Teď trochu pozitivně. Měl jsem teď o prázdninách potíže s coinem a tak jsem je chtěl prověřit všechny. Zase tolik jich nemáme, ale zrovna nám někde visely skoro všechny, asi 5ks. Ale nijak tragicky, přibližně měsíc bez pohybu.Popudem byl jeden, který mi owner keše označil jako ztracený a vyřadil z inventáře keše.
Výsledek : až na 2 vyjímky se ozvali všichni obeslaní
-většina se snažila pomoct - upřesnění obsahu keše, fotky, přesný čas, kdo s kým lovil, kdo koho zná atd...
-držitelé coinu se ozvali bez vyjímky, s vysvětlením a buď již napravili, nebo došlo k dohodě(pojedu k cíli do toho a toho termínu apod.)
-ozval se i nováček ze Slovenska, netušil, že něco jako TB existuje, měl ho doma, nabídl že TB odveze do keše, kde ho grabnul, po vysvětlení nastudoval Wiki a vložil jinam
- jeden byl předtím nalezen nečekaně nezalogovaný a pohozený v jiné keši, zase - nálezce mě informoval a uvedl vše do pořádku
-z jednoho byl ukraden přívěšek (to chápu, byl pěkný), kompas byl nenápadný, zapadlý v regulárce, nálezce po dohodě zapojil dokonce i rodinu, aby TB dopravil přes půl republiky majiteli k opravě

-ozvali se i kačeři, kteří si coin dávají do watchlistu, aby viděli, že putuje dál, i to potěší
Tak nevím, možná to byla klika, ale říkal jsem si, že ty kačeři nejsou tak špatná parta. Jo, a díky všem a šipka nechť vede tou nejhezčí cestou ty, kdož logují Discowered it

zdeziz