="LIFE">LIFE</option> <option value="Kral">Razítka Král</option> <option value="Sprint">tiskárna Sprint</option> <option value="TyTy">TyTyTy</option> <option value="Liška">Vladislav Liška</option> </select> <input type="submit" value="VYBRAT"> </form>
Publikováno 08 červenec 2010 - 8:51
Sluníčko = Slun
Tak proc stejnou logikou nemuze byt napriklad
Liška = Li
Pripadne jednim dotazem si nechat projet celou DB a nahradit Liška treba Liska - to snad neni taky az takovy problem, ne?
Cele bych to zakoncil onim znamym:
Kdo chce, hleda zpusoby,
kdo nechce, hleda duvody

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 08 červenec 2010 - 9:01

Publikováno 08 červenec 2010 - 9:02
Označení jsem si nevymyslel já, ale jsou převzata z oficiálního kataloguS474N napsal/a:
Maxinoha: no nevim, ale kdyz:
Sluníčko = Slun
Tak proc stejnou logikou nemuze byt napriklad
Liška = Li
Jednorázově to problém není, ale musel bych na to myslet při každém importu nových cwg a upřimně u někoho kdo není schopen se sám spojit s autory oficiálního katalogu a navrhnout jiné označení nevidím důvod proč bych se měl starat já ve svém volném čase.S474N napsal/a:
Pripadne jednim dotazem si nechat projet celou DB a nahradit Liška treba Liska - to snad neni taky az takovy problem, ne?
Publikováno 08 červenec 2010 - 9:06

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 08 červenec 2010 - 9:21
Maxinoha napsal/a:
Geo Gadget napsal/a:
Ahoj, dotaz, nejaka kolecka nami vyrobena uz v katalogu jsou, ale jako vyrobce tam nejsme takze podle nas nelze ani hledat. Cim to? Diky
Musím buď upravit stránku nebo se dohodnout s JPAgeo na změně označení "Liška" nějak mám problém s tím š
Kdyby napsal, ze ve svem volnem case se tim nehodla zabyvat, tak bych samozrejme JPAmu napsal sam, coz jsem uz nyni ucinil

Publikováno 08 červenec 2010 - 10:17

www.gondo.cz
www.4000.cz
Publikováno 08 červenec 2010 - 10:28
Gondo.cz napsal/a:
Včera jsem si byl vyzvednout další kolečka, která jsem si nechal dělat u TyTyTy. Tentokrát byla z bukového dřeva. Rozdíl oproti smrku je hned vidět. Kolečka jsou hladká a perfektně rovná, pálení je výraznější a čitelnější. S kvalitou jsem velmi spokojen.
Neudělal by jsi prosím fotku? Docela by mě to zajímalo, osobně preferuju kvalitnější dřeva než je smrk. Jaká byla cena? Na webu to unich nemůžu najít. Máš zjištěný jestli takovýhle kolečka vezmou katalogu?
Publikováno 08 červenec 2010 - 10:44

Publikováno 08 červenec 2010 - 10:44
semik75 napsal/a:
Máš zjištěný jestli takovýhle kolečka vezmou katalogu?
Uz by jich tam par melo i být.
Zukura
Jarni uklid na blansku 2010
a ted na buku byla i nektera CWG k PGME
Vypada to určitě zajimavě. Takový černoch mezi ostatními.

Publikováno 08 červenec 2010 - 10:53
cena je uplně stejná jako na smrk, na webu to zatím neni, protože teď budeme mít málo buku (dodavatel nestíhá).
Jinak CWG na buku jsou např.:

Publikováno 08 červenec 2010 - 11:08
ty,ty,ty & familly napsal/a:
cena je uplně stejná jako na smrk, na webu to zatím neni, protože teď budeme mít málo buku (dodavatel nestíhá).
Diky za obrazky. Vypada to opravdu hodne dobre, v krabicce jich jeste dost zbyva ale dalsi varku budu chtit urcite na buku.

Publikováno 08 červenec 2010 - 11:17
Fotku udělám, ale až večer. Oproti obrázkům, které sem dal Ty,Ty,Ty jsou kolečka světlejší a bez červeného nádechu. Pokud to tedy nedělá kalibrace monitoru.semik75 napsal/a:
Neudělal by jsi prosím fotku? Docela by mě to zajímalo, osobně preferuju kvalitnější dřeva než je smrk. Jaká byla cena? Na webu to unich nemůžu najít. Máš zjištěný jestli takovýhle kolečka vezmou katalogu?
www.gondo.cz
www.4000.cz
Publikováno 08 červenec 2010 - 11:41

Publikováno 08 červenec 2010 - 18:08
Publikováno 08 červenec 2010 - 18:19

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů