Publikováno 05 květen 2011 - 18:15
Publikováno 05 květen 2011 - 22:38
Publikováno 05 květen 2011 - 23:27
Publikováno 06 květen 2011 - 7:00
Publikováno 06 květen 2011 - 7:25
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 06 květen 2011 - 8:05
Publikováno 06 květen 2011 - 8:08
OpravduS474N napsal/a:
Opravdu nikdy?
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 06 květen 2011 - 9:49
Publikováno 06 květen 2011 - 9:51
moooc pěkný nikdypetrz napsal/a:
Nikdy bych:
- se tak nebavil při čtení tohoto vlákna tak, abych se poprvé rozhodl do něho i přispět
- nelezl do kanálu a ještě nepřemýšlel, zda si s sebou nemám vzít skejt
- nepřemýšlel, jak mám staré očkování proti tetanu
- nesekal si o půlnoci díru do ledu, abych se v tom rybníce mohl vykoupat jen s čelovkou a v kulichu na hlavě
- nevezl holkám batoh teplého oblečení do Rudolfina a pak je do něho nenavlékal v atriu v tom davu odcházejících, aby mi úplně neztuhly při pouštění skořápek po Vltavě v třináctistupňovém mrazu
- netáhl do lesa láhev šampusu a čtyři skleničky, abych s holkama pořádně pokřtil a zapil naší právě ukládanou kešku
- nezavazoval si tkaničky na rohu v centru města, když si normálně ty Prestiže obouvám jako mokasíny
- nevysazoval a nestrkal holky tam, kam sám nedosáhnu
- nesháněl od kolegy rybáře broďáky, abych mohl přebrodit hlubokou tůň v kanále
- nejel autem z Brna do Prahy celé odpoledne
- plánoval cyklotrasy tak, aby nevedly moc do kopce a ne podle nějakých krabiček
- neoblézal v noci s dětmi okapy a kanály na Malé Straně s UV baterkou v ruce
- neseděl jako jediný chlap nad 6 let na dětském hřišti jen proto, že by tam někde měla být nějaká krabička od filmu
- nenutil kolegyni v lodičkách při služebce třikrát běžet po Starých zámeckých schodech nahoru a dolu, protože to přece nevzdáme i když mi to PDAčko pořád padá
- neposílal do světa nějaké mince, o kterých vím , že se mi stejně nikdy nezúročí
- nenutil holky stát v mrazu se smetákem a lopatou v ruce uprostřed náměstí
- nerozkládal právě nafasovanou projektovou dokumentaci uprostřed křižovatky, abych mohl nenápadně vyndat kešku ze sloupku
- a tak bych mohl pokračovat ještě dlouho
- ...a hlavně! Nepotkal tolik stejně postižených lidí, nezažil tolik dalších zážitků a nepoznal tolik zajímavých míst, kam by mě jinak nikdy nenapadlo jít a které stojí za to navštívit!
Publikováno 06 květen 2011 - 11:19
Publikováno 06 květen 2011 - 23:10
Publikováno 07 květen 2011 - 7:41
Publikováno 07 květen 2011 - 19:51
Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....
Publikováno 08 květen 2011 - 15:00
Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....
Publikováno 08 květen 2011 - 19:37
Publikováno 08 květen 2011 - 20:47
Nějak mi to připomnělo kolegu Javara na jedné ne zrovna salónní multimysterce:brtnicek napsal/a:
- nikdy bych nelezla v kancelářském oblečení a hlavně obutí do zabahněných strání v lese
Publikováno 08 květen 2011 - 23:53
Publikováno 09 květen 2011 - 0:06
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 09 květen 2011 - 6:34
Publikováno 09 květen 2011 - 17:44
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů